maltanka
Fanka BB :)
eejjj co tu taka cisza z rana
my mieliśmy dzisiaj jechać do Krakowa, ale kiblujemy w domu
my mieliśmy dzisiaj jechać do Krakowa, ale kiblujemy w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka życzęWitam dziewczyny, dzieki za dobre slowo.... Maks w ciagu dnia ok tzn katar nadal okropny ale temp nie mial a nawet oslabienie normalnie jadl (z wywiadu z opiekunka) teraz juz tylko mial 37 wiec na noc mu rosnie... no ale moze to i dobrze ze ma ta temperature jesli ma cos go rozbierac to przynajmniej organizm sie broni... bo np. u mojego brata ostatnio 4tyg zapalenie oskrzeli 2 antybiotylki u 4latka i zero goraczki...
doszlam do wniosku,ze nie bede dzisiaj szla do przychodni tylko jutro skoro jest narazie tak samo...
Przesyłam dużo pozytywnej energii żeby nastrój się poprawiłpoczytałam ale jakoś nie mam weny na pisanie, wybaczcie
zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków i mamuśoby choroby szybko sobie poszły
zmykam spać, bo cały dzień boli mnie głowano i generalnie nastrój nie tegesbo w żadne ubrania się nie mieszczę
dobranoc
Zazdroszczę Ci ja to dopiero myślę nad prezentami pod choinkę a to już niebawem święta zapewne będę biegać po sklepach i szukać ich.
A do mnie wczoraj przyszedł kurier i przyniósł zamówione klocki dla Mai pod choinkę, jeszcze jakieś drobiazgi dla reszty rodzinki i mam święta z głowy tylko teraz zaczynam się zastanawiać jaki to placuszek upiec macie może dobry sposób na makowca?
Maltanka a dlaczego zmiana planów?