reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

elza i jak udało się znaleźć umowę?

justyna no właśnie miałam pytać co na imprezkę ławeczkową sąsiadka wariatka, jak Michaś po drzemce, nadal ma temperaturę?

madziarka jakie kanapeczki zapiekane, jak je robisz? bo mi brakuje pomysłów na śniadania

gon1a o kurczę, zdrówka życzę

madzienka i jak pojechaliście na działkę?

atali zdrówka życzę, czosnek, cebula, gorące mleko i kuruj się do soboty

sunday ale masz fajnie z truskawkami, u nas u teściów na bieżące jedzenie są, ale na kompoty za mało, muszę się gdzieś rozejrzeć w tamtym roku 40 kg przerobiłam:tak:

weź nic mi nie mów o flagach,jak mnie denerwują te na samochodach:wściekła/y: a to, że 2 maja jest święto flagi to nikt nie pamięta, a tu nagle wszyscy tacy patrioci itp.:sorry:

Witajcie

Ja nadaje od rodziców, Hubert szalał na placu zabaw i wcale mu się nie spieszy do przedszkola:sorry: ja nie wiem co to będzie w poniedziałek:sorry: Jutro wybieramy się do teściów trzeba by czereśni porwać na kompoty:tak: i chyba wracamy na sobotę do Lbn.:tak:

reklama
hej dziewczynki :-)

my dopiero wrócilismy od teściów :-) fajnie było dzieciaki wybawiły sie na dworze :-)
Gabi dostała od nas hulajnogę na zbliżające sie urodziny i świetnie sobie na niej radzi ;-)

Norbert oczywiście też się szkoli ;-)

Madzieńka E pracował wczoraj do 23 :sorry: co Ty sie tak obijasz o wszystko ???

Lolkak dokładnie jak piszą dziewczyny Bugi jest bliziutko dworca, dzieciaki sie pobawią a wy spokojnie posiedzicie przy kawce :-)

Madziara i mi się dzisiaj bzdury śniły ... :confused2:dzieci i koty czują ze niedługo będą się musiały Tobą dzielić ;-)

Gon1a
zdrówka podsyłam!!

Justynka trzymacie się w zdrowiu!!

Atali
!!!!!!!!!!!!!!! nooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeee !! znów się spotkanie odwlecze :-)

sunady ale mi smaka narobiłaś :-) cisasto francuskie kupujesz?? czy robisz sama ???

maltanka ja tam lubie te flagi fajnie samochody wyglądają :-)

mandziula jak tam dzisiejszy dzionek ??? jak KOLA???

eliza, iwonka jak wam minął wolny dzionek ???

idę kłaść Norba :-)

Na jutro zapowiadają ładną pogodę to co??????????? spacer ???????? ścieżka rowerowa?? park ludowy ??? zalew??? czy Bugi ?? chociaż jak ładna pogoda to szkoda w budynku siedzieć :-)
kto chętny ??
Justynka i Atali odpadły :sorry:?? Madzierka??, mandziula ?? IZa ??

Witajcie,
Karlitka
ja chętna nadal... tylko moja pogodynka nadal pokazuje deszcze :zawstydzona/y:

to co jutro robimy??? :-p;-)

odezwę się później bo muszę dorabiać kanapeczki :-D:-D:-D:-D

Witajcie, my dzisiaj całe popołudnie na działeczce, na szczęście u nas nie padało i słoneczko towarzyszyło nam cały czas....ale wieczór chłodny...natomiast ptaszki tak cudnie śpiewaja mimo prawie 21.30....
Jula już dawno śpi...a my mamy czas na martini ze spritem;-)

Karlita jak maluchy po dzisiejszej podróży???
no własnie nie wiem co z tym moim obijaniem....dwa guzy w ciągu dwóch dni to trochę za dużo...:sorry:

Atali zdrółweczka, Justyna dla Was również....
Justyna a jak Michaś??jeszcze gorączkował....??

Maltanka zaczynasz przetwory???podziwiam....ja może i chciałabym tylko kiedy...?????

Sunday super że dzionek udany...jutro wolne???

Madziarka jak Wasz dzionek??

Udanych spotkań jutro.....

maltanka o flagach to mam podobne zdanie... dzisiaj jak jechalismy to pare widzieliśmy na ulicach....:eek:

karlita ekstra że Gabi zadowolana z prezentu :tak: ja też niestety oglądałam prognozy z deszczem :eek:
Ciasto kupiłam :zawstydzona/y:

Madziara jakie kanapeczki dorabiasz???

