reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Kochana Julko z całego serca Życzymy Ci Wszystkiego Naj,naj dużo radości, miłości i uśmiechu każdego dnia.Obyś zawsze była szczęśliwa i radosna.

Witam się wieczorowo:-)
mandziula ale dobrze Ci z tym grzańcem:tak:
sunday_ ja chyba więcej nie upiekę tego jabłecznika, średnio dobry po 2 dniach:cool2: Chyba nie takiego efektu się spodziewałam....Dobrze że "tylko" bactrim dostaliście, oby nic poważniejszego nie było potrzebne....
madzienka gdzie się podziewacie?
karlita a w jakim studio robisz sesję? I to taka rodzinna będzie?
maltanka jak Ci się jechało w tych korkach? A jutro gdzie masz to szkolenie?
Ja cały dzień zalatana, dobrze że już weekend:tak: Trochę prezentów kupiłam, teraz muszę posegregować i zobaczyć czy o kimś nie zapomniałam...Kuba dzisiaj spał 4 h w dzień, tak więc dopiero o 22 poszedł spać. Miłej nocki:-)

Witajcie....ja dopiero dotarłam do kompa:zawstydzona/y:

Julcia BARDZO DZIĘKUJE WSZYSTKIM CIOCIOM ZA PRZEPIĘKNE ŻYCZONKA, obiecałam sobie że wszystkie wydrukuje i wkleję do Julci albumu:tak::tak::tak:na pamiątkę;-)

My po imieninach teścia...Jula miała największą frajdę bo w lokalu była zjeżdżalnia więc cały wieczór nie było dziecka...:-ppoza tym świętowaliśmy urodziny Julci...

Sorki że was nie poczytałam ale szykuję się na jutrzejszy wypad do teatru a w niedziele znowu urodzinki:-):-):-)

Udanego weekendu!!!!

P.S. Karlita powodzenia jutro...z niecierpliwością czekam na rezultat!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ależ tu puchy będą :-)

A ja biorę się za śniadanko a później znowu jakiś obiadek trzeba by wymyślić... a ja znowu mam lenia...

chyba najpierw powinnam kawusię machnąć :-)

hey kobitki u nas dzien jak co dzien...Piotrek wyszedl ze szpitala ale jeszcze kaszle ma leki.... nie wiem czy wiecie ale mala Martynka ALUSKI jest w szpitalu...trzymajmy mocno kciuki;)

Marta - Maaaartaaa!!!! Buziaki i gratulacje!!! Wielkie i ogromne!!! Będziesz miała tak jak ja!!!! Kochana moc uścisków Ci ślę!!!

Rychelki - co się stało Martynce Aluśki????

Ja zakręcona na maxa. Chłopcy akurat w fazie przeziębień, nie mam na nic czasu bo pomagam koledze rozkręcić interes, święta za pasem, komunia za pasem, nie ogarniam, ale żyję, czuję, że żyję i jest pięknie. Wybieram się w styczniu do Lublina o ile mi lotniska nie zasypie więc jak planowałybyście jakiegoś grzańca na mieście to ja chętnie!

reklama
witam wekendowo, nie trzeba zaglądać w kalendarz zeby zobaczyc ze jest wekend tylko tu- bo pusto tutaj!!! Ja piore kolejne firanki-jedne juz wilgotne wisza-a jak pieknie pachnie w domu swiezoscią :-) na dzisiaj zaplanowalam robienie pierniczkow hmm mam nadzieje,ze nie zostanie tylko na postanowieniu :-)
Maksio juz dzisiaj nie mial gorączki i jakis katarek mniejszy... :-) ale nadal jak kichnie to.... wszystko widac:-) siedzi mały i ogląda "Elmo ratuje Boże Narodzenie" :-) kurcze az mi sie przypomnialo dziecinstwo jak ogladalam ulice sezamkową :-):-):-)

Do góry