reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka możesz i dziś na nocowania przyjechać!!! my dziś urzędujemy sami :-D:tak:;-) więc zapraszamy...

dzisiaj mam w planach zumbę i odwiedziny babci...

Antuanet trzeba było mówić że masz małe dziecko i dostało uczulenia i nie wiesz co to a za dwa tygodnie to może byc po wszystkim....i żeby Was gdzieś wcisnęła...
w luxmedzie dermatolodzy są tacy sobie...ja byłam rozczarowana...i niewiele mi pomogli....
pisz co powiedział pediatra...

reklama
jghhjhjjhjkjkbhhvgjggfczdxdddsreeeeeeeegwggggggggggggggst dzte55ezws5ac

niestety walczę o klawiaturę z synem :-)
marudna dzisiaj bestia

GDZIE SŁONECZKO sobie poszło ????

Gabi w przedszkolu Norbert na jej wyjściu oczywiście ryk .....

marz tulaski :sorry::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Madziarka proszę jaka pełna mobilizacja z rana - ja jeszcze w piżamie :rofl2:

Madzieńka ja robiłam rogaliki z drzemem truskawkowym :-)
dzisiaj też może zrobie z drzeemem bo nie mam nuteli :laugh2:

muszę od mamy wziąść wiśnie bo Ona wekuje takie w calości (bez pestek oczywiście) i chyba takie owoce będą najlepsze bo nie będzie nic wyciekać :-)

miłego dnia spadam do Norba bo mi zaraz lapka zrzuci :happy:

Dziewczyny macie jakieś namiary na kardiologa który przyjmuje na NFZ i nie czeka się zbyt długo :confused2::confused2: bardzo pilna sprawa
Elza a ty u kogo byłaś? Prywatnie czy państwowo?

Anaconda niestety nie pomoge...

Ma ktoś ochote na wypad od jaskini solnej, np w czwartek popołudniu(chyba seans dla dzieci jest koło 17)???albo w weekend??

Hejka

My wczoraj wieczorem pspacerowaliśmy jeszcze rodzinnie, ładnie jest ale temp jeszcze się musi podwyższyć.
Rano już ugotowałam kapuśniak potem mam w planach zapiekankę z kurczakiem i warzywami:-p
Widziałam na miescie ze umba jest prowadzona a u nas, ciekawe...
Marz ja z wyboru w domu , NIGDY:-(

Antuanet
szkoda ze coś takiego się pojawiło, powodzenia u dermatologa

Madziara
dobrze ze już brzuszek wyluzował, ja ooło 20TC zaczęłam mieć problemy i nospa początkowo mi pomagała, podstawa to dbanie o siebie. Gabi pójdzie na lekcje pokazowa metodą Helen Doron

Anaconda
super że biegasz, ja biegać bardzo nie lubię

Karlita
co do szkolenia to tak naturalnie to wyszło inicjatywa Z nauczył ja wszystkich części ciała, wiele zwierząt i inne słówka a ona uwielbia 4 zuczki do nauki juz zaczyna powtarzać to co one spiewają.Ona się cieszy ze ja chwalimy.
Ja lasanie robie w takiej wersji jak Ty z oba sosami, mnie smakuje ale jest kaloryczna to fakt!

Justyna Sunday fajnie że razem udało sie Wam wybrać na zajęcia:happy:

Talia mój jednorazowy bieg nie można nazwać bieganiem :-D:-D
Antuanet ja idę z Mają do dentysty bo mój mąż w czwartek jedzie do Warszawy na cały dzień na szkolenie :sorry::sorry:

Witam i ja. Jakos tak dziwnie o tej porze w domku...W TV nic nie ma. Ogarnelam minimalnie mieszkanko i czekam na gości :-)
U mnie dzisiaj na obiad jeszcze pomidorówka, a na drugie maly gulasz z indyka-dosłownie mały bo malutko mięska kupiłam-tak na 1,5 porcji. :-p Mam nadzieje,ze W mnie nie zaskoczy tak jak wczoraj i nie przyjedzie,bo będzie miał kanapki na obiad. :zawstydzona/y:

marz tzn nie jesteś zadowolona z zajeć? JA bardzo!!!:-)Tylko znowu mase ludzi było- a niby mieli tego teraz pilnować...no ale liczy się tylko KASA!!!:wściekła/y:

anaconda ja niestety nie pomoge z lekarzem:-(

Madziara ależ z Ciebie pracuś, tylko zeby Cie znów brzuszek nie zaczął boleć, uważaj na siebie:tak:

Antuanet czekamy na wieści od pediatry...

talia zapisuj sie na zumbe, zobaczysz jak Cie wciągnie:-p:-p:-p

mirosia jak u Ciebie zdrówko?

