Madzieńka pisz jak te granulki się nazywały... może M. znów je kupi wcześniej
Teetha....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzieńka pisz jak te granulki się nazywały... może M. znów je kupi wcześniej
pluskacie się dzisiaj?
oby się sprawdziłomoja pogodynka pokazuje na czwartek i piątek słoneczko
Wetter: Wetter-Vorhersage für Polen: Lubelskie
nawet teraz u mnie powoli przebija sie słoneczko...
super,fajnie by było....jeśli sie zgramy terminamiMisia o widzisz - może się spotkamy pod sklepikiem ;-) no chyba że ty mnie odwiedzisz bo do was to chyba nie da się wejść jak dobrze pamiętam...
oooo też fajny pomysł na obiad....szkoda,że za późno przeczytałam posta,bo już leczo zrobiłama tarty nie będzie,bo mąż oprotestował,że za dużo utyjeno a swoją drogą śmietanki z Leclerca nie przywieźli,a do sklepu już nie chciało mi się o 19 biec...ale połowy lecza już nie maMisia dzisiaj już jak wyjdziecie na spacerek to Natalka przestanie marudzić;-), u nas na jutro schabowy z marchewką i groszkiem+młode ziemniaki:-)nic nadzwyczajnego ale szybko
A tarta brzmi smakowicie, ja planuje zrobić szybkie ciacho na zimno, wczoraj wygrzebałam przepis na necie, tylko czasu brak, może uda mi się jak mały zaśnie na noc
świetny
udanego wyjazdu i dłuuuugiego weekenduDzisiaj jeszcze wybieram się do Practicera, a jutro jedziemy już do rodziców.
chyba nie:-(bo po intensywnym dniu a tu ciszaprzynajmniej na razie....misia czyżby to już tuż tuż
trzymam kciuki za odnalezienie umowya to historiajutro mamy przymusowy wyjazd na wieś bo mojego męża ściga dzielnicowy okazało się że poszukują jakiegoś samochodu na numerach rejestracyjnych które kiedyś należały do naszego samochodu.... to było jakieś 6 lat temu jak sprzedaliśmy tego forda a teraz poszukują innego samochodu o tych numerach i J musi udowodnić że sprzedał ten samochód... a umowa jest gdzieś w dokumentach które zostały wywiezione na wieś.... tak więc jutro musimy przewertować nasze pudła żeby znależć tą umowę....
dokładnieLolkak z dworca autobusem nr 13 podjedziesz pod Galę, drugi przystanek chyba...tam jest sala zabaw Bugi
słuszna uwagaMisia Madzia spokojnie będzie Cię mogła odwiedzić, wchodząc przez pokój odwiedzin na oddział położnic...wystarczy że będzie miała szlafrok na sobie
:-)