reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
DZIEŃ DOBRY BARDZO:-).
Misia, dzięki.
Dzwoniłam do moich, jeszcze śpią i M kazał za godzinę przyjechać - zawiozę im herbaty w termosie i jajecznicę usmażę bo Olek głodny poszedł wczoraj spać - nie było dla NIEGO (bo wybredny) nic do jedzenia :-p:baffled:.
Dziewczyny korzystać ze słonka bo burze zapowiadają.
Miłej i spędzonej w dobrym humorze niedzieli:tak::-):-).

Witajcie. Rzeczywiście ale pustki tutaj! :szok: No ale cóż trzeba korzystać ze słoneczka bo niewiadomo jak długo będzie, szczególnie,że coś prognozują burze i ochłodzenie:baffled: ale jakby było 25 st.to wcale bym nie narzekała. :tak:
My wczoraj urzędowaliśmy u rodziców, za wiele nie pomoglismy bo upał niemiłosierny,mimo temp.Maksio miał ogrom energii, biegał w samych majteczkach i pomagał dziadkowi. Cos porobiliśmy, przy okazji załapaliśmy troszke opalenizny, zjedliśmy obiadek i do domku.
Dzisiaj narazie w domku, W śpi, Maks kombinuje a ja pije kawkę :tak:

Madzienka marz super ze spotkanie udane:-)

Madziara trzymamy mocno kciuki,aby Hania jeszcze spokojnie sobie posiedziała w brzuszku:-)

mandziula super,ze postępy idą w domku, zdążycie na przyjście drugiego bobo?

mirosia pozdrawiamy!

misia super dzionek za Wami:-)

Marta super pomysł z namiotem?I jak zawiozłaś chłopakom jedzonko?

maltanka opaleni???

Aneta jak u Ciebie????

Witajcie, my już w domu..i szczerze to wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:-D:-D:-D
w Lublinie przywitała nas zlewa, pranie jedno już dosycha...drugie pierze się....

a tu cicho i pusto.....

Misia wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!!

Sunday
super że weekend udany i opalenizna jest...zapowiadają ochłodzenie ale nie wiem czy widziałaś do ilu....do 28 stopni....:tak:;-)

Witam,
faktycznie wieje tu pustką:szok:
my dziś z Natalką świętowałyśmy u rodziców:tak:Natalka oczywiście skorzystała dwa razy z basenu (jak tu nadążyć ze swimmersami?;-))...najbardziej upałem umęczył się Staś...chciał na rączki a tam jeszcze cieplej:-( a ochłodzenia nie widać...:cool:
madzienka ty jutro już do pracy czy jeszcze na urlopie?
karlita co u Was?
a co z madziarką i Hanią?

Misia do pracy...ale rozważam jeszcze jakieś L4;-):tak:
u Madziarki - spokój weekendowy w szpitalu...wiesz jak to jest na weekendzie, jutro jest jej profesor więc mam nadzieje że puści ją do domu - trzymamy mocno kciuki:tak::tak:

Marta dopiero zobaczyłam że dzwoniłaś...coś pilnego???

halo halo....co u Was jak minęły Wam weekendy??

witam po nieobecnosci dzis pada to bede miaal wiecej czasu po południu tylko nie domyje okien jak bedzie padac bo od srody codziennie po 1 myje coby sie bnei zmeczyc i zostało mi tylko balkonowe:-)
u nas juz lepiej wszystkim przechodzi zapalenie ale jeszcze profilaktycznei zapuszczam Maciusiowi kropelki
Misia ja mam tak cały czas ze na spiaco AMcka biore do siebie qw nocy i nie pamietam nic tylko sie dziwie ze jest ze mna rano w łóżku, a ostatnio ponoc Asie nakrZyczaalm przez sen a ja nic nie pamietam:cool:
sunday gdzie jezdziłaś??
justyna my sie bawimy czerwonym resorakiem, nie wiem ajk to jest ale chłopak to chłopak zawsze zeby Maciusia uspooic wychodze na balkon i ogladamy przejezdzajace samochody albo szukamy krowy pasacej sie na trawie i pomaga
elza i jak goraco w sobote?? popracowaliscvie troche nawsi, juz po zniwach??
madziarka w szpitalu?? zyczymy szybkiego powrotu
madzienka no coz co dobre sie szybko konczy:-(
marta torcik fajniutki i pewnie smaczny zdolniacha z Ciebie

wiecie ze moj mały jeszcze nie chodzi nie wiem kiedy zacznie tuptac, zasuwa na czworaka a na dworze tojak go kolanka bola podnosi tyłeczek i jak pająk dojdzie gdzie mu trzeba zrobi krok i pac na cztery i zasuwa za kotem, za psem itd
dzis w koncu ulga zle w pracy jak wesżłam do pokoju to duchota i ciepło jak nie wiem
miłego dnia

witam się po weekendowo....u nas też dość intensywnie....w sobotę bylismy na wsi....cały dzień....J kończył kosić zboże.... i jeszcze pojechał do 3 sąsiadów skosić.... trochę zarobić.... a my cały dzień przed domem...odpoczywaliśmy...Czarek trochę w basenie....trochę w namiociku w cieniu... i tak jakoś zleciała sobota...a wczoraj mieliśmy zaległe imieniny i urodziny J więc mieliśmy imprezkę grillową....trochę deszcz nas przestraszył ale było ok....
a dzisiaj rano się pokłóciłam z moim mężem i się do niego nie odzywam...
madzienka jak tam w pracy po urlopie....
jejku ja w środę idę do pracy jak mi się nie chce.....
madziara trzymam kciuki....wracajcie do domu jak najszybciej....

Witam i ja. Ale pustki.

My w sb u rodziców, a wczoraj w domku, zjanomych mieliśmy w gościach i jakoś dzień zleciał.
A dzisiaj zaplanowałam dzień w domku, troche posprzątam, mam górę prasowania i prania. Pogoda nie sprzyja placowaniu więc pewnie tylko na spacer się wybierzemy.

Eliza super wekend za Wami:-) a co się stało z mężowym?

gon1a dobrze ze u Was juz lepiej:tak:

Madzienka trzymamy mocno kciuki za Madziarkę i Hanie! Jak bedziesz coś wiedziała to daj znac:tak::tak:

misia noo prosze jaki super dzien, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego święta:-)

Mam prośbe,czy ma ktoś może pożyczyć wózek taką maluśką-parasolkę?

reklama
hello hello

super że wasze weekendowe wypady sie udały

my też byliśmy u teściów :-) wczoraj cały dzień na dworze przy ognisku :-) Dzieciaki sie wyszalały :-)

Madziarka mocno kciuki zaciśniete

mandzula jak tam się czujesz???

gon1a fajnie to wygląda takie chodzenie na pająka

elza oj szkoda ze koniec urlopu ....

misia to dzisiaj Stas troszke odpocznie od upału :-) takim maluszkom jest najciężej

idę bo mój terrorysta mnie tu szarpie .... nie chciał usnąć wcześniej zaraz muszę go spacyfikować ;-)

Do góry