Dziewczyny ale kusicie tymi rogalikami...!

Madzienka Maksiowi przydałaby się taka Jaskinia!!!!:tak::tak::tak:

Talia a jak robisz tą zapiekankę...?? ja właśnie czegoś szukam i znalazłam zapiekankę i tak mi się zachciało... ale tamta to nie dla mnie ze względu na cukry... :zawstydzona/y: może twoją bym mogła przeinaczyć żeby była odpowiednia... zdradź przepis proszę :tak:

A HD mają fajne lekcje - nam się podoba...:-);-)

Anaconda z lekarzem nie pomogę - nigdy nie był potrzebny i niech lepiej tak zostanie...

Madzieńka ja jutro mam mieć mamę i na pewno do czwartku zostanie u nas... a w weekend to będziemy na M. czekać :tak:;-) bo dzieci już dziś się dopytują kiedy ta sobota będzie...

Sunday odpoczywaj ile się da ;-) a jak ma się Maks?

Karlitka dalej zębole was męczą???

do mnie zaraz siostra ma wpaść na kawusię...

witam z pracy
zdrowka zycze chorowitkom
anaconda daj znac jak po wizycie ja zapisalam Asie na watykanska no i cały czas czekamy na zabieg
madziarka bierz nospe i sie oszczedzaj
kusicie rogalikami kusicie a ja mam postanowienie ze przez adwent nie jem słodyczy i sie na razie tego trzymam wiec nic nie robie i nie pieke:-D tylko w pracy taki jeden kolezkma specjalnie delicje codziennie lidlowskei przynosi i mi pod nos podtyka:wściekła/y:

reklama
Antuanet Kochana dzieki jaks tak dobrze mi sie zrobilo co napisalas!!!!!!!!
Czekam na wiesci od pediatry.....
Anaconda wow kobito ale sie wzielas.....
Sunday podobaja sa tylko bardzo szybkie u Weroniki....a Agnieszka natomiast przeciwienstwo p.t.nigdzie nam sie nie spieszy......
A na jakich gosci czekasz?????;-)
Madzienka ok dzikei za zaproszenie napewno kiedys skorzystam.....ja jestem chetna na jaskinie najwyzej tylko z M......
Madziarka widzisz najwazniejszy to odpoczynek.....i tego sie trzymajmy:-)
Juz bylam bliska zrezygnowania z lekarza ale sie jednak zmotywowalam...zrobilam cukier na czczo z krwi a paski musze zobaczyc czy mam bo juz dawno tego sprzetu nie uzywalam......
Kto wozi Julka do przedszkola?????
Karlita fakt lasagne sa strasznie ciezkie:sorry:

Tak kusicie tymi buleczkami chyba sie samam zmobilizuje tylko najpierw musze wkoncu doprowadzic swoj piekarnik do idealnego stanu czy macie jakies dobre ale naprawde dobre srodki????????

Ja na dzisiaj mialam umowiona wizyte u lekarza ale jakos mialam nie isc ale jak P mi powiedzial ze specjalnie zmienil plany w pracy zebym poszla to troche mi glupio bylo wiec sie zdecydowalam....zrobilam odrazu badania jutro bede miala juz opisane.....
Jak wrocilam do domu to nie zdarzylam jeszcze nic zjesc i przyszla sasiadka i i tak sie zagadalysmy az i sie slabo zaczelo robic i piec zoladek....do teraz jakos mi jeszcze dziwnie mimo ze juz jestem po sniadaniu.....musze sie pilnowac z porannym posilkiem......

B mnie w nocy wymeczyl budzil sie co chwila juz nawet nauczylam sie karmic na lezaco....cos w nocy jakis cieplejszy i w nosie rewolucja a wdzien ok znaczy poprostu lepeij.....nie wiem moze pojsc z nim do lekarza ale wlec go do przychodni z katarem??????

M mial isc dzisiaj do przedszkola ale P wzial go do pracy wiec zastanawiam sie nad soacerkiem bo korby zaraz w domu dostane.....:baffled:glowa mnie cos boli moze wkoncu zalicze jakis dluuugi spacerek......

Ostatnia edycja:
Do góry