reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,

ale pogoda :eek::zawstydzona/y::wściekła/y: już wczoraj po południu na chwilkę wyszło słoneczko i co? i znów szaro buro.... brrr....

Ja już od dawna na nogach - znów jakieś bzdury mi się śniły i jak się obudziłam tak już zasnąć nie mogłam - zdążyłam się wykąpać, zrobiłam kanapeczki zapiekane - jak dzieciaczki wstaną to tylko włożymy je do piekarnika i śniadanko będzie gotowe ;-) teraz siedzę z herbatką i jabłuszkiem i delektuję się ciszą...

Mandziulka dziękuję pięknie i zapraszam - kiedy tylko macie ochotę!!!!
Dzieciaki oboje jak zobaczyły to w płacz- czego Mikołaj musiał już jechać???
A później poszły do taty kopać z nim w ziemi... wyobraź sobie jak wyglądały jak wróciły do domu :cool2:

Misia jak się zgramy to będę cię odwiedzać non stop... ;-):tak:
Jak dziś nocka - sucha???

Madzieńka super że córa zadowolona z moczenia się z Tatą!!!
i co - jedziecie dziś na działkę???

pogoda jak na razie nie nastraja - ale mam nadzieję że jeszcze sie coś zmieni...

Elza super że humorek dopisuje.... oby dokumenty się znalazły a śliwa szybko zniknęła!!!

Lolkak dziewczyny już wszystko napisały :tak:

Iwonka jak po egzaminie??? zaciskamy kciuki za następne!!!

Maltanka no własnie - co ty tam porabiasz w tej pracy???

Karlitka kochana a co się dzieje? czemu smutna jesteś??? przytulamm moccccnoooo....

Justyna no właśnie - a co na to sąsiadka? pewnie się boi odezwać żeby butelką nie dostać :zawstydzona/y:

Sunday jak u was z rzepem? odpadł? ;-):-D

Kicia przyszła się potulić... normalnie posiedzieć nie można bo jak nie dzieciaki włażą na kolana to kot :-D:-D:-D:-D

no gdzie to słoneczeko?????? nie tak miało być....oj nie tak...
madzienka a ta twoja pogodynka nie powiedziała Ci o której godzinie ma się rozpogodzic?????bo nie wiem jak mam się ubrać na procesję...
madziara kurcze Ty to jesteś zorganizowana kobieta... że tak powiem prawie w środku nocy robić kanapeczki...szacun...

wstawać śpiochy....nie udało mi się byc pierwszą na bb ale druga to też coś....:-):-):-)

Witajcie weekendowo....

my już po śniadanku, powoli szykujemy się na działeczkę...jeśli pogoda nadal będzie taka jak za oknem to chyba zaryzykujemy i po południu pojedziemy nad jeziorko...

Madzieńka super że córa zadowolona z moczenia się z Tatą!!!
i co - jedziecie dziś na działkę???

Kicia przyszła się potulić... normalnie posiedzieć nie można bo jak nie dzieciaki włażą na kolana to kot :-D:-D:-D:-D

Madzia wybieramy się, no chyba że zacznie padać...
a co do basenu yo Jula cały czas pyta kiedy Wy będziecie z nami chodzić...:-p

a te twoje przytulanki....:-D

madzienka a ta twoja pogodynka nie powiedziała Ci o której godzinie ma się rozpogodzic?????bo nie wiem jak mam się ubrać na procesję...

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i jak się ubrałaś??
my chyba procesję dzisiaj sobie podarujemy

Gon1a o matko...zdróweczka dla Was....

miłego dnia i udanego weekendu.....

Madzieńka udanej pogody... oby się rozpogodziło bo ja mam dość tej szarugi :-(
ale i tak ponawiam - jeśli nie pojedziecie... ;-):tak:

Elza dziś na serio mi się wczesnie wstało... i to dlatego tak się zorganizowałam :tak::-) za to wczoraj miałam mega lenia.... nic się nie chciało nawet do sklepu podjechać :-p

Gon1a o mamo, trzymajcie się i zdrowiejcie.... współczuję szpitala - oby tylko mały się nie odwodnił...

Witam,

U nas nocka nie najlepsza ale też i nienajgorsza. Ledwo się położyłam a M już płakał więc trafił do nas do łóżka. Trochę popłakiwał, kręcił się. A rano wstał ciepły. Jak zmierzyłam temp to miał 38.1*, dałam już lipomal bo nie miał siły. Raz dwa doszedł do siebie, i jak na razie jest wszystko ok, zobaczymy jak wstanie z drzemki czy nadal jest dobrze. Rano skoczyliśmy na mszę, i zaliczyliśmy pół procesji. Potem obiadek i drzemka. J pojechał do biura uczyć się, tam będzie miał spokój od nas:-pi może szybko przerobi materiał:tak:.

Sunday
i jak u Was, już całkiem dobrze wyglądają Wasze oczka?

Mirosia
wyjechaliście na wieś czy w LBN zostaliście?

Madziara, Madzienka a nie wiem co na to sąsiadka, może faktycznie bała sie interweniować, po głosach biesiadujących można było wywnioskować ze to trochę starsza młodzież:tak:

Gona o jeju!!! Znowu szpital:no: i to w dzień pierwszych urodzin:-(. Trzymam kciuki za szybką diagnozę i powrót do zdrowia. I megaśny buziak dla Maciusia z okazji pierwszych urodzin!!!:-)

Misia wysłałam na email:tak:

Madzienka udanego weekendowania na działeczce:tak:, i oby pogoda wam tam sprzyjała:tak:

Madziara
ja lubię wcześnie wstawać bo wydaje mi się że jakoś lepiej jestem zorganizowana.
Jakie macie plany na dzisiaj?

Eliza i jak się ubrałaś?? Ja wzięłam kurtkę to później musiałam się rozbierać jak słoneczko wyszło...

Karlita a u Was co się dzieje? Jakieś kłopoty???

Lecę do prasowania, dobrze że dużo tego nie ma, jeszcze pakowanie mnie czeka:crazy:

A wczorajsze ciacho takie pyszne że połowy już nie ma i muszę resztę schować żebym miała co rodzicom zawieźć, he he

Hej dziewczynki
Melduję, że J mnie zaraził. Utłuc gada???:sorry:

A w sobotę wesele, na którym musimy być... No i Bugi nas ominie...

Pozdrawiam Was i ide dalej leżeć.

reklama
Witajcie. My dzisiaj urzędowaliśmy u rodziców. Piekna pogoda choć pare razy popadał deszczyk ale nie groźnie. kolejna tura truskaweczek przywieziona,więc jutro już na bank będzie ciasto. Dzisiaj na kolacyjke paroweczki w cieście francuskim:-) i Somersby :tak:;-):-p

Justynka zdróweczka dla Michasia!!! Bidulek!!! :eek:

Madziara jak minął dzionek?

gon1a o jej! Zdroweczka dla Maciusia!! Obyście długo nie leżeli!

Madzienka udanego wekendu!!!

Eliza Twoja maz tez ma długi wekend?

atali i Ty też chora? JEJU!!! ZDROWECZKA!!!

Gdzie reszta? Jak Wam mija świąteczny czwartek??? Flaga przygotowa na jutro????:-p:-p:-p

Do góry