reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczynki wrócilam własnie od lekarza i Szymuś ma anginę:-:)wściekła/y: Antybiotyk dostał, a poprzedni miał miesiąc temu:-(
PWieczorkiem może wpadnę...
Pozdrawiam Was...

reklama
Dziękuje dziewczynki za odwiedzinki i pogaduszki:-) bardzo mi było miło was goscic:tak: Maksio zachwycony gośćmi i zabawa.

Ale wieje, moze coś popada to sie powietrze oczyści, tylko szkoda tej temperatury. :baffled:

atali zdróweczka, bidulek!

Marta gdzie zalatwiliscie domek?

Eliza super fotki :-) Dobrze,ze juz lepiej między Wami:-)

Justynka ale mam nadzieje,ze rewolucja sie podoba:-)

BaBeczki tak czytam Wasze życzenia po raz kolejny i muszę powiedzieć,że są piękne, będę je nosić w pamięci :-) Dziękuje.

UWAGA!!! UWAGA!!!

Dzisiaj o godzinie 14 ważąc 3150g przyszła na świat Marzenka!!!!!

Rodzicom serdecznie gratulujemy!!!

Ostatnia edycja:
GRATULACJE....MARZENKO WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA!!!

Chyba szybko poszło.....

Atali zdróweczka dla Was!!!!

Marzenko witaj na świecie i w gronie BB-owych maluszków.

Domek w miejscowości z której pochodzi ciocia Jadzia z "Rodziny zastępczej";-);-):-p. Chłopcy mają na DD wyjazdy z przedszkola i szkoły ale tnąc koszty bo JUli jedzie do teatru muzycznego a Olek na 10-cio dniowy obóz M obiecał i wziął wolne na 1 czerwca i weekend wolny to go rodzinnie spędzimy:tak::cool2:.

O rany jakie wieści....

Marzenko witamy po tej stronie brzuszka!!!!! rośnij zdrowo na pociechę Rodzicom!!!!!!

Atali zdrówka dla Was... obyście raz a dobrze wyszli z tych chorób...

Marzenko Witaj!!! Rośnij Zdrowa i silna na pociechę rodzicom!!!

sunday a jak kotka? odreagowuje stresy dzisiejszego dnia?

atali nie nie mogę zdrówka dużo

elza o widzisz jak cię synio zaskoczył dzisiaj

justyna już spakowani udanego weekendu

Kasia żebyś wiedziała że odreagowuje (chyba) bo jakby jej nie było :-D
Maksio cały czas pyta kiedy znowu pobawi się z kolegą Hubertem :-p:tak:

Marta to super wypadzik Wam się szykuje :tak: a skąd pochodzi "Jadzia"? bo ja nie oglądam tego :baffled:

Witam,
na razie na szybko a jak mi się uda to nadrobię:tak:bo nie wiem,jak mi Natalka pozwoli:sorry2:
dojrzałam tylko,że mirosia z Marzenką się nieco pośpieszyły;-)
GRATULACJE....MARZENKO WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA, ROŚNIJ ZDROWA, WESOŁA i NA POCIECHĘ RODZICOM!!!
a u nas cóż....noc spokojna, przespana do 7.20....rano się wk...na maksa...bo mierzę Natalce temperaturę i w ciągu 5 minut termometr taki elektroniczny dla dzieci pokazuje 5 różnych wyników...no to wzięłam zwykły elektroniczny i pod pachę...Natalce się spodobało i kazała sobie mierzyć kilka razy:-Dno ale do śmiechu to mi nie było...by pokazał rozpiętość od 37,4 do 39,9:szok::angry::angry:no i weź się zorientuj:wściekła/y:po 11 dziadkowie przywieźli mi ze swoich zapasów rtęciowy i było 37,3...no to jeszcze znośnie...niestety jak Ibum przestał działać to o 16 było 38,6:-:)no:słaby kaszelek i problemy z przełykaniem:baffled:więc zdecydowaliśmy się iść do przychodni,zwłaszcza że zaczyna się weekend .....osłuchowo czysto,gardło lekko podrażnione, uszy czyste....jakaś bakteria,nie wirus...więc bez antybiotyku:sorry2:wapno,wit c,tantum verde i ibum....niestety po powrocie było już gorzej...kaszel się nasilił...Natalka rozpalona,płakała cały czas jak tylko zakaszlała...nawet herbatkę ledwo piła:-:)-(i znowu 38,5 gorączka...dostała leki i od 19 śpi...choć czasem przez sen jęczy bidulka:-:)-(
mnie też zaczęło coś drapać gardło, ale to wszystko,zero gorączki...więc przy okazji kazałam i siebie obejrzeć i ....angina:szok::szok:na razie też bez antybiotyku...płukanie szałwią, tantum, witaminki i na razie to wszystko....
Jakby nam się obu pogarszało to w razie W mamy receptę na Duomox:sorry2::-(
no i chorobowo kończymy długi majowy weekend:-(

spróbuję poczytać co u Was;-)

edit:
gonia z góry dziękuję!
madziarka a jak u Was ze zdrówkiem?Julo już OK?na komunię dostałam pierścionek złoty, walkmana (jakąś polską podróbkę) i rower...i byłam rozczarowana,że nie ma tego zestawu kalkulator, długopis i zegarek..bo wszyscy to dostawali:-D
Sunday wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu, dni bez trosk i przede wszystkim jak najszybciej ciążowego suwaczka!!!!
elza
super,że mąż przemyślał to i owo:tak:ooo piaskownica pod Zamkiem jest?
Marta super wyjazd się Wam szykuje:tak:
atali strasznie mi przykro,zdrówka dla Szymusia,oby szybko wyzdrowiał:tak:

anaconda współczuję straty kwiatka...ale z drugiej strony masz okazję kupić nowy i wyhodować jeszcze piękniejszy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
sunday a jak kotka? odreagowuje stresy dzisiejszego dnia?

co Wy kotce zrobiliście???:szok::szok::szok:

a skąd pochodzi "Jadzia"? bo ja nie oglądam tego :baffled:

oto samo miałam zapytać....:tak::tak::tak:

Maltanka, Sunday, Justyna
super że spotkanie udane....

Misia zdróweczka dla Was....na gardło polecam miksturę Fogi: smalec+masło+miód, naprawdę pomaga...:tak:

Karlita jak dzionek...E zadowolony, zajrzyj do nas...

Elza a z jakiej okazji ten piasek pod zamkiem...widziałam że nawozili...

Anaconda i jak minął dzionek...byłam na zakupach???

Madziarka M już w domu??

a ja dzisiaj spróbowałam nowości Lecha więc zdróweczko dziewczynki...Lech Shandy to piwko z lemoniadą, lightowe ale całkiem smaczne, ale upić się tym nie da:-D:-D...podobne do mojego piwka ze spritem...

Do góry