Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się wieczorowo
anaconda trzymam kciuki za wizytę u dentystki,oby wybrała dla Was najmniej bolesne rozwiązanie
madziara78 super że masz już laptopa zrobionego.A jak się czujesz?Kuba średnio się trzyma, jakiegoś uczulenia dostał tylko nie wiem czy to AZS czy jakaś alergia pokarmowa. A mnie brzuch dołem pobolewał chyba gdzieś do 18 t.c.
justyna, sunday super że zumba udana!
madzienka mam nadzieję że katarek zniknie Julce...
sienio dobra lazania ze szpinakiem i sosem pomidorowym jest w naszej Biedronce;-)
sunday dobrze że już widać poprawę u M, oby szybko wrócił do formy.
marz21 to Ty na bieżąco co się w pracy dzieje, podziwiam...Mam nadzieję że humorek się poprawił...
Wcześniej zaglądałam ale nie miałam jak odpisać bo dzisiaj dwójka w domu
Kuba nie poszedł bo dostał jakiegoś mega uczulenia, dałam mu wapno, clemastinum i zyrtec jak do jutra nie przejdzie to lecę do dermatologa.Macie może jakiegoś sprawdzonego?Wieczorkiem byłam z sis w Carrefourze, ale pustki-prawie wogóle ludzi i niedawno wróciłam a Wiki śpi dalej:-) Wczorajsza imprezka udana, bitki wyszły rewelacyjne, Kuba się wyszalał z dzieciakami. Od razu poprosiliśmy Patryka sis żeby została mamą chrzestną Wiki, oczywiście się zgodziła.Idę się kąpać i lulu.Spokojnej nocki.
anaconda trzymam kciuki za wizytę u dentystki,oby wybrała dla Was najmniej bolesne rozwiązanie

madziara78 super że masz już laptopa zrobionego.A jak się czujesz?Kuba średnio się trzyma, jakiegoś uczulenia dostał tylko nie wiem czy to AZS czy jakaś alergia pokarmowa. A mnie brzuch dołem pobolewał chyba gdzieś do 18 t.c.
justyna, sunday super że zumba udana!
madzienka mam nadzieję że katarek zniknie Julce...
sienio dobra lazania ze szpinakiem i sosem pomidorowym jest w naszej Biedronce;-)
sunday dobrze że już widać poprawę u M, oby szybko wrócił do formy.
marz21 to Ty na bieżąco co się w pracy dzieje, podziwiam...Mam nadzieję że humorek się poprawił...
Wcześniej zaglądałam ale nie miałam jak odpisać bo dzisiaj dwójka w domu