reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Kochana Julko z całego serca Życzymy Ci Wszystkiego Naj,naj dużo radości, miłości i uśmiechu każdego dnia.Obyś zawsze była szczęśliwa i radosna.

Witam się wieczorowo:-)
mandziula ale dobrze Ci z tym grzańcem:tak:
sunday_ ja chyba więcej nie upiekę tego jabłecznika, średnio dobry po 2 dniach:cool2: Chyba nie takiego efektu się spodziewałam....Dobrze że "tylko" bactrim dostaliście, oby nic poważniejszego nie było potrzebne....
madzienka gdzie się podziewacie?
karlita a w jakim studio robisz sesję? I to taka rodzinna będzie?
maltanka jak Ci się jechało w tych korkach? A jutro gdzie masz to szkolenie?
Ja cały dzień zalatana, dobrze że już weekend:tak: Trochę prezentów kupiłam, teraz muszę posegregować i zobaczyć czy o kimś nie zapomniałam...Kuba dzisiaj spał 4 h w dzień, tak więc dopiero o 22 poszedł spać. Miłej nocki:-)

Witajcie....ja dopiero dotarłam do kompa:zawstydzona/y:

Julcia BARDZO DZIĘKUJE WSZYSTKIM CIOCIOM ZA PRZEPIĘKNE ŻYCZONKA, obiecałam sobie że wszystkie wydrukuje i wkleję do Julci albumu:tak::tak::tak:na pamiątkę;-)

My po imieninach teścia...Jula miała największą frajdę bo w lokalu była zjeżdżalnia więc cały wieczór nie było dziecka...:-ppoza tym świętowaliśmy urodziny Julci...

Sorki że was nie poczytałam ale szykuję się na jutrzejszy wypad do teatru a w niedziele znowu urodzinki:-):-):-)

Udanego weekendu!!!!

P.S. Karlita powodzenia jutro...z niecierpliwością czekam na rezultat!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ależ tu puchy będą :-)

A ja biorę się za śniadanko a później znowu jakiś obiadek trzeba by wymyślić... a ja znowu mam lenia...

chyba najpierw powinnam kawusię machnąć :-)

hey kobitki u nas dzien jak co dzien...Piotrek wyszedl ze szpitala ale jeszcze kaszle ma leki.... nie wiem czy wiecie ale mala Martynka ALUSKI jest w szpitalu...trzymajmy mocno kciuki;)

Marta - Maaaartaaa!!!! Buziaki i gratulacje!!! Wielkie i ogromne!!! Będziesz miała tak jak ja!!!! Kochana moc uścisków Ci ślę!!!

Rychelki - co się stało Martynce Aluśki????

Ja zakręcona na maxa. Chłopcy akurat w fazie przeziębień, nie mam na nic czasu bo pomagam koledze rozkręcić interes, święta za pasem, komunia za pasem, nie ogarniam, ale żyję, czuję, że żyję i jest pięknie. Wybieram się w styczniu do Lublina o ile mi lotniska nie zasypie więc jak planowałybyście jakiegoś grzańca na mieście to ja chętnie!

reklama
witam wekendowo, nie trzeba zaglądać w kalendarz zeby zobaczyc ze jest wekend tylko tu- bo pusto tutaj!!! Ja piore kolejne firanki-jedne juz wilgotne wisza-a jak pieknie pachnie w domu swiezoscią :-) na dzisiaj zaplanowalam robienie pierniczkow hmm mam nadzieje,ze nie zostanie tylko na postanowieniu :-)
Maksio juz dzisiaj nie mial gorączki i jakis katarek mniejszy... :-) ale nadal jak kichnie to.... wszystko widac:-) siedzi mały i ogląda "Elmo ratuje Boże Narodzenie" :-) kurcze az mi sie przypomnialo dziecinstwo jak ogladalam ulice sezamkową :-):-):-)

Do góry