marz no widzisz ludzi inspirujesz a sama sie ociągasz ;-) tulaski na złe humorki :-) jutro ZUMBINK ?? na bank poprawi humorek :-)
Madzieńka dzięki za przypomnienie o Dniu Tesciowej, zadzwoniłam a Tesciowa w szoku ;-) hihihhi
lazania wyszla bardzo dobra ale jak dla mnie to ciut za tłusta - zrobiłam i z sosem beszamelowym i pomidorowym i duzo sera i tak cięzko wyszło ale E smakowało ;-) Norbert tez mi mieso wyjadał ;-)
Madzieńka jaki odnośnik ?? gdzie ?? gdzies o rogalikach ???? ;-)
aaaa znalazłam :-) pewnie maja automatyczne wyszukiwanie swoich linków :-)
maltanka no pisałam ze zanim wystygły to 1,5 blachy zniknęło hihihhih ja jutro chyba zrobię kolejna partie ;-)
mirosia w mikrofali to w sumie najlepiej z podstawowymi programami ;-) jak humorek ??
sunday oby szkarlatyna Was minęła szerokim łukiem!!!
zimno ?? piękna pogoda :-) z Norbusiem byliśmy 2h na dworze :-) marzenie :-)
Anaconda a jakie to placuszki i jak robisz zsiadłe mleko bo z tego kupnego zwykłego mleka to mi pleśń wychodzi :-)
talia ostro zaczynasz szkolic Gabi ;-)
Motylla tak ostatnio sie zastanawialam gdzie zniknęłaś ale z dwójką dzieciaków wiem jak cieżko dorwać się do kompa :-)
Justynka to miałaś dzisiaj udany spacerek :-) w miłym towarzystwie :-) Pozdrów Ewę i pomachaj Natalce :-)
elza ty marsz do kardiologa!!!
Madziarka linka dostałaś ????? wysłałam na GG chce zobaczyc brzuuuuuusio :-)
macica rozciąga sie do samego końca ;-)
Justyna Sunday to wy dzisiaj na Zumbe poszłyscie ????
Ja dzisiaj miałam dzień prasowania :-) Gabi poszła do przedszkola więc miałam luźniejszy dzień także wzięłam się za dom, pranie ;-) itd ;-)
później poszłam z Norbisiem na spacer 2h sobie lazilismy cudna pogoda :-)
na 18:15 mielismy wizyt e u naszej specjalistki od rehabilitacji by skontrolować czy Norbus ładnie stawia nóżki, stópki itd opóźnienie było 1,5h dzieciaki zabawiały całą poczekalnie :-)
uciekam rozkoszować sie wolnym wieczorkiem :-)
Madzieńka jak rogaliczki ????