Madzienka super,ze pobyt na działaczce miło płynie:-) ja juz wypiłam ale zdróweczko! :tak:
Tak ja jutro ostatni dzień na L4, ale na szczęście z oczkami już lepiej. :tak:

Witam,
my dziś się leniliśmy:-Drano msza...ale procesję sobie darowaliśmy bo u nas w kościele nie ma...trzeba iść na Litwę:sorry:potem posiedzieliśmy w domu, zdrzemnęliśmy się:zawstydzona/y:a po południu odwiedziliśmy pradziadków Natalki:tak:za to pogoda po południu zrobiła się całkiem fajna:tak:
Misia jak się zgramy to będę cię odwiedzać non stop... ;-):tak:
Jak dziś nocka - sucha???
fajnie by było....w każdym razie zapraszam:tak:
nocka sucha...siusiu było dwa razy do nocniczka:tak:
Witam ja na chwile jestem z Maciusiem w szpitalu podejrzewaja jelitowke jak dla mnie nie ko.iecznie bo Asia miala w tamtym tyg wczoraj co tylko jadl to potem wil sie z bolu milego dnia
:szok:o rany,trzymajcie się....daj znać co i jak...no i przede wszystkim zdrówka:tak:
my już po śniadanku, powoli szykujemy się na działeczkę...jeśli pogoda nadal będzie taka jak za oknem to chyba zaryzykujemy i po południu pojedziemy nad jeziorko...
i jak jeziorko zaliczone?
U nas nocka nie najlepsza ale też i nienajgorsza. Ledwo się położyłam a M już płakał więc trafił do nas do łóżka. Trochę popłakiwał, kręcił się. A rano wstał ciepły. Jak zmierzyłam temp to miał 38.1*, dałam już lipomal bo nie miał siły. Raz dwa doszedł do siebie, i jak na razie jest wszystko ok, zobaczymy jak wstanie z drzemki czy nadal jest dobrze. Rano skoczyliśmy na mszę, i zaliczyliśmy pół procesji. Potem obiadek i drzemka. J pojechał do biura uczyć się, tam będzie miał spokój od nas:-pi może szybko przerobi materiał:tak:.
Misia wysłałam na email:tak:
i jak nie ma gorączki juz??
odpisałam:tak:
Hej dziewczynki
Melduję, że J mnie zaraził. Utłuc gada???

Pozdrawiam Was i ide dalej leżeć.
zdrówka:tak:pewnie,że utłuc;-)
Witajcie. My dzisiaj urzędowaliśmy u rodziców. Piekna pogoda choć pare razy popadał deszczyk ale nie groźnie. kolejna tura truskaweczek przywieziona,więc jutro już na bank będzie ciasto. Dzisiaj na kolacyjke paroweczki w cieście francuskim:-) i Somersby :tak:;-):-p
ale smaczności robisz?jak robisz te paróweczki?:sorry:
weź nic mi nie mów o flagach,jak mnie denerwują te na samochodach:wściekła/y: a to, że 2 maja jest święto flagi to nikt nie pamięta, a tu nagle wszyscy tacy patrioci itp.:sorry:
Ja nadaje od rodziców, Hubert szalał na placu zabaw i wcale mu się nie spieszy do przedszkola:sorry: ja nie wiem co to będzie w poniedziałek:sorry: Jutro wybieramy się do teściów trzeba by czereśni porwać na kompoty:tak: i chyba wracamy na sobotę do Lbn.:tak:
super,że tak fajnie spędzacie długi weekend...poniedziałek będzie ciężki ale dacie radę;-)
a propos....pytanie do Natalki - jesteś blondynką?
odpowiedź - nie,nie jestem blondynką...jestem patryjotką:-D:rofl2:
Gabi dostała od nas hulajnogę na zbliżające sie urodziny i świetnie sobie na niej radzi ;-)
Na jutro zapowiadają ładną pogodę to co??????????? spacer ???????? ścieżka rowerowa?? park ludowy ??? zalew??? czy Bugi ?? chociaż jak ładna pogoda to szkoda w budynku siedzieć :-)
kto chętny ??
Justynka i Atali odpadły :sorry:?? Madzierka??, mandziula ?? IZa ??
brawa dla Gabi:tak:
hmmm....ale podobno może też padac:sorry:ja chyba nie dam rady...ale to się okaże jutro bo mam dzwonić,czy doszły do laboratorium wyniki przeciwciał....jeśli będą muszę je odebrać...oby nie okazało się,że będą dopiero w poniedziałek:sorry:

Sunday no tak Ty na L4....dobrze że z oczkami już ok.....

