reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się wieczorowo
anaconda trzymam kciuki za wizytę u dentystki,oby wybrała dla Was najmniej bolesne rozwiązanie:tak:
madziara78 super że masz już laptopa zrobionego.A jak się czujesz?Kuba średnio się trzyma, jakiegoś uczulenia dostał tylko nie wiem czy to AZS czy jakaś alergia pokarmowa. A mnie brzuch dołem pobolewał chyba gdzieś do 18 t.c.
justyna, sunday super że zumba udana!
madzienka mam nadzieję że katarek zniknie Julce...
sienio dobra lazania ze szpinakiem i sosem pomidorowym jest w naszej Biedronce;-)
sunday dobrze że już widać poprawę u M, oby szybko wrócił do formy.
marz21 to Ty na bieżąco co się w pracy dzieje, podziwiam...Mam nadzieję że humorek się poprawił...
Wcześniej zaglądałam ale nie miałam jak odpisać bo dzisiaj dwójka w domu:rofl2: Kuba nie poszedł bo dostał jakiegoś mega uczulenia, dałam mu wapno, clemastinum i zyrtec jak do jutra nie przejdzie to lecę do dermatologa.Macie może jakiegoś sprawdzonego?Wieczorkiem byłam z sis w Carrefourze, ale pustki-prawie wogóle ludzi i niedawno wróciłam a Wiki śpi dalej:-) Wczorajsza imprezka udana, bitki wyszły rewelacyjne, Kuba się wyszalał z dzieciakami. Od razu poprosiliśmy Patryka sis żeby została mamą chrzestną Wiki, oczywiście się zgodziła.Idę się kąpać i lulu.Spokojnej nocki.

reklama
Antuanet daj spokoj wiesz caly czas dumam nad ta praca i bije sie z myslami:zawstydzona/y::-( i analizuje co nowego sie dzieje i kiedy ewentualnie mozna spodziewac sie jakis zmian...a coz to za uczulenie go dopadlo ma jakas wysypke i gdzie...wrzucaj przepis na te bitki ale z ciebie kuchareczka;-)
Justyna coz to za dolki witaj w klubie:-(
Sunday Justyna byluscie na Zumbie u kogo mnie kolezanka wyciagnela po 19 do Agnieszki na 20.30.....
Sunday dobrze z M juz lepeij a Ty sobie odpoczniesz....
Anaconda Ty jak zwykle sciemniac umiesz....:-)a powaznie mowiac to dla niej duzy stres wiec oby gladko poszlo ale beda jej wyrywac ze znieczulenieniem prawda???????
Madziarka generalnie mozesz chyba jeszcze odczuwac te bole.....poloz sie pooddychaj spokojnie....jak bedzie Cie mocno meczyc to wez ta nospe(ja jakos nigdy nie siegnelam) bralam 2x2 Magne B6.....
Wiesz w sobote przeszlo mi jak reka odjal....mysle ze jednak podtrulam sie troche bo nylo caly tydz i mrowilo z oslabienia.....nierobilam moze bym zrobila ale ja w drugiej nie mialam cukrzycy.......:sorry:
Madzienka rogaliki mniam szkoda ze nie wiedzialam przyjechalambym na zakupy do reala i przy okazji do Ciebie....
Aneta bierz leki i sie nie stresuj....nie dawaj sie...
Karlita fajnie Ci ze troszke nadrobilas prace domowe....ja jak bylam zorganizowana tak zaczelo mnie to przerasac....M jeszcze w domu:happy:
Talia zycze aby etat znalazl sie jak najszybciej....ja myslalam ze Ty niczego nie szukasz jestes w domu z wyboru.....ach te dzisiejsze czasy:no:o zaczynasz ksztalcic core koniecznie daj znac....
Motylla powodzenia na zabiegu......
Anaconda a gdzie Ty niby bedziesz biegala na dworze???:szok:

A mi sie humor nie poprawil jeszcze P mnie wkurzyl i mam go dzisiaj w nosie:-(B mega marudny troszke w nosie jeszzce siedzi...zasnal ok 19, P z M przyszedl po 19 M spal....wiec ewakulowalam sie na Zumbe ale jakos taka bardzo spokojna no moze Weronika jest za szybka a przy tej sie bardzo nie zmeczylam......czasem pojde co tam.....
Planowalam jutro poscic M do przedszkola ale musze go rano jeszcze ocenic.....przez to ze spal o 19 zbudzil sie i marudzil.....

Przed zumba zjadlam loda a po paczka kanapki i ciasteczka fajnie co????:zawstydzona/y:

Witajcie z ranka,

dzięki dziewczyny - wasze rady i opinie są bezcenne... poleżałam, odpoczęłam i przeszło więc nie panikuję ;-)

Madzieńka i co - blacha wczoraj zniknęła??? :-D jak ma się Julcia???

Marz na wszelki wypadek jak masz paski to jak się tak źle czujesz to zmierz sobie dla swojego spokoju!!! i co - idziesz do lekarza? czy już sobie darujesz???

