reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. U nas troszke lepiej. Tzn. Maks dużo lepiej a ja mniej. Ale otworzyć oko mogłam po nocy:tak: Wiec kropelki działają. :tak: Dzisiaj Maksio przyszedl do mnie do łóżka i mówi :"Mamo masz rzepę w oko" :-D:-D:-D
Ja nastawiłam swojskiego kogucika na rosołek-pewnie pół dnia będzie mi się gotował. :baffled: Tata przywiózł dostawę truskawek, więc pewnie będą dzisiaj też naleśniki z truskawkami. :-p

Wczoraj moje dziecko tak myło rączki aż zrzuciło cały pojemnik z mydłem w płynie i poszło... :wściekła/y: i miałam już co robić, a jak już zaczełam to postanowiłam całą łazienkę posprzątać i zauważyłam że mi kabina przecieka:baffled: a zastanawialam się dlaczego pod koszek jest cały czas mokro i dlaczego mam kamien na zewnątrz:wściekła/y: dzisiaj tata ma luknąć co tam sie dzieje. Szczerze to wcale bym nie płakała jak trzeba by było zmieniać kabine...bo ta....:crazy: ale czy mozna kupić samą kabine:confused:

Jeszcze nam domofon nie działa, i mają panowie przyjechać za chwile posprawdzać co tam się dzieje.

Kasia ojj to trzymam mocno kciuki abyś została już tam!

Eliza jeszcze trzy tygodnie!!!!!:tak::tak::tak:

gon1a jak po nocce Maciuś?

fogia super,ze występ udany:-) ja też miałam mokre oczka:-)

Justynka super ze wymoczeni tylko szkoda ze tez przez deszcz:baffled: mój Maks też nie lubiał jeździć pod folią i zawsze była mokry :no:

misia jak w nocy brzuszek?

Motylla właśnie jak to fajnie było jak dzieciątko nie przemieszczało się, a teraz trzeba mieć oczy dookoła głowy :tak:

Madziara super masz opiekę! teraz trzymamy kciuki że pobyt w szpitalu nie był długi:tak::tak::tak:

Iwona zaciskamy kciuki za egzaminy:-)

Beatka my dzisiaj jedziemy na lapis. Jeju znowu kolejki!!!!

Madzienka to gdzie tak przywaliłaś???Nic więcej się nie stało?

marz pokaż sukieneczke!!! mówisz że w sobotę ma być pogoda? ja muszę obejrzeć jakąs prognoze bo nic nie wiem. :baffled:

aneta jak się sprawuje telewizor??? Kiedy Festiwal Flaków???

reklama
Madziarka, Marzenka i Sunday miałam spotkanie bliskiego stopnia z drzwiami samochodowymi:baffled:...wczoraj z szafką coś ze mna sie dzieje niedobrego...
a w pracy śmieją się że mąz wcześniej wrócił:-D:-Dbo sliwe mam porzadna...

Sunday rzep na oku:-D:-Ddobrze że oczko wraca do zdróweczka...

Madziarka układasz klocki czy gadasz przez tel:-p??

Marzenka ja tez rozwazam wyjazd dopiero w piatek....moja pogodynka pokazuje czwartek przelotne opady, piatek slonce, sobota przelotne opady a niedziela deszcz:baffled:
i czekam na fotke w sukni...

a ja dzisiaj dowiedziałam sie ze za dwa tygodnie jedziemy całym wydziałem na szkolenie do kazimierza na 3 dni..na szczescie w dniach czwartek-sobota...wiec trochę weekendu zostanie dla rodzinki:tak::tak:

