reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja.
Marz - 11 buziaczków na 11 miesiączek dla B.:-)
Odebrałam swoją gromadkę z biwaku i pojechaliśmy do teściów bo zapraszali:confused2: - nie bez powodu - zwozili słomę i parobków trzeba było:nerd:. Olek został bo lubi takie sprawy a my we czwórkę do domku.
Mam trochę lenia bo nocka jakaś ciężka była i rano dospać nie mogłam:eek: ale mam również ochotę wypróbować nowy przepis na rogaliki krucho- drożdżowe i tak mnie korci bo składniki mam w domu, no może poza czekoladą;-).

reklama
hejka....z powodu nie sprzyjającej pogody....my z czarującym spakowaliśmy się i pojechaliśmy do strefy....popluskać się w basenie...
sunday ja niestety nie mam parasolki...więc nie pomogę...a z J to taka kłótnia o coś co powiedział a teraz odwołuje...oj szkoda gadać....
karlita jak tam po zabiegu...szwy już zdjęte...?????jak tam spacyfikowałaś małego????

a gdzie reszta dziewczyn....pogoda sprzyjajaca bb a was nie ma....

Witam.

Weekend mi minął na nic nie robieniu, tzn w sobotę chciałam umyć okna, ale po jednym dałam sobie spokój, brzuch mi nie pozwalał :sorry: więc tak sobie przeleżałam, wczoraj mama przyjechała zapełnić nam lodówkę :-D i zrobić ogórków kiszonych, dzisiaj jeszcze sobie zostawiłam zrobienie słoiczków na zupę, i dopiero skończyłam. Udało nam się pospać z Olą do 9, chyba przez tą pogodę, obudziłyśmy się po 7 i tak drzemałyśmy na zmiany jeszcze 2 godziny, aż byłam w szoku że moje dziecko nie wyłazi z łóżka :szok: ale to chyba dlatego że wczoraj spacerowaliśmy z koleżanką i jej synem ponad 2 godziny, myślałam że padnę wracając, Ola miała dobrze, bo wdrapała się na ręce do taty :laugh2: ale mi dobrze zrobił taki spacerek, dotleniłam się. Dodam jeszcze, że Ola poszła w majteczkach, i dopiero jak wróciliśmy to poszła do toalety siusiu zrobić :-)

elza och jak ja Ci zazdroszczę tego pluskania :tak:

Marta i jak ciasto? zrobione?

karlita udało Ci się położyć Norba spać? co do kina ja odpadam, niestety :-(

sunday z wózkiem nie pomogę, mam taką starą spacerówkę ale bez parasolki, różową

gon1a Twój Maciuś jeszcze ma czas żeby chodzić, dopiero roczek skończył

Madzienka i co u Madziary? wiesz już może czy wychodzi? trzymam kciuki żeby ją puścili do domu

misia wszystkiego najlepszego, chyba dzisiaj Staś odpocznie od upału

mirosia witaj, szkoda że nie masz czasu, ale może już niedługo jakoś wszystko wróci do normy

mandziula super że prace w domku tak szybko idą, a jak Ty się czujesz?

maltanka rzeczywiście praca wciągnęła Cię na dobre

Zaraz Ola wstanie, bo już na nią czas, Paweł też już z pracy wraca, a obiad sam się nie zrobił :-p czas do garów iść :laugh2:

Witajcie....ale dzisiejszy dzień był ciężki, w końcu kawa postawiła mnie na nogi bo chyba padłabym, ciśnienie miałam niskie....ale na szczęście głowa nie bolała....
słoneczko powoli walczy z chmurami, mam nadzieje że do jutra zwycięży...:tak::tak::tak:

madzienka jak tam w pracy po urlopie....
jejku ja w środę idę do pracy jak mi się nie chce.....

nie wiem bo nie poszłam...troszkę sobie przedłużyłam urlop:-p:tak:
na cały miesiąc wracasz??