Misia gratulacje za kolejną suchą nockę....

Madziarka kanapeczki zjedzone...???

spokojnych nocek....a jutro udanych spotkań czy to na świezym powietrzu czy pod dachem....

witajcie

madziara my równiez dziękujemy i zapraszamy do nas, Koli cała drogę musiał tłumazyć że jescze wrócimy do was:-D:-D
madzienka super że wypad na działeczkę udany pogoda dopisuje:tak::tak:
atali zdrówka dla was, ale sie was choróbska trzymaja:no::no:
sunday super że oczka juz lepiej...
maltanka to to rzeczywiście przeroby owoców robisz:-D:-D
karlita kochana co do BUGI to ja jak się wyrobie to zadzwonię do ciebie, bo zaraz do pola jadę i nie wiem do której bedziemy tam urzędować

jejku ja wczoraj padłam do spania razem z małyym, ale przynajmniej tę noc miał spokojną, wczoraj od 3 nie spał, a zasnął dopiero po 6:confused2::confused2: spałam wiec 3 godzinki i cały dzień byłam jak zoombi:confused2::confused2::confused2:

reklama
Witajcie,

ja znów wczoraj poległam... nie miałam siły wstać - a to dlatego że rano tak wcześnie wstałam i na wieczór już wszystkie kości czułam ze zmęczenia :-D:-D:-D

Któraś pytała o kanapki zapiekane - my robimy tak jak normalne kanapki - tzn chlebek smaruję masełkiem, później zazwyczaj posypię dzieciakom dodatkowo bazylią albo innymi ziołami, na to szyneczka na to ser żółty... i do ciepłego piekarnika - jak się podpieką to z ketchupem dzieciaki zajadają ;-):tak: moje bardzo je lubią :tak:

A na wieczór to już dorabiałam moim głodomorkom normalnych kanapeczek na kolację ;-)

Wczorajszy dzień super - mimo że m. pracował... od rana znowu jakiegoś powera złapałam i wzięliśmy się z dzieciaczkami za wypróbowanie przepisu - zrobiliśmy małe pizzóweczki :-p no i ja zrobiłam tartę z jabłkami - taką dla siebie bym mogła podjeść to na fruktozie :tak:;-)

Ledwo zdążyłam z pieczeniem jak mama zadzwoniła że przyjadą nas odwiedzić ;-) a ciut wcześniej siostra podjechała i zabrała mi Julka na chwilkę do nich... i takim sposobem - z rodzicami i siostrą zjedliśmy obiadek, później kawka, ciastka itd na tarasie bo słonko było... później siostra dołączyła bo przywiozła Jula... i tak do wieczorka się gościliśmy - dzięki temu czas szybciej nam upłynął...

Karlitka u mnie na razie pochmurno - tylko kurcze mi by pasowało bugi wcześniej - tak koło 10.... bo później miałam plan żeby dzieci mi padły w samochodzie i się przespały - bo mamy jechać na oglądanie meczu....:sorry: no nic, będziemy się zdzwaniać zaraz... ja na razie pójdę się prysznicować bo tak czy siak umyć się muszę :-D

Mandziula o jej, czemu nie spaliście? dobrze że ostatnia nocka była lepsza - i oby kolejne były już tylko dobre!!!!
a ty nie przemęczaj się na polu - daj innym łopatę niech kopią :-D:-D:-D

Justyna i u was znów gorączka? :szok: jak później Michałek? coś się jeszcze działo???

Gon1a a jak u was???

Atali i dla was zdrówka!!!! ubić? ubić!!! :-D:-D:-D

Madzieńka super że odpoczywacie na działeczce.... fakt, ptaszki cudnie śpiewają... ja też uwielbiam ich słuchać :tak:

Misia to gratulujemy kolejnej suchej nocki!!!!

Sunday cieszymy się że z oczkami już lepiej... korzystaj z wolnego!!!!

Maltanka a mnie nie denerwują - fajnie że ludzie chcą w sporcie dopingować - przynajmniej w takiej sprawie...

mam nadzieję że piłkarze dziś dadzą z siebie wszystko... choć na za dużo i tak nie liczę :-D:-D:-D

Czereśnie.... mniam... mi by szkoda ich było na kompoty :-D:-D:-D:-D

Dobra uciekam się prysznicować bo zaraz dzieciaki mi się pobudzą i będzie momo głodny jestem mamo pić, mama.... ;-):-)

Karlitka zadzwonię do ciebie jak wstaniecie :-D:tak:

Do góry