reklama
sunday_
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczynki za odwiedzinki i pogaduszki:-) bardzo mi było miło was goscic
Maksio zachwycony gośćmi i zabawa.
Ale wieje, moze coś popada to sie powietrze oczyści, tylko szkoda tej temperatury.
atali zdróweczka, bidulek!
Marta gdzie zalatwiliscie domek?
Eliza super fotki :-) Dobrze,ze juz lepiej między Wami:-)
Justynka ale mam nadzieje,ze rewolucja sie podoba:-)
BaBeczki tak czytam Wasze życzenia po raz kolejny i muszę powiedzieć,że są piękne, będę je nosić w pamięci :-) Dziękuje.

Ale wieje, moze coś popada to sie powietrze oczyści, tylko szkoda tej temperatury.

atali zdróweczka, bidulek!
Marta gdzie zalatwiliscie domek?
Eliza super fotki :-) Dobrze,ze juz lepiej między Wami:-)
Justynka ale mam nadzieje,ze rewolucja sie podoba:-)
BaBeczki tak czytam Wasze życzenia po raz kolejny i muszę powiedzieć,że są piękne, będę je nosić w pamięci :-) Dziękuje.
UWAGA!!! UWAGA!!!
Dzisiaj o godzinie 14 ważąc 3150g przyszła na świat Marzenka!!!!!
Rodzicom serdecznie gratulujemy!!!
Dzisiaj o godzinie 14 ważąc 3150g przyszła na świat Marzenka!!!!!
Rodzicom serdecznie gratulujemy!!!
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Marzenko witaj na świecie i w gronie BB-owych maluszków.
Domek w miejscowości z której pochodzi ciocia Jadzia z "Rodziny zastępczej";-);-)

Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
O rany jakie wieści....
Marzenko witamy po tej stronie brzuszka!!!!! rośnij zdrowo na pociechę Rodzicom!!!!!!
Atali zdrówka dla Was... obyście raz a dobrze wyszli z tych chorób...
Marzenko witamy po tej stronie brzuszka!!!!! rośnij zdrowo na pociechę Rodzicom!!!!!!
Atali zdrówka dla Was... obyście raz a dobrze wyszli z tych chorób...
maltanka
Fanka BB :)
Marzenko Witaj!!! Rośnij Zdrowa i silna na pociechę rodzicom!!!
sunday a jak kotka? odreagowuje stresy dzisiejszego dnia?
atali nie nie mogę zdrówka dużo
elza o widzisz jak cię synio zaskoczył dzisiaj
justyna już spakowani udanego weekendu
atali nie nie mogę zdrówka dużo
elza o widzisz jak cię synio zaskoczył dzisiaj
justyna już spakowani udanego weekendu
Witam,
na razie na szybko a jak mi się uda to nadrobię
bo nie wiem,jak mi Natalka pozwoli
dojrzałam tylko,że mirosia z Marzenką się nieco pośpieszyły;-)
no ale do śmiechu to mi nie było...by pokazał rozpiętość od 37,4 do 39,9