Mam prośbe,czy ma ktoś może pożyczyć wózek taką maluśką-parasolkę?

niestety nie pomogę, nasza sprzedana...
chcecie wziąć na wyjazd wózek...Maksio będzie siedział??kiedy wyjeżdżacie???
Sunday wszystkiego najlepszego dla W z okazji urodzin!!!

Madzienka trzymamy mocno kciuki za Madziarkę i Hanie! Jak bedziesz coś wiedziała to daj znac:tak::tak:

Madzienka i co u Madziary? wiesz już może czy wychodzi? trzymam kciuki żeby ją puścili do domu

Madzia wszystkie Was pozdrawia, niestety nadal w szpitalu...ale zaciskamy kciuki żeby już jutro wyszła do domu....

idę bo mój terrorysta mnie tu szarpie .... nie chciał usnąć wcześniej zaraz muszę go spacyfikować ;-)

spacyfikowany????

hejka....z powodu nie sprzyjającej pogody....my z czarującym spakowaliśmy się i pojechaliśmy do strefy....popluskać się w basenie...

super....
dużo było ludzi??
jak autko??akumulator działa....

Aneta odpoczywaj, rany ty znowu z tym myciem okien....
co ugotowałaś???

Justyna jeszcze nie wróciliście????

Antuanet jak weselicho???

Sienio odezwij się chyba urlop lada dzień zaczynasz...coś zaplanowaliście???

miłego popołudnia

Madzienka, dostałaś moje PW?:eek:
Anetko, częstuj się. Zrobiłam z połowy porcji i wyszło mi ok. 50 sztuk - zostało do tej pory może z 10:-p;-):tak::-D:-D.
IMG_1953.jpg

Madzienka na dlugo przedluzylas sobie urlop? Zrobilam poledwiczki w sosie z kasza, pozdrow Madziarke, niech sie trzyma dzielnie, a Justyna zostala do jutra

Marta pysznosci

Pisze z tel, na lezaco, bo mnie juz pupa boli od pufy, jutro mam wizyte u leekarza, Ola jedzie do mojej mamy, to moze uda mi sie poprasowac, bo sterta czeka.

madzienka fajnie że przedłożyłaś sobie urlop... na jak długo???? akumulator działa J coś tam zrobił i jak na razie zapala tfu tfu tfu....
do pracy wracam na razie na 3 dni.... następny tydzień wolny a potem na 4 dni między tym świętem
a na basenie na początku tak ok 11 było mało ludzi a potem jak wychodziłam po 13 to znacznie więcej....
doszła do Ciebie odpowiedź na pv?????
anetka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.... fajnie że się dotleniłaś na tak długim spacerku...że też dałaś radę tyle włazić...

Witajcie,
ale się wyspałam ostatniej nocy...mały zasnął o 21 i wstał o....5:szok::tak:odżył dzięki dzisiejszej pogodzie i sporo pospał w dzień...efekt taki,że teraz dopiero co przysnął:eek:pytanie na jak długo:sorry:pomimo niesprzyjającej pogody znów wybraliśmy się do rodziców...tam nawet jak chłodniej to dzieciaki praktycznie cały czas są na dworze..a tu spacer i tyle:-(

wiecie ze moj mały jeszcze nie chodzi nie wiem kiedy zacznie tuptac, zasuwa na czworaka a na dworze tojak go kolanka bola podnosi tyłeczek i jak pająk dojdzie gdzie mu trzeba zrobi krok i pac na cztery i zasuwa za kotem, za psem itd
suoer musi wyglądać taki mały pająk:-D
idę bo mój terrorysta mnie tu szarpie .... nie chciał usnąć wcześniej zaraz muszę go spacyfikować ;-)
spacyfikowany?????
jakby był upał to pewnie w strefie byłby niemiłosierny tłok;-)
ale to chyba dlatego że wczoraj spacerowaliśmy z koleżanką i jej synem ponad 2 godziny, myślałam że padnę wracając, Ola miała dobrze, bo wdrapała się na ręce do taty :laugh2: ale mi dobrze zrobił taki spacerek, dotleniłam się. Dodam jeszcze, że Ola poszła w majteczkach, i dopiero jak wróciliśmy to poszła do toalety siusiu zrobić :-)
:szok:podziwiam,że dałaś radę tyle spacerować:tak:wielkie brawa dla Oli:tak:

Sunday wszystkiego najlepszego dla W z okazji urodzin!!!