Witam:tak:
zaglądam przy okazji zakupów w Lecercu,bo chce kupić składniki na tartę z truskawkami na jutro:tak:
Witam. Dzieci śpią, ciekawa jestem jak długo mi Radek pośpi:confused:, w dzień wyszłam z moimi maluchami na dwór ale tylko wyrzucić śmieci bo nie chciałam ciągać ich dalej w taką pogodę, i w Nałęczowie też taka beznadziejna pogoda i dobrze, że jeszcze nie pojechałam tam na wczasy bo bym siedziała z dzieciakami w domu. Mam zamiar po 12 czerwca się tam pojechać już nie mogę się doczekać.:-)Ile było spokoju jak Radek się jeszcze nie poruszał:tak:, zostawiło się go na dywanie to tam był, a teraz to raczkuje za mną po całym mieszkaniu, do wc też bardzo chętnie wstąpi:-D jak ja tam jestem, Wstaje dosłownie wszędzie wystarczy, że złapie się mojej nogi i już stoi ale chodzenie na razie ćwiczy przy meblach i czasami zrobi z 2 kroczki jak dam mu ręce
brawa dla Radka...niebawem będzie biegał;-)oj,fajnie wczasy w Nałęczowie...trzymam kciuki za pogodę:tak:
melduję że jestem w domku... o mały włos i bym była uziemiona w szpitalu - ale udało się bo pan dr zna panią endokrynolog i zadzwonił - zgodziła się przyspieszyć mi wizytę żeby zaopiniować moje cukry!!!! :tak:;-) więc mam luzik - w poniedziałek pójdę do endo porozmawiać a później to dopiero za dwa tygodnie - i wtedy już chyba będę musiała się na chwilkę położyć - bo chcą znowu sprawdzać hemoglobinę glikowaną, robić jakieś dodatkowe badania i usg itd... więc wtedy już pewnie nie da się wywinąć :-D ale najwazniejsze że tym razem jestem w domku...
super,że się udało:tak:oby i nasttępnym razem się też udało a jeśli badania konieczne,to by Cię długo nie trzymali:tak:

z tymi gołębiami :-D:-D:-D:-D:-D:-D jedna na talerzu druga na balkonie a trzecia jeszcze w kapuście :-D:-D:-D:-D
różnorodność jest:-D
Misia super - gratuluję suchej nocki!!!! przypomnij mi - gdzie ty masz rodzić???
dzisiaj też sucha:tak:tzn.wysadzanie o 23 i 6;-)a potem spała do 9.20:-D
wybieram się do PSK4;-)

Witajcie, nie mam ostatnio za bardzo jak zajrzeć, bo egzaminów dużo i sama nie wiem na co się uczyć:baffled::dry: Nie poczytałam Was za bardzo, bo goni mnie nauka, dzisiaj mam 2 egzaminy, do notatek których jeszcze nie zajrzałam, bo ciągle uczę się na piątek-najważniejszy i najtrudniejszy egzamin w sesji
trzymam kciuki za te egzaminy:tak:no i za obronę niebawem:tak:
No i ograniczam swoją dietę:dry:
oj,niedobrze z tymi kupami:-(oby dieta wystarczyła...chooć współczuję ograniczeń:-(

misia może masz już skurcze przepowiadające?? Mi się zaczęły jakoś tydzień przed porodem.. rany ty zaraz rodzisz!!:shocked2:
może i tak...ostatnio ich nie miałam,więc porównania brak:sorry2:ale mogłoby tak być:tak:;-)

Wczorajsza wizyta u dentystki bezproblemowa, była spora kolejka ale jak tylko pani nas zobaczyła w poczekalni to nas pierwsze zawołała i tym sposobem zeszło nam tam tylko 10 min :-D:-D:-D no i następna wizyta dopiero we wrześniu :tak::tak:
super,że tak się Wam udało....no i brawa dla Mai,że tak dzielnie chodzi do dentysty
:tak:
a może ty urodzisz jeszcze przed moim wyjazdem co? ;-);-)
chętnie
:tak:;-)
ja dzisiaj zaliczyłam sliwe na czole...wydladam jak:rofl2:
jak to zrobiłaś??
:sorry2:

