reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
sunday super że grilik się udał i że Maksia buzia się poprawia - a wiadomo od czego to mogło być???
A i wiesz że marzenia są do spełnienia... ;-)

Madzia smacznego!!!! ;-) jaką mam zupkę nastawić? może być pimolowa? (czyt pomidorowa) Nela sobie taką zażyczyła :-);-) jak zawsze ostatnio hehe

Maltanka ja chyba przyłączę się z kawusią lurusią... bo najpierw spać nie mogę i wstaję o 5 a później mnie rozkłada - teraz to bym pospała :-D ale czasu nie ma bo a to śniadanko, teraz się przebieramy ob dzieciaki jeszcze w piżamach biegają, zaraz trzeba zupkę nastawić itd... ach...

A przeprowadzki nie zazdroszczę - blee... my nadal nie jestesmy do końca rozpakowani :-D:-D:-D:-D ale zazdorszczę tego meblowania, ustawiania, cieszenia się nowym... fajny czas przed Wami!!!!

Anaconda miłego spacerku... a w którą stronę się wybieracie? :-p na wojciechowską? :-D

Jejku idę się brać za tą zupkę... ;-)

Wczoraj grill mega udany, wysmialiśmy sie, wygadaliśmy, wycałowaliśmy małego 5mc niunia i rozmazylismy razem z druga jednodzietna para o maluszku, szczególnie,ze była jedna dziewczyna w ciązy...:tak:

super, że grill się udał:tak:

Wiecie co miałam takiego ślicznego kwiatka krotona, rósł mi jak szalony i każdy kto go widział to się nim zachwycał, no i zapomniałam go wstawić do wody jak pojechałam do Radomia i mi całkiem zwiądł :-:)-(

mi też ostatnio jeden zdechł, sama go ususzyłam:dry:

Maltanka dzisiaj wolne, jak udał się grill??

grill super, tego mi było trzeba:tak: ps. tak dzisiaj siedzę w domu, i na razie chyba zostaję:dry: z przeliczeń i na takich warunkach więcej byśmy stracili na tym niż ja bym zarobiła:sorry2: nic zobaczę co w poniedziałek się rozwinie...

Dziękuje Dziewczynki!!!

Maltanka super,ze grilik sie udał:-)
fajnie,ze z przeprowadzka wszystko idzie do przodu :tak::tak::tak:

Madzienka smacznego śniadanka:-)

Justynka wstaliscie???

Maksio obudził się w koncu ale siedzi przy sniadanku nieprzytomny :-D

a my już po pierwszym spacerku:tak:po świeże bułeczki i rzodkieweczkę...
zjedliśmy na śniadanko pyszny twarożek, na dworze rewelacyjnie gorąco....

zaraz ruszamy na małe zakupy i w odwiedziny....;-)

hej dzisiaj znacznie lepszy dzień...mąż chyba przemyslał moje słowa...bo dzisiaj jakiś taki milutki się zrobił....nawet sniadanko zrobił ...:-D:-D:-D

misia zdrówka dla natalki
atali jeszcze raz podsyłam zdrówka żeby było na zapas.... Czarek pyta za każdym razem kiedy gdzieś wychodzimy czy idziemy do Tymka!!!!

justynka no własnie dlatego ja nie zabieram Czarka do kościoła....

mandziula ale z Ciebie ranny ptaszek... miłego weekendu życzę
madziara pogodziliśmy się... a wolne to mam niestety tylko ja on pracuje nawet w sobote i niedziele...
Moniczka Wszystkiego Najlepszego z okazji Twojego święta....niech się spełni to czego najbardziej pragniesz... dużo zdrówka dla całej rodzinki, pociechy z chłopaków i córeczki do kompletu....słońca na każdy dzień i grona wiernych przyjaciół żeby razem z Tobą cieszyli się Twoim szczęściem....
anaconda szkoda kwiatka... wszyscy go urzekli i dlatego zapomniałaś go podlać....
ja też mam siostre Monikę
madzienka miłych odwiedzin...

kurcze muszę też coś wymyśleć na reszte dnia....

Witam i ja upalnie. Spacerek z zakupami i piaskownica zaliczone,Olek w szkole a Juli na wagarach. Miałąm w nocy straszny sen i tak jakoś trzyma mnie do tej pory.Udało mi się załatwić domek nad jeziorem na weekend na DD:tak::cool2::-).
Anaconda, fajnie Cię czytać i fajnie że z siostrą mogłaś trochę czasu spędzić. A gdzie kawa bo moja się skończyła a fusiasta jest teraz beee i tfuuu.
Zaraz doczytam tylko pranie wstawię bo prąd dają tani;-).

hejka jaka dzisiaj pustka na BB... my z Cezarym bylismy na lodach pod zamkiem.... i moje dziecko zaskoczyło mnie pozytywnie na wszystko się zgadzał, szedł grzecznie... zero buntu.... tfu tfu żeby nie zapeszyć....

04052012382.jpg04052012385.jpg04052012384.jpg

Madzienka ale mi smaka na twarożek zrobiłaś... dziś mama ma mi kupić i dowieźć więc jutro też będę takie śniadanko jadła :-)
Elza
super że spacerek się udał i że Czarek taki grzeczny!!!! a zdjęcia superanckie ;-)
no i dobrze że się z mężem pogodziliście i że taki milutki jest... oby tak już zostało :tak:

Marta fajnie że udało się domek załatwić ;-)

Karlitka jesteś? jak udaje się weekend???

Antuanet jak noga???

reklama
Witam, ale jestem przymulona popijam drugą kawę może postawi mnie na nogi bo pakowanie czas rozpocząć. A Michał dosypia jeszcze w wózku:tak:

Sunday jeszcze raz serdeczne życzenia imieninowe:happy2: Dzięki za kawkę i ciasteczka:happy2:A rewolucja pokojowa taka świetna że szok, całkiem inaczej to sobie wyobrażałam:cool2:

Gona spokojnej podróży i udanej komunii:-)

Eliza he he narzekałaś na Czarka a tu proszę jaki posłuszny dzisiaj:tak:, fajne zdjęcia. A co to za impreza na zamku??? Super że mąż przemyślał swoje zachowanie

Mandziula
udanej zabawy na jutrzejszym weselu:-)

Marta
super że udało się domek załatwić, a nad jakim jeziorem??

Madziara, Madzienka udanego spotkania:-)

Do góry