reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello hello :D
ja na odwyku :-D:-D

wybaczcie ale brakuje mi godzin w dobie :-)

czuję sie już lepiej, wczoraj zdjeli mi szwy i naruszyli to wszystko ale jest już lepiej

Madziarka spotkałam Twoją mamę z siostrą- jak tam siostra się czuje???
a jak Ty po badaniach ???
Tort miałaś BOOOSKI :D

Madzieńka odpoczywaj i leżakuj :-)

mandziula super ze z dzidzią wszystko ok :-) mówisz mozecie grać w miliardera z pytaniami ?? :-)

Marta
ale Ty masz talent do tortów :-)

elza najwyraźniej Czarek sie juz wybawił w Bugi hihih

misia
jak tam u Was??? jak Staś ?? Natalka sprawdza się jako starsza siostra ??

Talia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

Madzieńka NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DLA JULECZKI :-)

Justynka u nas też place są na słońcu i przy takiej pogodzie nie da sie wysiedzieć ale teraz jakieś chmury przyszły to moze zaraz wyjdę z ferajną :-)

sunday witajcie po powrocie :-)

maltanka udanego wyjazdu :-)

ja dzisiaj opiekowałam się od rana 5 miesięczną córką koleżanki dopiero co pojechały - fajnie fajnie ale w domu nic nie zrobiłam hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny co powiecie na kino w przyszły PIĄTEK ??
3 sierpnia na 20stą jest seans :-)

MAGIC MIKE

https://www.youtube.com/watch?v=Y1QATycn3yA

niestety tylko piątek mi pasuje bo w pozostałe dni nie będę miała z kim dziatwy zostawić ....
a to moze być mój ostatni tydzień gdzie będę mogła gdzieś wyskoczyć bo później wyjeżdżamy i to całe pakowanie, remont ... przeprowadzka ...

dajcie znać na pw która byłaby chętna :-)

tylko jeśli w ciągu 24h nie odpisze na pw to znaczy że go nie dostałam ;-)

justynka niestety to była 6 bo pod nią miałam torbiele....widzę że u Was na etapie jest Traktor Tom.... mam trzy płyty...my już ten etap mamy za sobą:-D:-D:-D
a w Bugi była pani Bogusia...
sundya i jak Ci się podoba książka Grocholi??? tej drugiej nie czytałam...
maltanka to się nazywa pracoholizm :-):-):-) dobrze że masz pracę którą lubisz....
karlita to miałaś dzisiaj wesoło....

Maks wykąpany, ale pewnie długo jeszcze nie uśnie,bo dzisiaj usnął w dzień i po 17 raczył wstać:baffled: Ja jak co pt. sama w domku, kukurydzę zjadłam-oby w nocy nie dawały o sobie znać. A tak w ogóle to płynę :confused: dobrze,że mamy wiatrak bo inaczej nie dałabym rady. Troszkę pokropiło,ale W dzwonił że u nich(Skansen)- poważnie polało:szok: a wczoraj wyszorował samochód:baffled:

maltanka ja jutro też oprócz oczywiście opalenizny planuje zabrać jakieś cuda z ogrodu:tak:;-)

karlita dobrze,że u ciebie już lepiej.:tak: ja niestety tym razem odpadam jeśli chodzi o kino, bo to pt.więc W na nocce,a musi nadrobić bo potem urlop.

Eliza tak podobała, ja w ogóle lubie Grochole, mam parę jej książek i planuje jeszcze zakupić dwie :-) ale to chyba dopiero po pierwszym. Kurde moja ostatnia wypłata a potem nic nie wiem.....:-:)-:)-(
a co drugiej to oglądałaś kiedys na TVNStyle "Kobieta na zakręcie"? to jest ten program tylko w formie książki.

Chyba pójdę pod prysznic bo jakbym się spociła...:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorową porą....za nami super dzionek...troszke polezakowaliśmy, zaliczyliśmy kapiel w jeziorku i basenie na działeczce a popołudniu odwiedziła nas Marzenka z rodzinką - dziękujemy za odwedziny i towarzystwo...mam nadzieję że dojechaliście bez problemów...
jeszcze weekend i koniec laby....

Przynoszę wieści od Madziarki...pozdrawia Was serdecznie i prosi o trzymanie kciuków...po dzisiejszym ktg niestety została w szpitalu bo coś ciśnienie Haneczka szalało....więc trzymamy mocno kciuki...

Sunday jak po prysznicu???lepiej????
trzymamy kciuki żeby praca szybko znalazłą się i pensja znowu wpływała na konto...
pięknej pogody jutro...

Karlita witaj, ale miałas dzisiaj dzionek...rozumiem że wprawa do trójki juz jest...:-D

Maltanka Ty pracocholiku...mam nadzieje że poznają się na Tobie i od grudnia będziesz juz tam na stałe....
a na lody może jakoś po niedzieli...
udanego wypadu na wieś...

