reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć

Ja dziś przekazałam rano Gabi Zbyszkowi a samapoczłapałam do PUP żeby dowiedzieć się ze ofert dla mnie nie mają:crazy: toż to przecież oczywiste bo ja je śledzę, no ale przecież maja obowiazek mnie wzywać...
Gabi spacerowałą z Z teraz śpi a mój mąż poszedł biegać, że też po słuzbie mu się chce:sorry:
Ja w sklpeie dziś spotkałam znajomą która opowiadała mi jak to chodzi ze swoim synkiem na ang, no i Gabi w środe idzie na lekcję pokazową. Mam nadzieję że jakoś odnajdzie się na tych zajęciach.

Sporo już umie bo ciągle ją uczymy ale samych słówek, zobaczymy jak to będzie jak tylko po ang będą mówić:-D

Madzienka
dzień teściowej wrrr. Ja jeszcze wrócę do tego wesela, jest jakiś lokal które obsłuży tylu gosci?

Anaconda idzćcie do dentysty pewnie wyrwie jej te mleczaki
Marz oj na pewno sprawa jest skomplikowana skoro takie zmiany się szykują. Ważne żebyś miała wszystko pod kontrolą i to co w domu i swoje stanowisko po powrcie.
W sumie to ja myślałam że Ty po macieżyńskim wracasz

Sienio
ja szukam pracy, w Puławach po przeprowadzce jeszcze etatu nie miałam:no:

Sunday to posiedzisz na pewno fajnie że Maks już dochodzi do siebie

reklama
Sunday czyli odpoczywasz....oj mi tez chce sie wolnego..

Talia super taki angielski...
a wesele jest w sali ktora jest przygotowana na tyle osob...juz moja kolezanka miala tam wesele-tez na 400osob...i szczerze to nawet nie odczulismy tego tlumy...a posilki były tak szybko podawane że bylam w szoku...

Anaconda znowu nic do mnie nie napisalas:laugh2::laugh2:
Trzymam kciuki za wizyte u dentysty...

Maltanka nawet w nazie mają wpis szybko znikające...

Karlita widzialas ze pod przepisem jest odnośnik do twojego wpisu na forum...nieźle zaawansowany ten portal...gdzie Ty zaginęłaś??

Witam. Przepraszam za moją długą nie obecność ale to wszystko przez moje dzieciaki i mojego W. bo on okupował kompa,dziś jest w pracy, a chłopaki jakoś nie byli chętni zająć się sobą tylko mama i mama na dodatek Radek usypia przy piersi i jak tylko kładłam go do łóżeczka to on się budził i tak w kółko, na spacerku też trochę czasu mija aż uśnie. W nocy potrafi Radek wstawać z 4 razy, koło 5 Krystek do nas przychodzi, więc w dzień chodzę jak lunatyczka. Dziś mam szczęście bo obaj teraz śpią.:-) W środę mamy zabieg na stulejkę u Krystka i już się tym denerwuje:-(. A teraz spróbuje was nadrobić ale nie wiem czy mi się to uda.

Madzienka no skoro tak to ok, bo dla mnie to szok taka wielgachna impra:happy:

Mirosia ja zapomniałam Ci napisać ze wcale mikrofalówki nie mam i nie chcę mieć, moim zdaniem parowar i piekarnik to są dobre narzędzia pracy:laugh2: Ale skoro masz w planach kupić to chyba masz też potrzebę

Witam,

U nas nic ciekawego się nie działo, wczoraj wróciliśmy na 21 a wyjechaliśmy z Włodawy o 15, ale jak zaczęliśmy odwiedzać po kolei rodzinkę to tak nam zleciało:tak:
A dzisiaj poszliśmy z Michałem na spacerek w towarzystwie Ewci i Natalci, już tęskniłam do takich spacerków jakie były latem i jesienią:tak:

Sunday super że Maksio ma się już lepiej:tak:, a Ty na L4 to sobie odpoczywaj;-)

Maltanka świetnie że spacerek z hulajnogą zaliczony:tak:,

Iwonka my kupiliśmy dla siostrzeńca hulajnogę na drugie urodziny, o taką ROWEREK BIEGOWY Ratz-Fratz HUDORA flaga z Piratem (2165758101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Eliza
i jak wizyta u lekarza??