Wczoraj wyskoczylam na Olimp po sukienke na weslicho i po godzinie mierzenia wkoncu kupilam....ale tyle tego jest ze nie wiedzialam co wziac:baffled::baffled:
pokaż zakup:tak:
Misia super ze nocka bez w padki chociaz dobrzeby bylo abyscie nie musieli ja wysadzac w nocy...niech zrobi siusiu wieczorem i sprobuj ja nie uczyc nocnych wedrowek do wc.....ocho no to cos sie zaczyna pomalutku.....
chciałabym ją tak nauczyć...ale ona śpi w najlepsze nawet cała zlana:dry:

Witajcie. U nas troszke lepiej. Tzn. Maks dużo lepiej a ja mniej. Ale otworzyć oko mogłam po nocy:tak: Wiec kropelki działają. :tak: Dzisiaj Maksio przyszedl do mnie do łóżka i mówi :"Mamo masz rzepę w oko" :-D:-D:-D Wczoraj moje dziecko tak myło rączki aż zrzuciło cały pojemnik z mydłem w płynie i poszło... :wściekła/y: i miałam już co robić, a jak już zaczełam to postanowiłam całą łazienkę posprzątać i zauważyłam że mi kabina przecieka:baffled: a zastanawialam się dlaczego pod koszek jest cały czas mokro i dlaczego mam kamien na zewnątrz:wściekła/y: dzisiaj tata ma luknąć co tam sie dzieje. Szczerze to wcale bym nie płakała jak trzeba by było zmieniać kabine...bo ta....:crazy: ale czy mozna kupić samą kabine:confused:

misia jak w nocy brzuszek?

super,że oczka lepiej:tak:oj,współczuję kabiny...hmmm...czy samą da się kupić to nie wiem...ale warto popytać:dry:
brzuszek nieco pobolewał...do 2 nie mogłam usnąć...a potem jakoś spałam,więc nie było tak źle:-D

Ostatnia edycja:
Madzienka moze za duzo procentów na wieczór:-D:-D:-Dfajne szkolenie Ci sie szykuje:-)
ponawiam pytanie::-p czy te granulki na zabkowanie mozna kupic w aptece czy tylko na zamowienie????????
Sunday
o kurcze niedobrze z tym brodzikiem ale nie ma tego zlego wydaje mi sie ze napewno mona dokupic sama kabine.......
Misia mmm ale pysznosci jutro robisz:-)

Pozwolcie ze w sukience pokaze sie po weselu;-)

No wezcie mnie pogoncie ale mam dzien B spi w sumie pewnie nie za duzo a ja siedze zamiast cos robic.....poprosze o kopniaka:happy:

Madzienka moze za duzo procentów na wieczór:-D:-D:-Dfajne szkolenie Ci sie szykuje:-)
ponawiam pytanie::-p czy te granulki na zabkowanie mozna kupic w aptece czy tylko na zamowienie????????

no własnie wczoraj nie było zadnych procentów:no::no::no:ale dzisiaj nadrobie...martini ze spritem mniam pychota...dołaczysz się??

te granulki tylko w necie...nam kupował Madzi M w Anglii
sorki zapomniałam odpisać...
dzwonie ale nie odbierasz:sorry2:

Sunday a Wam przcieka osłona kabiny czy brodzik???

reklama
i u nas słoneczko ;-) więc może akurat będzie w miarę pogodnie...

Marz ja kopniaka ci nie sprzedam bo i mi by się przydał :-D:-D:-D

Misia o widzisz - może się spotkamy pod sklepikiem ;-) no chyba że ty mnie odwiedzisz bo do was to chyba nie da się wejść jak dobrze pamiętam... :-p

Super że nocka sucha... oby tak dalej!!!

Sunday :-D:-D:-D:-D dobre z tym rzepem :-D:-D:-D:-D
cieszę się że kropelki pomagają...

Madzieńka pisz jak te granulki się nazywały... może M. znów je kupi wcześniej :-D:-D:-D

i już nie wiem co jeszcze miałam napisać... :baffled:

Do góry