reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,ja już z domku nadaję... więc jutro Anaconda umawiamy się na kawkę co? :tak:;-)Marz jak humorek? mam nadzieję że się poprawił po południu... a z tym samopoczuciem - znowu coś cię łapały te omdlenia? bo chyba nie doczytałam... a mierzysz sobie kontorlnie cukier? i byłaś na tej krzywej po porodzie? ale cię męczę co :tak:;-)Anaconda oj współczuję problemów z ząbkami... oby tylko te mleczaki łatwo wyszły!!!Elza podsyłam kopniaka do kardiologa raz dwa!!!! :-)o nie znowu coś mi się zwaliło z edycją... zaraz napiszę drugiego posta jak mi się to naprawi... wrrr...

reklama
my już w domku...czekamy aż wyrośnie nam ciasto i robimy rogaliki:-D:-D

Madzienka jak mija dzień w pracy? Jak ci się rano wstawało? Jak Juleczka? :-p:-p:-D:-D

dzięki Anaconda:laugh2::laugh2::laugh2:u nas wszystko ok...Juli coś zaczyna woda z nosa leci-jak sobie poradziłaś z poszczepiennym katarem...

świetnie przygotowałaś Maję na wizytę u lekarza...trzymam kciuki żeby szybko poszła w niepamięć ta przygoda...

Madziarka witaj....

Motylla trzymam kciuki żeby wizyta udała się...

Witajcie ponownie,

już mi się edycja poprawiła... nie wiem o co chodziło ale znowu zlewało mi tekst w jedno i nie dało się nic pogrubić...

Mirosia oby temp już nie wróciła... dobrze że ten mocz oddałaś do badania...

Madzieńka ależ pyszności szykujecie...
oby szybko Julci katarki przeszły!!!!

Sunday dobrze że macie się lepiej... a ty usiądź i odpocznij wreszcie troszkę ;-)

Iwonka moja Nela już dawno jeździła na hulajnodze i z czystym sumieniem mogę potwierdzić - fajna sprawa tylko musicie dobrą hulajnogę kupić żeby dziecko się nie zraziło :-)

Anaconda świetnie wybrnęłaś z dentysty!!!!

Talia kiedy idziecie na ten pierwszy angielski i gdzie? oby Gabi się bardzo zajęcia spodobały!!!

Karlitka czekam na linka ;-)

Mandziula jak się czujecie??? nie pracuj tyle pracusiu nasz!!!!

Antuanet a jak ma się Kuba - trzyma się po specyfikach???

Kurcze coś mnie brzuch dołem pobolewa... mam pytanie do naszych ciężarówek - pamiętacie do kiedy macica może się rozciągać i mogą takie dolegliwości występować?
bo nie wiem czy powinnam już panikować i dzwonić do gina czy to może normalne... :zawstydzona/y:

Uciekam robić kolację i kąpać moje brudaski...

jak nie padnę to jeszcze do was zajrzę... :-)

Witam.....daje znac ze zyje,nic nie doczytalam,nic nie wiem co u was....kurcze kiedy ja nadrobie:-(
Wczoraj byla u mnie siorka z mezem i mama z bratem na obiedzie,potem pojechalismy do kuzynki dzidziusia "ogladac" bo sie niedawno jej urodzil-taki slodziak z niego:)
a dzis bylam u kardiologa,wszystko ok,leki przepisal mam brac dalej ...a te klucia i kolatanie serducha to z nerwow,mam lykac magnez z wit B6....ale jak Karola dalej bedzie mnie tak meczyc to sie pozadnej nerwicy nabawie....dzis prawie wcale nie spalam w nocy,ciagle wyla i cos chciala,a o 4 rano kaszy sie zachcialo....ehhhhh.....a ja jak neptyk dzis chodze i jeszcze migrene mam ,zeby nie bylo za nudno......
Ja chce urlop od dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale jutro na poprawe humoru ide do fryzjera:)

Witam ponownie,
chyba znowu Was nie poczytam:zawstydzona/y:byłam na spacerku z Natalką,potem pizze robiłam,miałam w planach rogaliki ale nie zdążyłam:-(no a teraz ledwo żyję,kręgosłup daje popalić:no:za dużo stania chyba:crazy:mąż też przeziębiony więc chyba obejrzymy wczorajszy odcinek Rancza na necie i w kimę pójdziemy:zawstydzona/y:
przed 16 zapytałam Natalkę,czy zje drugie danie (po zupie ani myślała iść spać:no:),powiedziałą tak,więc ją zostawiłam i poszłam wstawić jedzenie na gaz...wracam a tu dziecko padło:-Dz trudem ją obudziliśmy po godzinie:-D