A jedzonko - oby było na zdrówko i poprawiło humorek!!!! wybierz się jeszcze raz na duże na dobre lody a od razu będzie ci lepiej :-p;-)
no właśnie - a jak dziś twój humorek??? poprawił się? bo przecież dziś wtorek :tak:;-);-)

Antuanet uu... oby Kubie uczulenie szybko zeszło!!! a z dermatologiem niestety a może stety ;-) nie pomogę

Karlitka to co - kiedy przyjedziesz??? :-) linka jeszcze nie dostałam - ale jeszcze gg nie zdążyłam zainstalować... zaraz się za to zabiorę ;-)

Justyna wyganiamy dołki!!! A sioooo.... jak się dziś czujesz? słoneczko nie poprawia humorku???

Anet miłej wizyty u fryzjera... a po fryzjerze skocz sobie jeszcze na zakupki :-D;-)

Sunday szkarlatyna... uciekajcie z przedszkola daleko ;-) oby was ominęła!!!!

Uciekam robić śniadanko bo jakaś głodna jestem... później muszę Julcia do przedszkola wyszykować i zasiądę na kawkę do Was :-)

Miłego dnia!!!!

Witam porannie :-):-)
Pospałabym z chęcią jeszcze dłużej ale budzik zadzwonił i trzeba było się podnosić, no nic może uda mi się pospać trochę w dzień :-D:-D;-);-);-)
Która idzie dzisiaj na zumbę bo szukam motywacji ;-);-)
Marz tak tak biegałam po dworze, cały Czechów przebiegłam, zajęło mi to 40min bo więcej nie dałam rady, moja kondycja co do biegania jest równa zeru ale tak spocić to się już dawno nie spociłam - zumba w porównaniu z tym to pikuś :-D:-D:-p:-p a dzisiaj mięśnie mnie bolą i Jacek już się z rana śmiał czy dzisiaj też się wybieram pobiegać :-D:-D ale mu odpowiedziałam, że dzisiaj sobie daruję bo mam przecież zumbę :-D:-D
A co do wyrywania to mam nadzieję, że ze znieczuleniem tym bardziej że te ząbki mocno siedzą w dziąsełkach, ale Maja już się do taty wieczorem cieszyła, że po dentystce idziemy do reala kupić konika pony :-D:-D:-p:-p nie ma to jak dobra motywacja :-D:-D
Madzienka to Julę też dopadł katar po szczepieniu :confused2::confused2: coś musi w tym być w takim razie :confused::confused: a walczyłyśmy nalewką czosnkową i dodatkowo kropiłam jej na bluzeczkę olbas oil :tak::tak: i po kilku dniach przeszło :tak::tak: i ty robiłaś rogaliki?! ja zamierzam bliżej piątku zrobić :tak::tak:
Karlita przepis na placuszki wkleję w odpowiednim wątku, jak nigdy nie robiłaś to polecam a mleko zsiadłe kupuję w sklepie - teraz to już chyba nie ma szans żeby swoje zrobić :szok::szok:
Justyna, Sunday ooo super że byłyście na zumbie :tak::tak: a dzisiaj któraś z was się wybiera? :confused::confused:
Sunday a jak Maksio? Przechodzi mu pomalutku? :confused2::confused2:
Antuanet o kurcze ciekawe co to za uczulenie dopadło Kubusia :sorry::sorry: może po zyrtecu mu przejdzie :tak::tak: no i super że niedzielni goście dopisali i z głowy już macie chrzestną dla Wikusi :tak::tak:
Madziarka odpoczywaj ile się da bo może masz za dużo obowiązków i stąd te bóle :confused2::confused2: no i gdzie jesteś? Bo ja tu samotnie kawkę popijam :-D:-D
Anet dobrze ze z serduchem nie jest tak źle, zbyt długo tłumisz wszystko w sobie i stąd chyba te bóle, wyjdź na pole, wykrzycz wszystkie złości to od razu się polepszy ;-);-):-D:-D:-D
Motylla no właśnie, napisz coś jak tam zabieg? :confused2::confused2:

Dzień dobry ale ruch z rana...ja juz w pracy, Jula w przedszkolu katar prawie niewidoczny(pani w przedszkolu wczoraj mówiła że Jula nie miała kataru, więc sama nie wiem może ja mam zwidy:-D), nocka cała przespana...ale dzisiaj wstapię do pani doktor...dlatego też wychodze wcześniej z pracy jupi jupi:-D:-D:-D

Madzieńka dzięki za przypomnienie o Dniu Tesciowej, zadzwoniłam a Tesciowa w szoku ;-) hihihhi

lazania wyszla bardzo dobra ale jak dla mnie to ciut za tłusta - zrobiłam i z sosem beszamelowym i pomidorowym i duzo sera i tak cięzko wyszło ale E smakowało ;-) Norbert tez mi mieso wyjadał ;-)

Madzieńka jak rogaliczki ????

proszę bardzo, przypunktowałaś....:laugh2:

lazania mi się wydaje ze ta miesna to jest tłusta, szpinakowa mniej...

rogaliczki pyszne...własnie jemy je do herbatki i kawki:tak:

Kuba nie poszedł bo dostał jakiegoś mega uczulenia, dałam mu wapno, clemastinum i zyrtec jak do jutra nie przejdzie to lecę do dermatologa.Macie może jakiegoś sprawdzonego?Wieczorkiem byłam z sis w Carrefourze, ale pustki-prawie wogóle ludzi i niedawno wróciłam a Wiki śpi dalej:-) Wczorajsza imprezka udana, bitki wyszły rewelacyjne, Kuba się wyszalał z dzieciakami. Od razu poprosiliśmy Patryka sis żeby została mamą chrzestną Wiki, oczywiście się zgodziła.Idę się kąpać i lulu.Spokojnej nocki.