Madzia wszystkie Was pozdrawia, niestety nadal w szpitalu...ale zaciskamy kciuki żeby już jutro wyszła do domu....
kciuki zaciśnięte:tak:pozdrawiam również:tak:

spacyfikowany????

Madzienka, dostałaś moje PW?:eek:
Anetko, częstuj się. Zrobiłam z połowy porcji i wyszło mi ok. 50 sztuk - zostało do tej pory może z 10:-p;-):tak::-D:-D.
Zobacz załącznik 486783
ale pyszności robisz...i kusisz:zawstydzona/y:
Pisze z tel, na lezaco, bo mnie juz pupa boli od pufy, jutro mam wizyte u leekarza, Ola jedzie do mojej mamy, to moze uda mi sie poprasowac, bo sterta czeka.
czekam na wieści od lekarza:tak:

STRAŻNIK ;-)
300720121003.jpg

Ostatnia edycja:
Witam sie po dlugiej przerwie.......wybaczcie podczytuje od przyjazdu ale dzieciaki naprawde wypelniaja mi dzien ze nie mam jak na spokojnie usiasc.....jeszcze po przyjezdzie mnie dopadla jakas wirusowka i mnie mulilo przez kilka dni bleeee.......:zawstydzona/y:a w srode znowu uciekam poza domek do rodzicow siostra ma wolne a M dopytuje sie o moja siostrzenice wiec jade niech sie wyszaleja na dworze....poza tym w weeknd mala imprezka rodzinna 35-lecie malzenstwa moich rodzicow wiec przyjade po weekendzie......

Madzienka mowisz przedluzony urlopik rozleniwilas sie na wolnym:-)pozdrow Madziarke i mocno zaciskam kciuki za jutrzejsze wyjscie......
Misia dzieciaki strasznie sie meczaw takie upaly wiec taki dzien jak dzis poprawia mocno samopoczucie.....
Marta dzieki za buziaczki;-)

Gon1a spokojnie z tym chodzeniem pojdzie jak bedzie na to gotowy kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie.....
Mirosia oj kochana czuje ze juz jestes umeczona ale moze we wrzesniu jak Olekpojdzie do zlobka to moze bedzie Wam latwiej.....
Sunday takiej typowej parasolki nie mam.....mam taka w kt tez juz jezdzi B ale na nia M juz jest za ciezki jak go czasem przewioze bo ona taka troche delikatniejsza jest wiec nie pomoge........
Elza oj to sie w sierpniu jescze nie przepracujesz.....
Motylla Aluska co u Was dziewczyny jak sie macie?????????:zawstydzona/y:

Dobrych i spokojnych nocek zycze..........

reklama
elza super ze sobie pojechaliście do strefy :-)

marta pyszne rogaliki :-)

Madzieńka udanej regeneracji :-)

marz witaj dobrze ze juz po wirusówce!!

ehhh dziewczyny mało nas do tego kina może w przyszłym tygodniu jakoś ??? tylko jaki dzień wam pasuje najlepiej??? moze uda mi się coś wykombinować .... tylko środa czwartek odpada u mnie na bank :-(

fogia jak tam uWas???

nic spadam na zakupy, jadę do rodziców szykowac grilla powitalnego bo wracają do polski :-)

miłego dnia!!

swoją drogą nic mi się nie chce ... nie wyspałam się ... bleeee

Do góry