Anaconda o to masz kłopot z tymi mleczakami u Mai:no:

Misia o superowe zdjęcie Natalki:-), no mój Michał to taki grzeczny u fryzjera nie jest, ostatnio siedzieliśmy na podłodze jak go obcinano bo się wyrywał:baffled:

Madzienka szczerze, to jak przeczytałam komentarze o dr Skorupskiej to bałam się iść, ale okazała się fajną kobitką z dużym podejściem do dzieci:tak:, dostaliśmy CICAPLAST i DARDIA (ten dopiero zamówiłam w aptece bo nigdzie nie mają na stanie, albo pierwsze słyszą o takim kremie)

Marz a co to za doły??? Chyba słabo podładowałaś akumulatorki na spotkaniu;-)

Mirosia o matko znowu coś Cię rozbiera?? Zdrówka podsyłam i daj znać jak odbierzesz wyniki:tak:A z mikrofalą nie pomogę, unikamy takich sprzętów;-)

Madziara uważaj na siebie!! I miej zawsze przy sobie coś słodkiego:tak:

Anetka co u Ciebie????? Odczytałaś moje wiadomości na gg???????

Gona i jak druga kawa postawiła cię na nogi??

Dziewczyny które były na spotkaniu- cieszę się że było udane

No i tyle z mojego pisania więcej nie pamiętam co jeszcze miałam komu odpisać:zawstydzona/y:. A jeszcze dzisiaj mam taki dzień że ciśnienie mam podniesione i bez kija nie podchodź:crazy:

justynka juz miała do ciebie dzwonić gdzie zaginęłaś

anaconda nie fajnie z tymi mleczakami, ale jak mus to mus

talia nie no jakaś paranoja, ja ostatnio miałam to samo w PUP

mi kończy się gotowaś sosik dzisiaj pieczarkowy i placki ziemniaczane:tak: młody jeszcze śpi, ale co się dziwić jak się wstaje o 6.00:happy::happy:

mirosia zdróweczka... ciekawe co tam się takiego stało że gorączka Cię złapała... uważaj na siebie i w miare możliwości odpoczywaj
anaconda, justynka u nas przeziębienie ale normalnie w nosie mu bulgocze, aż pani dr nie poznała go, mówiła że to nie ten czarek... jakiś taki spokojny....a na dodatek bolą go nogi, taki ból wzrostowy...jutro musimy zrobić mu badania moczu i morfologii dla pewności, a poza tym dawno już nie miał robionych badań.... oczywiście pani dr mnie również wzieła w obroty... no konieczny kardiolog... bo inaczej ona mnie udusi...
anaconda wiesz ja bym jakoś próbowała Mai wytłumaczyć o co chodzi z tymi zębami... może zębowa wróżka ja przekona...
justynka co z tym Twoim humorkiem???.... poprawy nastroju zyczę...

a pogoda dzisiaj superowa że z przychodni wróciliśmy spacerkiem....po prostu musiałam się przespacerować....

My już wróciłyśmy z przedszkola i po drodze powiedziałam Mai że w czwartek pani dentystka wyjmie jej stare mleczne ząbki żeby zrobić miejsce dla nowych, jakoś słowo "wyjmie" wydało mi się mniej przerażające niż "wyrwie", było trochę płaczu ale obiecałam nagrodę no i jakoś się uspokoiła, jakby nie było wie co ja w czwartek czeka a już na miejscu będziemy próbowały z panią dentystką ją jakoś uspokoić, dobrze chociaż ze ona ma takie super podejście do dzieci to może będzie łatwiej :tak::tak:
Ja kawkę popołudniową popijam a jak wróci Jacek to zamierzam godzinkę pobiegać - postanowiłam się za siebie porządnie wziąć :-D:-D
Justyna a co to za zły humorek cię dopadł? :confused2::confused2::confused2: kiedy do mnie wpadniesz na kawkę? :confused2::confused2:
Elza już my cię dopilnujemy, żebyś się do kardiologa wybrała :tak::tak: a Czaruś co dostał od przeziębienia :confused2::confused2:
Maltanka ja też planuję w tym tygodniu placki ziemniaczane :tak::tak::tak::tak: (bo wypłata dopiero w piątek :-D:-D;-);-):-p:-p)
Talia oby Gabrysi spodobały się lekcje angielskiego :tak::tak:
Motylla oj nie dadzą ci chłopaki posiedzieć przed kompem, ale jak nie dośpisz to wcale się nie dziwię że nie masz ochoty siedzieć w nocy i czytać :sorry::sorry:

reklama
anaconda super że przygotowałaś Maję na wizyte u dentystki...ważne żeby wiedziała co ją czeka....trzymam kciuki żeby była dzielna... a może nie bedzie tak źle... może mamusia będzie pozytywnie zaskoczona...
do kardiologa już się zapisałam wizyta w kwietniu.... ale kopniak by mi się przydał....
Czaruś dostał specjalne kropelki do nosa, ale zrobione będą dopiero na jutro na 18.... wziełam jeszcze od niej recepte na maść, bo ostatnio mały ma szorstką skórę...a moja lekarka daje mi taką maść wit A wit E i cholesterol.... tłusta ale działa cuda...jak miał trądzik niemowlęcy to ona go wyleczyła a nie te wszystkie maści za 100zł...

a teraz biedaczek usnął więc pewnie będzie szalał do północy...

Do góry