reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. U nas troszke lepiej. Tzn. Maks dużo lepiej a ja mniej. Ale otworzyć oko mogłam po nocy:tak: Wiec kropelki działają. :tak: Dzisiaj Maksio przyszedl do mnie do łóżka i mówi :"Mamo masz rzepę w oko" :-D:-D:-D
Ja nastawiłam swojskiego kogucika na rosołek-pewnie pół dnia będzie mi się gotował. :baffled: Tata przywiózł dostawę truskawek, więc pewnie będą dzisiaj też naleśniki z truskawkami. :-p

Wczoraj moje dziecko tak myło rączki aż zrzuciło cały pojemnik z mydłem w płynie i poszło... :wściekła/y: i miałam już co robić, a jak już zaczełam to postanowiłam całą łazienkę posprzątać i zauważyłam że mi kabina przecieka:baffled: a zastanawialam się dlaczego pod koszek jest cały czas mokro i dlaczego mam kamien na zewnątrz:wściekła/y: dzisiaj tata ma luknąć co tam sie dzieje. Szczerze to wcale bym nie płakała jak trzeba by było zmieniać kabine...bo ta....:crazy: ale czy mozna kupić samą kabine:confused:

Jeszcze nam domofon nie działa, i mają panowie przyjechać za chwile posprawdzać co tam się dzieje.

Kasia ojj to trzymam mocno kciuki abyś została już tam!

Eliza jeszcze trzy tygodnie!!!!!:tak::tak::tak:

gon1a jak po nocce Maciuś?

fogia super,ze występ udany:-) ja też miałam mokre oczka:-)

Justynka super ze wymoczeni tylko szkoda ze tez przez deszcz:baffled: mój Maks też nie lubiał jeździć pod folią i zawsze była mokry :no:

misia jak w nocy brzuszek?

Motylla właśnie jak to fajnie było jak dzieciątko nie przemieszczało się, a teraz trzeba mieć oczy dookoła głowy :tak:

Madziara super masz opiekę! teraz trzymamy kciuki że pobyt w szpitalu nie był długi:tak::tak::tak:

Iwona zaciskamy kciuki za egzaminy:-)

Beatka my dzisiaj jedziemy na lapis. Jeju znowu kolejki!!!!

Madzienka to gdzie tak przywaliłaś???Nic więcej się nie stało?

marz pokaż sukieneczke!!! mówisz że w sobotę ma być pogoda? ja muszę obejrzeć jakąs prognoze bo nic nie wiem. :baffled:

aneta jak się sprawuje telewizor??? Kiedy Festiwal Flaków???

reklama
Madziarka, Marzenka i Sunday miałam spotkanie bliskiego stopnia z drzwiami samochodowymi:baffled:...wczoraj z szafką coś ze mna sie dzieje niedobrego...
a w pracy śmieją się że mąz wcześniej wrócił:-D:-Dbo sliwe mam porzadna...

Sunday rzep na oku:-D:-Ddobrze że oczko wraca do zdróweczka...

Madziarka układasz klocki czy gadasz przez tel:-p??

Marzenka ja tez rozwazam wyjazd dopiero w piatek....moja pogodynka pokazuje czwartek przelotne opady, piatek slonce, sobota przelotne opady a niedziela deszcz:baffled:
i czekam na fotke w sukni...

a ja dzisiaj dowiedziałam sie ze za dwa tygodnie jedziemy całym wydziałem na szkolenie do kazimierza na 3 dni..na szczescie w dniach czwartek-sobota...wiec trochę weekendu zostanie dla rodzinki:tak::tak:

Witam:tak:
zaglądam przy okazji zakupów w Lecercu,bo chce kupić składniki na tartę z truskawkami na jutro:tak:
Witam. Dzieci śpią, ciekawa jestem jak długo mi Radek pośpi:confused:, w dzień wyszłam z moimi maluchami na dwór ale tylko wyrzucić śmieci bo nie chciałam ciągać ich dalej w taką pogodę, i w Nałęczowie też taka beznadziejna pogoda i dobrze, że jeszcze nie pojechałam tam na wczasy bo bym siedziała z dzieciakami w domu. Mam zamiar po 12 czerwca się tam pojechać już nie mogę się doczekać.:-)Ile było spokoju jak Radek się jeszcze nie poruszał:tak:, zostawiło się go na dywanie to tam był, a teraz to raczkuje za mną po całym mieszkaniu, do wc też bardzo chętnie wstąpi:-D jak ja tam jestem, Wstaje dosłownie wszędzie wystarczy, że złapie się mojej nogi i już stoi ale chodzenie na razie ćwiczy przy meblach i czasami zrobi z 2 kroczki jak dam mu ręce
brawa dla Radka...niebawem będzie biegał;-)oj,fajnie wczasy w Nałęczowie...trzymam kciuki za pogodę:tak:
melduję że jestem w domku... o mały włos i bym była uziemiona w szpitalu - ale udało się bo pan dr zna panią endokrynolog i zadzwonił - zgodziła się przyspieszyć mi wizytę żeby zaopiniować moje cukry!!!! :tak:;-) więc mam luzik - w poniedziałek pójdę do endo porozmawiać a później to dopiero za dwa tygodnie - i wtedy już chyba będę musiała się na chwilkę położyć - bo chcą znowu sprawdzać hemoglobinę glikowaną, robić jakieś dodatkowe badania i usg itd... więc wtedy już pewnie nie da się wywinąć :-D ale najwazniejsze że tym razem jestem w domku...
super,że się udało:tak:oby i nasttępnym razem się też udało a jeśli badania konieczne,to by Cię długo nie trzymali:tak:

z tymi gołębiami :-D:-D:-D:-D:-D:-D jedna na talerzu druga na balkonie a trzecia jeszcze w kapuście :-D:-D:-D:-D
różnorodność jest:-D
Misia super - gratuluję suchej nocki!!!! przypomnij mi - gdzie ty masz rodzić???
dzisiaj też sucha:tak:tzn.wysadzanie o 23 i 6;-)a potem spała do 9.20:-D
wybieram się do PSK4;-)

Witajcie, nie mam ostatnio za bardzo jak zajrzeć, bo egzaminów dużo i sama nie wiem na co się uczyć:baffled::dry: Nie poczytałam Was za bardzo, bo goni mnie nauka, dzisiaj mam 2 egzaminy, do notatek których jeszcze nie zajrzałam, bo ciągle uczę się na piątek-najważniejszy i najtrudniejszy egzamin w sesji
trzymam kciuki za te egzaminy:tak:no i za obronę niebawem:tak:
No i ograniczam swoją dietę:dry:
oj,niedobrze z tymi kupami:-(oby dieta wystarczyła...chooć współczuję ograniczeń:-(

misia może masz już skurcze przepowiadające?? Mi się zaczęły jakoś tydzień przed porodem.. rany ty zaraz rodzisz!!:shocked2:
może i tak...ostatnio ich nie miałam,więc porównania brak:sorry2:ale mogłoby tak być:tak:;-)

Wczorajsza wizyta u dentystki bezproblemowa, była spora kolejka ale jak tylko pani nas zobaczyła w poczekalni to nas pierwsze zawołała i tym sposobem zeszło nam tam tylko 10 min :-D:-D:-D no i następna wizyta dopiero we wrześniu :tak::tak:
super,że tak się Wam udało....no i brawa dla Mai,że tak dzielnie chodzi do dentysty
:tak:
a może ty urodzisz jeszcze przed moim wyjazdem co? ;-);-)
chętnie
:tak:;-)
ja dzisiaj zaliczyłam sliwe na czole...wydladam jak:rofl2:
jak to zrobiłaś??
:sorry2:

Wczoraj wyskoczylam na Olimp po sukienke na weslicho i po godzinie mierzenia wkoncu kupilam....ale tyle tego jest ze nie wiedzialam co wziac:baffled::baffled:
pokaż zakup:tak:
Misia super ze nocka bez w padki chociaz dobrzeby bylo abyscie nie musieli ja wysadzac w nocy...niech zrobi siusiu wieczorem i sprobuj ja nie uczyc nocnych wedrowek do wc.....ocho no to cos sie zaczyna pomalutku.....
chciałabym ją tak nauczyć...ale ona śpi w najlepsze nawet cała zlana:dry:

Witajcie. U nas troszke lepiej. Tzn. Maks dużo lepiej a ja mniej. Ale otworzyć oko mogłam po nocy:tak: Wiec kropelki działają. :tak: Dzisiaj Maksio przyszedl do mnie do łóżka i mówi :"Mamo masz rzepę w oko" :-D:-D:-D Wczoraj moje dziecko tak myło rączki aż zrzuciło cały pojemnik z mydłem w płynie i poszło... :wściekła/y: i miałam już co robić, a jak już zaczełam to postanowiłam całą łazienkę posprzątać i zauważyłam że mi kabina przecieka:baffled: a zastanawialam się dlaczego pod koszek jest cały czas mokro i dlaczego mam kamien na zewnątrz:wściekła/y: dzisiaj tata ma luknąć co tam sie dzieje. Szczerze to wcale bym nie płakała jak trzeba by było zmieniać kabine...bo ta....:crazy: ale czy mozna kupić samą kabine:confused:

misia jak w nocy brzuszek?

super,że oczka lepiej:tak:oj,współczuję kabiny...hmmm...czy samą da się kupić to nie wiem...ale warto popytać:dry:
brzuszek nieco pobolewał...do 2 nie mogłam usnąć...a potem jakoś spałam,więc nie było tak źle:-D

Ostatnia edycja:
Madzienka moze za duzo procentów na wieczór:-D:-D:-Dfajne szkolenie Ci sie szykuje:-)
ponawiam pytanie::-p czy te granulki na zabkowanie mozna kupic w aptece czy tylko na zamowienie????????
Sunday
o kurcze niedobrze z tym brodzikiem ale nie ma tego zlego wydaje mi sie ze napewno mona dokupic sama kabine.......
Misia mmm ale pysznosci jutro robisz:-)

Pozwolcie ze w sukience pokaze sie po weselu;-)

No wezcie mnie pogoncie ale mam dzien B spi w sumie pewnie nie za duzo a ja siedze zamiast cos robic.....poprosze o kopniaka:happy:

Madzienka moze za duzo procentów na wieczór:-D:-D:-Dfajne szkolenie Ci sie szykuje:-)
ponawiam pytanie::-p czy te granulki na zabkowanie mozna kupic w aptece czy tylko na zamowienie????????

no własnie wczoraj nie było zadnych procentów:no::no::no:ale dzisiaj nadrobie...martini ze spritem mniam pychota...dołaczysz się??

te granulki tylko w necie...nam kupował Madzi M w Anglii
sorki zapomniałam odpisać...
dzwonie ale nie odbierasz:sorry2:

Sunday a Wam przcieka osłona kabiny czy brodzik???

reklama
i u nas słoneczko ;-) więc może akurat będzie w miarę pogodnie...

Marz ja kopniaka ci nie sprzedam bo i mi by się przydał :-D:-D:-D

Misia o widzisz - może się spotkamy pod sklepikiem ;-) no chyba że ty mnie odwiedzisz bo do was to chyba nie da się wejść jak dobrze pamiętam... :-p

Super że nocka sucha... oby tak dalej!!!

Sunday :-D:-D:-D:-D dobre z tym rzepem :-D:-D:-D:-D
cieszę się że kropelki pomagają...

Madzieńka pisz jak te granulki się nazywały... może M. znów je kupi wcześniej :-D:-D:-D

i już nie wiem co jeszcze miałam napisać... :baffled:

Do góry