A ja dzisiaj szybciutko z chwili na chwile zdecydowałam się na Zumbe :-) Justyna dziękuje za mobilizację:-D:-p Oj jak mi dobrze...:tak:;-)

Justyna jak pizza?
Ja jak tylko weszłam do domu to W buty nakładał:happy: Humorek Ci sie poprawił?

Madziara oby rady mirosi pomogły:tak:

Madzienka jak rogaliki? a tak w ogóle to gdzie jest ten przepis????

elza ZDRÓWKA!!!

anaconda dobrze,że wszystko wytłumaczyłaś Mai, to duża mądra dziewczynka napewno wszystko dobrze się skończy:tak::tak::tak:

anet to koniecznie musisz ruszyć kierunek LUBLIN!!!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam, poprawiłam sobie humorek zumbą i od razu mi lepiej, dzięki Moniczko:-):-)

Talia czekam na wiadomość czy Gabi spodobało się na angielskim:tak:

Motylla i jak po zabiegu?

Madziara
mnie też dosyć długo pobolewał brzuch i do tego jeszcze kręgosłup

Eliza oby te kropelki pomogły dla Czarusia:-)

Anaconda dobrze to obmyśliłaś że pani wyjmie ząbek:tak:

Anet udanej wizyty u fryzjera:-)

reklama
marz no widzisz ludzi inspirujesz a sama sie ociągasz ;-) tulaski na złe humorki :-) jutro ZUMBINK ?? na bank poprawi humorek :-)

Madzieńka
dzięki za przypomnienie o Dniu Tesciowej, zadzwoniłam a Tesciowa w szoku ;-) hihihhi

lazania wyszla bardzo dobra ale jak dla mnie to ciut za tłusta - zrobiłam i z sosem beszamelowym i pomidorowym i duzo sera i tak cięzko wyszło ale E smakowało ;-) Norbert tez mi mieso wyjadał ;-)

Madzieńka
jaki odnośnik ?? gdzie ?? gdzies o rogalikach ???? ;-)

aaaa znalazłam :-) pewnie maja automatyczne wyszukiwanie swoich linków :-)

maltanka no pisałam ze zanim wystygły to 1,5 blachy zniknęło hihihhih ja jutro chyba zrobię kolejna partie ;-)

mirosia w mikrofali to w sumie najlepiej z podstawowymi programami ;-) jak humorek ??

sunday oby szkarlatyna Was minęła szerokim łukiem!!!
zimno ?? piękna pogoda :-) z Norbusiem byliśmy 2h na dworze :-) marzenie :-)

Anaconda a jakie to placuszki i jak robisz zsiadłe mleko bo z tego kupnego zwykłego mleka to mi pleśń wychodzi :-) :laugh2:

talia
ostro zaczynasz szkolic Gabi ;-)

Motylla tak ostatnio sie zastanawialam gdzie zniknęłaś ale z dwójką dzieciaków wiem jak cieżko dorwać się do kompa :-)

Justynka to miałaś dzisiaj udany spacerek :-) w miłym towarzystwie :-) Pozdrów Ewę i pomachaj Natalce :-)

elza ty marsz do kardiologa!!!

Madziarka linka dostałaś ????? wysłałam na GG chce zobaczyc brzuuuuuusio :-)

macica rozciąga sie do samego końca ;-)

Justyna Sunday to wy dzisiaj na Zumbe poszłyscie ????

Ja dzisiaj miałam dzień prasowania :-) Gabi poszła do przedszkola więc miałam luźniejszy dzień także wzięłam się za dom, pranie ;-) itd ;-)

później poszłam z Norbisiem na spacer 2h sobie lazilismy cudna pogoda :-)

na 18:15 mielismy wizyt e u naszej specjalistki od rehabilitacji by skontrolować czy Norbus ładnie stawia nóżki, stópki itd opóźnienie było 1,5h dzieciaki zabawiały całą poczekalnie :-)

uciekam rozkoszować sie wolnym wieczorkiem :-)

Madzieńka jak rogaliczki ????

Do góry