reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka temat paryżanki ucichł wiec ja go nie rozpoczynam, nawet ostatnio byłyśmy w biedronce i tam są te barbie, Maja pooglądała i zero jakiegokolwiek stwierdzenia ze chciałaby taką lalę mieć, no a ja się cieszę bo może obejdzie się bez jej kupowania :tak::tak:
Ja na kawkę bardzo chętna, właśnie ją robię :tak::tak::tak:

reklama
Matanka a no zapomniałam ze H na antybiotyku, a mój M - no kiedys trzeba dochodzić do madrych wniosków:)

A moja Gabrysia dziś prawie nic nie je, juz się nawet nie wkurzam bo to chyba ten zab będzie oby szybko wylazł

Witajcie,
ja dołączam z cieplusią herbatką... Nela śpi, Julo poleguje i ogląda baję - ładuje baterie na wieczór :tak::-D a ja zasiadłam na chwilkę...

Juleczko jeszcze raz podsyłamy moc buziaków i uścisków!!!! Uśmiechaj się często, bawi się dożo i rośnij na pociechę rodziców!!!!

Ależ mi się nic nie chce... a w szczególności brać za obiad... brrrr....

nie mam pomysłu co robić na drugie... co wy dziś robicie? coś podpowiecie?

Anaconda żeby tylko sobie nie przypomniała w dniu choinki ;-):-D

Maltanka wyobrażam sobie jak ciężko tak usiedzieć z dzieckiem... ja ostatnio też miałam takie doświadczenia z moją dwójką :eek: mam nadzieję że jak narazie nie będziemy tego powtarzać :-D:tak:

Sunday to dobrze że antybiotyk jak narazie był niepotrzebny... oby tak już zostało!!!

JULECZKO,

W dniu twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia

Karolinka mam nadzieję że nie obudziłam ci małej...:eek::eek::eek::eek:

Chciałam tylko podpytać - pamiętasz jak kiedyś rozmawiałyśmy o tej macie masującej... możesz mi napisać na pw jaką wy macie i na co zwracać uwagę przy kupnie... bo chyba kupię dla mojego M. takie cudeńko... tylko na allegro jest tego tyle że zgłupiałam i nie wiem które będzie dobre a które to tylko wyciąganie pieniędzy :sorry::dry:

Juleczko w dniu 2 urodzinek
Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

bajkowe214.gif

http://www.klamerka.pl/17-2-dzien,dziecka.html#ixzz17jlBPLrm

witam wieczorkiem

zasiadam własnie z grzańcem, pychota

zdrówka wszystkim chorym życzę, u nas małż coś przytargał bo nos mu zatkało, mam nadzieję że Mikoaj nic nie złapie od niego i tak jest strasznie nieznosny, w dzień maruda, w nocy popłakuje, chyba znowu zębolek rośnie

jak dobrze że dziś piątek...

Ostatnia edycja:
witajcie:-):-)

Juleczko
Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Dołączam się do życzeń:tak:to już poważny wiek;-)

witam z ranka

ja znowu muszę szukać nowych pomysłów na zabawy dla H już tak mu się nudzi w domu, :sorry2:

po południu ang. a chłopaki mają czyścić akwarium, :tak: P doszedł do wniosku że sobie przywiezie i znowu będzie miał rybki, kiedyś mieliśmy, ale jak się H urodził z braku miejsca 2 lata stało puste na wsi:sorry2:

oj szaleje, i nudzi mu się, a ja nie mam już pomysłów, a w domu trzeba siedzieć:sorry2:

misia i jak głowa dzisiaj?

:tak::tak::tak: ja robię takie pycha!!!Makowiec zawijany

głowa wciąż pobolewa:wściekła/y:ale nieco mniej niż wczoraj:tak:
pyyyyyyyyysznościami kusisz:sorry2:bo się wproszę:-p:-p:-p

jak dobrze, że już piątek..............:tak::tak::tak:
coś miałam jeszcze napisać:dry::dry::dry:

reklama
Karolinka mam nadzieję że nie obudziłam ci małej...:eek::eek::eek::eek:
spokojnie :-D:-D:-D
wyciszam telefon :-D:-D:tak::tak::tak::tak:

ja też się zdrzemnęłam :-D:-D:-D

Chciałam tylko podpytać - pamiętasz jak kiedyś rozmawiałyśmy o tej macie masującej... możesz mi napisać na pw jaką wy macie i na co zwracać uwagę przy kupnie... bo chyba kupię dla mojego M. takie cudeńko... tylko na allegro jest tego tyle że zgłupiałam i nie wiem które będzie dobre a które to tylko wyciąganie pieniędzy :sorry::dry:

Madzia
my mamy coś takiego :-) działa juz 1,5roku :-D:-D

MATA MASUJĄCA DO DOMU i AUTA NOWOŚĆ 7 SILNIKÓW (1355417223) - Aukcje internetowe Allegro

lecę prasować :-D:-D a poźniej czas na wieczór bez dziecka :-) Gabi dziś nocuje do babci :-D

Do góry