no i weź się zorientuj
po 11 dziadkowie przywieźli mi ze swoich zapasów rtęciowy i było 37,3...no to jeszcze znośnie...niestety jak Ibum przestał działać to o 16 było 38,6:-
no:słaby kaszelek i problemy z przełykaniem
więc zdecydowaliśmy się iść do przychodni,zwłaszcza że zaczyna się weekend .....osłuchowo czysto,gardło lekko podrażnione, uszy czyste....jakaś bakteria,nie wirus...więc bez antybiotyku
wapno,wit c,tantum verde i ibum....niestety po powrocie było już gorzej...kaszel się nasilił...Natalka rozpalona,płakała cały czas jak tylko zakaszlała...nawet herbatkę ledwo piła:-
-(i znowu 38,5 gorączka...dostała leki i od 19 śpi...choć czasem przez sen jęczy bidulka:-
-(
mnie też zaczęło coś drapać gardło, ale to wszystko,zero gorączki...więc przy okazji kazałam i siebie obejrzeć i ....angina
na razie też bez antybiotyku...płukanie szałwią, tantum, witaminki i na razie to wszystko....
Jakby nam się obu pogarszało to w razie W mamy receptę na Duomox
:-(
no i chorobowo kończymy długi majowy weekend:-(
spróbuję poczytać co u Was;-)
edit:
gonia z góry dziękuję!
madziarka a jak u Was ze zdrówkiem?Julo już OK?na komunię dostałam pierścionek złoty, walkmana (jakąś polską podróbkę) i rower...i byłam rozczarowana,że nie ma tego zestawu kalkulator, długopis i zegarek..bo wszyscy to dostawali
Sunday wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu, dni bez trosk i przede wszystkim jak najszybciej ciążowego suwaczka!!!!
elza super,że mąż przemyślał to i owo
ooo piaskownica pod Zamkiem jest?
Marta super wyjazd się Wam szykuje
atali strasznie mi przykro,zdrówka dla Szymusia,oby szybko wyzdrowiał
anaconda współczuję straty kwiatka...ale z drugiej strony masz okazję kupić nowy i wyhodować jeszcze piękniejszy;-)
na razie na szybko a jak mi się uda to nadrobię

dojrzałam tylko,że mirosia z Marzenką się nieco pośpieszyły;-)
GRATULACJE....MARZENKO WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA, ROŚNIJ ZDROWA, WESOŁA i NA POCIECHĘ RODZICOM!!!
a u nas cóż....noc spokojna, przespana do 7.20....rano się wk...na maksa...bo mierzę Natalce temperaturę i w ciągu 5 minut termometr taki elektroniczny dla dzieci pokazuje 5 różnych wyników...no to wzięłam zwykły elektroniczny i pod pachę...Natalce się spodobało i kazała sobie mierzyć kilka razy

mnie też zaczęło coś drapać gardło, ale to wszystko,zero gorączki...więc przy okazji kazałam i siebie obejrzeć i ....angina

Jakby nam się obu pogarszało to w razie W mamy receptę na Duomox

no i chorobowo kończymy długi majowy weekend:-(
spróbuję poczytać co u Was;-)
edit:
gonia z góry dziękuję!
madziarka a jak u Was ze zdrówkiem?Julo już OK?na komunię dostałam pierścionek złoty, walkmana (jakąś polską podróbkę) i rower...i byłam rozczarowana,że nie ma tego zestawu kalkulator, długopis i zegarek..bo wszyscy to dostawali

Sunday wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu, dni bez trosk i przede wszystkim jak najszybciej ciążowego suwaczka!!!!
elza super,że mąż przemyślał to i owo

Marta super wyjazd się Wam szykuje

atali strasznie mi przykro,zdrówka dla Szymusia,oby szybko wyzdrowiał

anaconda współczuję straty kwiatka...ale z drugiej strony masz okazję kupić nowy i wyhodować jeszcze piękniejszy;-)
Ostatnia edycja:
reklama
co Wy kotce zrobiliście???

a skąd pochodzi "Jadzia"? bo ja nie oglądam tego![]()
oto samo miałam zapytać....

Maltanka, Sunday, Justyna super że spotkanie udane....
Misia zdróweczka dla Was....na gardło polecam miksturę Fogi: smalec+masło+miód, naprawdę pomaga...

Karlita jak dzionek...E zadowolony, zajrzyj do nas...
Elza a z jakiej okazji ten piasek pod zamkiem...widziałam że nawozili...
Anaconda i jak minął dzionek...byłam na zakupach???
Madziarka M już w domu??
a ja dzisiaj spróbowałam nowości Lecha więc zdróweczko dziewczynki...Lech Shandy to piwko z lemoniadą, lightowe ale całkiem smaczne, ale upić się tym nie da