reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

jeszcze jedno :

czy słyszałyście jakieś opinie o klubiku dla dzieci SKARBEK na ul kolorowej ???

koleżanka poszukuje sprawdzonego klubiku dla swojego 15 miesięcznego synka, co mozecie polecić ?????????

reklama
Karlita to moze przyszly piatek????????????????fajny dzionek Ci sie zapowiada grill powitalny mniam:-)
O Klubie tym nic nie slyszalam.....my idziemy do Klubu Szczesliwego Malucha ale nic za bardzo jeszcze o nim powiedzien nie moge.......slyszalam pozytywne opinie o Promyczku i na Romera.........w sumie wydaje mi sie ze wszystkie sa na podobnym poziomie.........

Zupka ugotowana B spi a M sie kapie po strzyzeniu.......jeju caly czas mam cos do roboty:cool2:kiedy ja odpoczne:-)milego dnia Wam zycze.......

Witajcie, troszkę nas nie było, zabawiliśmy na działeczce korzystając z ładnej pogody:tak: Cypek już w 90% odpieluchowany, po nocy wstaje z suchą pieluszką, wysiusia się do nocnika, wstaje i krzyczy "brawooo" :-)

Karlita o klubie nic nie słyszałam..

Aneta odpoczywaj, bo ostatnie chwile;-)

Maltanka jak tam praca? wciągnęła Cię na dobre widzę:tak:

Elza fajny dzionek na basenie mieliście;-) dobrze, że samochód jeździ:tak:

Marta pysznie wyglądające rogaliczki:-)

Hej.

Ja już po wizycie, dobrze że Ola pojechała do mojej mamy, bo trochę się oczekałam, a to dlatego że jedna pani nagle dostała jakiś drgawek i trzeba było szybko się nią zająć. Lekarz zadowolony że dotrwałam aż tyle, główka jest już bardzo nisko, ciśnienie ok, tętno dziecka też w porządku, ruchy dobre, w piątek ktg, a jakbym nie urodziła do przyszłego czwartku, to mam przyjść po skierowanie do szpitala. A Paweł wziął urlop od przyszłego tygodnia i teraz się śmieje że chyba wycelował idealnie :-D

elza słyszałam o tym wybuchu, mama dzwoniła że chyba Ola nie zaśnie, bo coś tam się stało i tylko wszystko na sygnale jeździ

iwonka brawa dla Cyprianka, a ja zamiast odpoczywać, to właśnie jakiegoś powera dostałam :-D sprzątam, myję podłogi, prasuję, może szybciej urodzę, nawet lekarz zalecił trochę ruchu, żeby poród był łatwiejszy od poprzedniego :sorry2:

karlita miłego grilowania z rodzicami :tak:

marz udanego weekendu z rodzicami :tak:

misia super opiekunka dla Stasia :-D dzisiaj też udało Wam się dłużej pospać?

Witajcie. Lato w pełni:-) tylko już widzę koniec urlopu:-( no ale jeszcze niecałe dwa tygodnie i wyjazd więc jakoś to troszkę poprawia mi humorek.
Dzisiaj podjechałam do kolezanki na pasemka, zeszło się parę godzin, więc obiad był dzisiaj późno :baffled: ale za to niezłą kwotę zaoszczędziłam, jutro jeszcze musze na podcięcie pójść i wsio.

Madzienka super,ze przedłużyłaś urlop na długo? Gdzie dzisiaj się podziewasz?
Dzięki za wieści o Madziarce:-)

Marta mniam mniam,super rogaliki:tak:

Eliza dobrze,ze tylko na 3 dni i potem wolne:-) niezła afera z tym gościem do się wysadził:baffled:

misia co za super strażnik!!!:-D:-D:-D

marz dobrze,ze dolegliwości żołądkowe puściły. Udanej imprezki:-)

karlita udanego grillowania z rodzinka:-)
A z klubem malucha niestety nie pomoge.

Iwona witaj po przerwie:-)

Anetka no ekstra wieści od lekarza:tak::tak::tak:

maltanka a Ty gdzie się podziewasz?

mandziula jak się macie???