Anetko ja polecam dr Skorupską...to ta pani na zdjęciu na górze strony...
mam nadzieje że uczulenie szybko zniknie...a może Kubus cos zjadł w przedszkolu...

Madzienka rogaliki mniam szkoda ze nie wiedzialam przyjechalambym na zakupy do reala i przy okazji do Ciebie....

Przed zumba zjadlam loda a po paczka kanapki i ciasteczka fajnie co????:zawstydzona/y:

nawet jak nie mam rogalików to zapraszam, słodyczy u mnie dostatek i kawka i redsik cranberry;-);-)poprawy humorku życze...

pewnie że fajnie:laugh2::laugh2:

Anaconda biegałaś??;-)

Madziarka trochę schowałam na dzisiaj do pracy i na odwiedziny babci Iwonki

nie wiem co jeszcze i komu miałam napisac...

miłego dnia

Anaconda już jestem... wykąpana i pachnąca, po śniadanku najedzona, zupka nastawiona, dzieci już wybrane... tylko kawka się robi ;-)

Ale się z rana zmobilizowałam co? :-D

Madzieńka tego lekarza masz koło mnie? jak tak to się obrażę jak do nas nie zajedziecie!!! :laugh2: błoto zamarznięte to nawet samochodu nie wybrudzisz :-p

Anaconda wow... co za postanowienia - bieganie po czechowie... no prosze proszę! co się z Wami porobiło? :-D chyba się starzejecie hehehe :-)
A tak na serio -ty taka chudzina że ja nie wiem co ty chcesz zrzucać - no chyba że dla zdrowotności wzięłaś się za siebie...

Madziarka nie denerwuj mnie, brzuch mi nad spodniami wystaje do tego boki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż wstyd :crazy::crazy:
A co do biegania to zapewne po kilku razach mi się znudzi bo mój zapał to słomiany :-D:-D
Ty z kawką a ja teraz z herbatką zasiadam bo kawa dawno wypita :tak::tak:

Madzieńka tego lekarza masz koło mnie? jak tak to się obrażę jak do nas nie zajedziecie!!! :laugh2: błoto zamarznięte to nawet samochodu nie wybrudzisz :-p

Madziarka niestety nie, dzisiaj nasza pani doktor ma dyzur na Królewskiej...wiesz że ja na spokojnie będe mogła do ciebie przyjechac po nocowaniu:-D:-D:-D

rany jakie te rogaliki są pyszne...z jakimi nadzieniami robiłyście??Karlita, Maltanka pochwalcie się...

Witam się i ja
madzienka dobrze że po katarze nie ma śladu, może od suchego powietrza coś Julce się zapchało...Dzięki za namiary na dematologa, ale mają dopiero wolny numerek na 16.03 więc chyba wcześniej pójdę do Luxmedu...Prędzej w domu coś zjadł,mam 3 rzeczy podejrzane co w niedzielę mogło go uczulić:Frugo napój fioletowy, winogron czarny albo takie batoniki małe z orzechami:baffled::baffled: Bo nic innego nowego nie jadł...A do przedszkola go nie puściłam bo ma całą buzię w drobniutkich krostkach.
marz21 niezależnie jaką decyzję podejmiesz, i tak zawsze będziesz najlepszą mamą na świecie dla swoich dzieci:tak:A uczulenie nie wiem czy nie od jakiegoś jedzenia...
madziara78 super że bóle podbrzuszne przeszły, wniosek z tego że musisz więcej już teraz odpoczywać.
anaconda a Ty idziesz z Mają czy małż? A z tym bieganiem podziwiam jak Ci się chce.Ja wieczorem to już tylko marzę żeby się spokojnie położyć...
Wiki już nakarmiona od nowa kontynuuje sen, Kuba siedzi i ogląda bajeczkę-już zjadł śniadanko i trzeba coś wymyślić do zabawy. Na 16:20 zapisałam go do pediatry, zobaczymy co ona powie na te krostki. Miłego dzionka:-)

reklama
Madzieńka możesz i dziś na nocowania przyjechać!!! my dziś urzędujemy sami :-D:tak:;-) więc zapraszamy...

Antuanet czekamy więc na wieści po wizycie... ciekawe co to nowego się przyczepiło - oby szybko zeszło!!!!:tak::tak::tak::tak:

alkeż mi dobra kawusia wyszła... albo tak mi się jej bardzo chciało :-p:-D:-D:-D

Do góry