Elza
super że wizyta w Bugi udana...ale my tam dawno nie byłyśmy....

spokojnego wieczorku, ja oglądam dalej otwarcie igrzysk....

Ostatnia edycja:
Witajcie,
my dziś początkowo byliśmy w domu, upiekłam biszkopt do ciasta, Natalka bawiła się w piaskownicy, mały drzemał i wszystko było fajnie do 13:tak:kiedy to Staś wstał...za jakiś czas znowu by się polożył...dostał cyca i przysnął...to Natalka przybiegła i łapie go za rączke, ten się denerwuje...i tak dwa razy go obudziła:wściekła/y:wtedy on się zrobił maruda i już nie mógł zasnąć...na szczescie męza z powodu upałów wcześniej zwolnili z pracy:-)więc wskoczyliśmy w autko, Staś w drodze się zdrzemnął i wylądowaliśmy u rodziców:tak:niestety mały dopiero co zasnął:angry:

:szok:ale jesteś zdolna bestia:szok:
misia i jak dał mały trochę pospac??? ja czasami tez nie pamietałam że odkładamal Mikiego do łóżeczka:-D:-D
dzisiaj w nocy Staś się spisał na medal:tak::-)obudził się po 1, szybkie kamienie i spał do 7:tak:a potem jeszcze od 8 do 10:tak:
ja wczoraj urzedowałam z Mikim w pracy cały dzien... dzielnego pomocnika miałam:tak::tak:no i mamy etam 1000 pytań do... ja już za nim chyba nie nadązam:-D:-D:-D
następca Ci rośnie i naukowiec;-):-D
u gin tez było wszystko ok, mam si e pojawic ja jakies 5 tygodni jak się nic nie bedzie działo i jesc trochę wiecej:tak: bo po tym zatruciu mi waga spadła, ale teraz nadrobie bo mam smaka na różne rzeczy:tak::tak: ogóreczki kiszone..... mniam
super!!!!
ogóreczki kiszone?czyżby chłopiec:confused:;-)

co do nefrologa-bo non stop zapominam-w Luxmedzie polecaja dr Zajączkowską....
dzięki,będę dzwonić...ale na wizyty za wcześnie...tak przynajmniej powiedzieli mi w DMK,że około 3 miesiąca się idzie..a dzwoniłam,bo myślałam,że są kolejki a tu na poniedziałek chcieli nas zapisać:tak:

i ciasteczko imienionowe od Julci

Zobacz załącznik 485928
STO LAT DLA JULKI!!!!Samych słodkich chwil w życiu:tak:

no to i ciastko od Natalki;-)
Kruche%u00252Bciasto%2Bz%2Bmalinami%2Bi%2Bpianka1.JPG

...ufffffffffff jak gorąco....my z czarkiem zaliczyliśmy spacerek i bugi.... i aż mnie zaskoczył bo nie musiałam go wyciągać tylko sam przyszedł i powiedział że wystarczy możemy wracać do domu:szok::szok::szok: myslalam że szczęki nie pozbieram.... ktoś mi podmienił dziecko...:-D:-D:-D tfu tfu.... bo zawsze jak go pochwalę to zaraz coś przeskrobie....
no dorasta Ci dziecko;-)

Talia
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Dużo zdrowia, miłości, spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych oraz sukcesów w każdym nadchodzącym dniu.

dołączam się do życzeń
:tak:

Praca tak mnie ostatnio wciągnęła, że wczoraj jak Hubert poszedł spać musiałam coś dokończyć
:-D bo mi nie dawało spokoju:-D

pracoholik z Ciebie będzie
:-D
Jutro wybieramy się na wieś, bo jajka mi się skończyły m.in
udanego wyjazdu:tak:

kiedy idziemy na MC Flurry;-)jadłaś?
mówisz o nowych smakach?

wybaczcie ale brakuje mi godzin w dobie :-)
zapracowana kobieta jesteś:szok:

misia
jak tam u Was??? jak Staś ?? Natalka sprawdza się jako starsza siostra ??
sprawdza się całkiem nieźle...choć wiadomo,bywa zazdrosna..ale na szczescie wtedy każe się sobą zająć,Stasia odłożyć do łózeczka a nie reaguje agresją wobec niego:tak:

ja dzisiaj opiekowałam się od rana 5 miesięczną córką koleżanki dopiero co pojechały - fajnie fajnie ale w domu nic nie zrobiłam
:szok:podziwiam...miałaś wesoło;-)
Maks wykąpany, ale pewnie długo jeszcze nie uśnie,bo dzisiaj usnął w dzień i po 17 raczył wstać:baffled: Ja jak co pt. sama w domku, kukurydzę zjadłam-oby w nocy nie dawały o sobie znać. A tak w ogóle to płynę :confused: dobrze,że mamy wiatrak bo inaczej nie dałabym rady. Troszkę pokropiło,ale W dzwonił że u nich(Skansen)- poważnie polało:szok: a wczoraj wyszorował samochód:baffled:
ja też dziś zjadłam kukurydzę...mam nadzieję,że i Staś ją polubi;-)
padało i to nieźle...zlewa musiała być,bo jak wracaliśmy ze wsi to Filaretów i Popiełuszki staly w wodzie:szok:

mirosia gdzie zaginęłaś?
madziara jak samopoczucie?
edit:trzymam kciuki za Was!!!oby ciśnienie szybko się unormowało!!!!
aneta co u Ciebie?