A to mój ostatni wypiek:-)
DSC06854.jpg

Witam, my już w Lbn, ale nie wiadomo na jak długo. Weekend bardzo intensywny i pracowity.
Nie nadrabiam zaległych stron więc wybaczcie jak nie odniosę się do wszystkich. ogarnęłam tylko ostatnią stronkę

Anetka super że wizyta ok

misia wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Sunday
i dla W najlepsze życzenia urodzinowe
Szalejesz z wypiekami-tortami

Iwonka
szybko poszło wam z odpieluchowaniem Cyprianka

Eliza wszystko wykosiliście? My dopiero owies i żyto reszta czeka na słońce po niedzielnej zlewie i gradzie

Madzienka współczuję niskiego ciśnienia, ja ostatnio chodzę śnięta nawet po kawie mogłabym spać

W sobotę padł nam samochód, wczoraj J odebrał go od mechanika a teraz dzwonił do mnie że znowu zgasł na Lipowej i ani drgnie:angry:, nosz kur... jak nie urok to sra..ka:wściekła/y:

fogia ogromne gratulacje.... super że dziewczynka...
justynka u nas wszystko skoszone...bo tam w ogóle nie padało i to od dawna...J jeszcze kosił sąsiadom....trochę grosza wpadło....

sorry że nie odnoszę się do innych ale właśnie wróciliśmy do domu...muszę małego położyć i przyszykować się do pracy....wrrryyy jak ja jutro wstanę...

reklama
Witajcie...za mną dzisiaj trochę melancholijny dzionek...byłam na pogrzebie teściowej mojej siostry ciotecznej...super kobieta...ale ile wychorowała się to aż strach pomyśleć...i powiem Wam szczerze że zawsze na takich uroczystościach dopadają mnie myśli ile to nasze życie jest warte...człowiek goni za pieniądzem, żeby żyło się lepiej a później chwila i nas nie ma...światełko dla Ciebie Małgosiu
[*]
sorki za ten wywód ale chyba musiałam to napisać...

u nas poza tym ok...urlop przedłużyłam o dwa tygodnie, i mam nadzieje ze mnie nie uduszą jak wrócę do pracy:-p:tak:w piątek wybieram się ze zwolnieniem to zobaczę jakie są nastroje
:-D

Karlita
jak udał się grill...super pomysł na powitanie rodziców w polskich tropikach...
co pysznego przygotowałaś....pewnie karkówa i sos czosnkowy był a co jeszcze????
Co do kina to ja nadal chętnie..tylko u mnie w grę wchodzi poniedziałek...albo czwartek, piątek....

jeju caly czas mam cos do roboty:cool2:kiedy ja odpoczne:-)milego dnia Wam zycze.......

jak wrócisz do pracy;-):tak:tam będziesz odpoczywała

Lublin: Wybuch gazu na Kleeberga: Podejrzewany o morderstwo wysadził się w sklepie (zdjęcia) - 31 lipca 2012

jak usłyszałam w domu wybuch to zastanawiałam się czy to burza....ale to jakaś masakra....

żebyś wiedziała że masakra...a słyszałyście że jeszcze w jego samochodzie po drugiej stronie tez była butla z ulatniającym się gazem....

Hej.

Ja już po wizycie, dobrze że Ola pojechała do mojej mamy, bo trochę się oczekałam, a to dlatego że jedna pani nagle dostała jakiś drgawek i trzeba było szybko się nią zająć. Lekarz zadowolony że dotrwałam aż tyle, główka jest już bardzo nisko, ciśnienie ok, tętno dziecka też w porządku, ruchy dobre, w piątek ktg, a jakbym nie urodziła do przyszłego czwartku, to mam przyjść po skierowanie do szpitala. A Paweł wziął urlop od przyszłego tygodnia i teraz się śmieje że chyba wycelował idealnie :-D

super wieści z wizyty....
dzisiaj jechałam w stronę piask...matko jakie tam roboty drogowe:shocked2:

Gdzie dzisiaj się podziewasz?

A to mój ostatni wypiek:-)
Zobacz załącznik 487016

a tak jakoś dzień zleciał....napjpierw spacerek, później pogrzeb a później znowu plac zabaw i wieczor nas zastał....

torcik mniam mniam

gratulacje.....

Madziarka nadal w szpitalu ale jutro są już realne szanse na wyjście więc mocno zaciskamy kciukasy...

Justyna współczuje problemów z autkiem...

Elza udanego jutrzejszego dnia w pracy....

Misia super strażnik:-D

Iwonka witaj, super że Cypek już prawie odpieluchowany....

Mandziula co u Was...już odpoczywasz u rodziców????

Marzenka udanego pobytu u rodzinki!!!!

spokojnego wieczorku

Do góry