reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może.
I ja skorzystam z tej sposobności:
Życzę Ci szczęścia i sto lat radości.
To o czym marzysz by Ci się spełniło
I to co kochasz by Twoje było!

Wszystkiego najlepszego Juleczko!

Cześć!!
Nocka była nie bardzo budzenie, a rano marudzenie od pobudki, chyba drugi zab się kroi oprócz oczywistego kataru:-(
Nic mmi się nie chce a wręcz wszystko mnie wkurza bo już krzyż mi sie daje we znaki, ale mój M stwierdził ze bierze zwolnienie bo żałuje że już na nim nie jest:dry:

Sunday jak dziś Maksio?
Madzienka jak twoja solenizantka?U Was okazje tydzień po tygodniu:cool2:
Maltanka a dlaczego zmiana planów? Ja się zastanawiałam czy gdzieś nie wyruszyc w week ale ma zaypac wiec starch sie ruszac

Witam Krystek śpi więc zaglądam do Was. Dziadek Krystka w szpitalu bo niestety źle stanął i złamał nogę i będzie mieć operacje, W pojechał do niego a ja zostałam z brzdącem w domu. Pomału robię w mieszkaniu porządki chociaż czasami łapie mnie leń i nic mi się nie chce.
Witam dziewczyny, dzieki za dobre slowo.... Maks w ciagu dnia ok tzn katar nadal okropny ale temp nie mial a nawet oslabienie normalnie jadl (z wywiadu z opiekunka) teraz juz tylko mial 37 wiec na noc mu rosnie... no ale moze to i dobrze ze ma ta temperature jesli ma cos go rozbierac to przynajmniej organizm sie broni... bo np. u mojego brata ostatnio 4tyg zapalenie oskrzeli 2 antybiotylki u 4latka i zero goraczki...
doszlam do wniosku,ze nie bede dzisiaj szla do przychodni tylko jutro skoro jest narazie tak samo...
Zdrówka życzę:tak:

poczytałam ale jakoś nie mam weny na pisanie, wybaczcie:sorry::sorry:
zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków i mamuś:tak:oby choroby szybko sobie poszły:tak:
zmykam spać, bo cały dzień boli mnie głowa:wściekła/y:no i generalnie nastrój nie teges:no:bo w żadne ubrania się nie mieszczę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobranoc:sorry2:
Przesyłam dużo pozytywnej energii żeby nastrój się poprawił:-D

A do mnie wczoraj przyszedł kurier i przyniósł zamówione klocki dla Mai pod choinkę, jeszcze jakieś drobiazgi dla reszty rodzinki i mam święta z głowy :tak::tak: tylko teraz zaczynam się zastanawiać jaki to placuszek upiec :confused::confused: macie może dobry sposób na makowca? :confused::confused:
Zazdroszczę Ci ja to dopiero myślę nad prezentami pod choinkę a to już niebawem święta zapewne będę biegać po sklepach i szukać ich.

Witamy sie i my, po wizycie u lekarza osluchowo niby ok ale oczywiscie nie bylo spokoju pod czas badania...:-( no i dzieki temu nie musialam mowic jaki kaszel jaki katar bo wszystko pokazal :-( antybiotyku jeszcze nie tylko bactrim cos innego ale dziala na bakterie drobrnoustroje itp (chyba) pulneo flevamed itp
maltanka narobilas smaka na makowca... chyba bede miala w nim debiut:-)
Antuanet i jak jablecznik?bo nad nim tez sie zastanawiam:-)
Juleczko!!! Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ciocia i Maksio
Zobacz załącznik 308128

Ostatnia edycja:
ufff mam chwilkę, położyłam H spać i zaraz idę robić kawkę, która chętna?????

kurczę, moja bratowa ma za tydzień termin porodu:szok: matko jak to zleciało:sorry2:

anaconda
przypomniało mi się...a co z Barbie Paryżanką miała być pod choinkę:confused:
sundey zdrówka dla Maksia oby szybko przeszło:tak:

Maltanka a dlaczego zmiana planów?

talia bo Hubert ma jeszcze antybiotyk, tak około 7 dni i pediatra kazała nam siedzieć w domu jeszcze przez ten czas:tak: ps widzę, że M zmądrzał i idzie na zwolnienie:tak:;-)

idę na allegro w poszukiwaniu Mikołaja:-p już mam parę prezentów, ale jeszcze sporo zostało:sorry2:

reklama
witam i ja

zaglądam ale czasu na pisanie mi brak:no::no: no ale naszczęście dziś piatek

ponadrabam was wieczorem

teraz tylko dla Juleczki, duzo uśmiechów, radości i słoneczka na kazdy dzień!!!!!!!!!wszystkiego najlepszego mała królewno

pora na kawę;-);-)
życzę więc narazie miłego dnia :tak::tak:

Do góry