witam z poranną kawą

madzienka dziękujemy za wieści od madziary oczywiście kciuki mocno zaiskamy za nasze dziewczyny:tak:
karlita fajny dzień miałaś:tak: a pakowania a potem rozpakowywania nie zazdroszczę, szkoda ze samo to się nie zrobi:no::no:
a co do kina to ja odpadam bo chcę na troche do rodziców pojechać, wkońcu mam urlopik;-);-)
misia i jak byly rewelacje po kukurydzy????
elza fajnie że mały sę wybawił w BUGI i że tej pani nie było;-);-)
maltanka ja amiętam się po cichu zastanawiam, kidy się wprosić do was;-);-) w przyszłym tygodniu jedziemy do rodziców ale jeszce nie wiem dokładnie kiedy, zdzwonimy sie anajwyżej umówimy się na jeszcze następny tydzień:tak::tak:
udanego wyjazdu na wies!!!
sunday mówisz ze przy skansenie padało a u nas już nie... a szkoda

my pospaliśmy dziś do 8.... odespałam chyba cały tydzień i musze sobie coś na dziś zaplanowac do roboty, P cały wolny czas na górze siedzi, ale jeszcetroche i bedziemy mieli zrobione schody:tak: musimy jeszcze tylko drwno zamówić ale to już na sam koniec, zostanie jeszce łazienka i jeden pokoik... coraz bliżej końca:-D:-D

kończę kawusię i chyba rane zrobę, cieputko to szybko wyschnie:tak::tak:
miłego dnia życzę

Witam:tak:
ale pustki...pewnie korzystacie ze słoneczka:-D
u nas poranne szykowanie ciasta i obiadku (zaszalałam - na obiad kurczak w sosie kawowym;-)) a potem ziuu do rodziców...Natalka basen zaliczyła:tak:
misia i jak byly rewelacje po kukurydzy????
nie było:-)
my pospaliśmy dziś do 8.... odespałam chyba cały tydzień i musze sobie coś na dziś zaplanowac do roboty, P cały wolny czas na górze siedzi, ale jeszcetroche i bedziemy mieli zrobione schody:tak: musimy jeszcze tylko drwno zamówić ale to już na sam koniec, zostanie jeszce łazienka i jeden pokoik... coraz bliżej końca:-D:-D
super,żw wykańczanie domku tak ładnie idzie...będzie jak znalazł dla maleństwa;-)

Witam po dłuugiej nieobecności..
Nie mam czasu kiedy posiedzieć na BB:-( Ł jak wychodzi o 7 do pracy, ta wraca ok. 19... całymi dniami sama siedzę z dzieciakami, mała nie śpi prawie sama w dzień, tylko na rączkach by spała...

o i sie obudziła...

tak to u mnie właśnie wygląda..
u mnie podobnie jeśli Cię to pocieszy;-)mały dziś na dobre usnął dopiero przed 18 i to po pół godzinie chodzenia z nim:dry:a tak cyc i za chwilę płacz i zabawa od początku...ale wydaje mi się,że tak się dzieci męczą przez upały:sorry2:

reklama
Co to kilka postów i tyle:szok::szok::szok::-D?
Witam nocnie - sama z Pablem urzęduję - M z resztą właśnie biwakują na całego - śpią w namiocie nad zalewem:tak::cool:, był grill i ognisko i uciekłam z żuczkiem bo komary cięły:-p. Rano zawiozę im herbaty w termosie i odgrzeję pizzę bo bez kasy mnie wysłali do domu a w lodówce prawie pusto - kilak butli z wodą leży i lodówka i pusta i pełna:tak::-D.
Haniu, proszę mamusi nie dokuczać za bardzo - masz tam w brzuszku jeszcze trochę posiedzieć :tak::tak:;-):-).
Maltanka, pytałaś o masę - trzymam się jednej bo moim smakuje a i klientom też odpowiada - masa jak do Red Velvet, tylko skromniejsza - śmietankowo - serkowa. :tak:
Mirosia, wybaczamy ;-):tak:.
Misia, kurczak z kawą - brzmi intrygująco i ciekawie:dry::tak: - poproszę przepis:-).

Do góry