reklama
Kochana ja przecież mieszkam w Puławach, a zajecia są na NFZ.to aż do Puław musicie jechać i to jest płatne czy bez płatne ?
Basia życzę poprawy nastroju!!!!
My już po spacerku troszkę nam zeszło bo Gabi ucięła sobie drzemkę no i teraz szaleje oczywiscie. Ja powoli zbieram się do gotowania ale jakoś nie za bardzo mi się chce
Martyna100
przyszła mamusia
aaaaa...tyle do Was naskrobałąm i skasowałam sobie wszystko:---(
hmm jak to leciało?
anaconda udanej wizyty u lekarza...
A w jakim celu na miasto sie wybierasz?zakupy czy poprostu chcesz odwiedzic starówkę?
Basia dużo uśmiechu wysyłam na poprawę nastroju:-):-):-):-)
Ja dziś odpoczywam bo wczoraj mieliśmy gości więc robiłąm zakupki, potem coś na kolację..i czuję sie troszkę klapnięta...
Jutro planuje wypad na szoping w poszukiwaniu jakiegoś fajnego szlafroczka i koszul do karmienia albo takich rozpinanych, może i biustonosza do karmienia...może polecicie mi jakieś sklepy?
A moje kolejne pytanko brzmi, macie jakies ulubione miejsca, piekarnie gdzie jest naprawde smakowity chleb i dobre drozdżówki?bo ja nie mogę trafić coś na takie miejsce...
U mnie dziś ciąg dalszy apetytu na obiadowe dania , mięsowstręt mam:--(ale za to wcinam owoce, sałatę i pomidory, migdały no i dziś zjadłam chyba z 10 ciastek takich obsypanych pestkami dyni..mniamniuśne:-):-):-)
Pozdrawiam Was gorąco i zajrzę do Was jeszcze później
Paaa:-):-):-):-):-)
hmm jak to leciało?
anaconda udanej wizyty u lekarza...
A w jakim celu na miasto sie wybierasz?zakupy czy poprostu chcesz odwiedzic starówkę?
Basia dużo uśmiechu wysyłam na poprawę nastroju:-):-):-):-)
Ja dziś odpoczywam bo wczoraj mieliśmy gości więc robiłąm zakupki, potem coś na kolację..i czuję sie troszkę klapnięta...
Jutro planuje wypad na szoping w poszukiwaniu jakiegoś fajnego szlafroczka i koszul do karmienia albo takich rozpinanych, może i biustonosza do karmienia...może polecicie mi jakieś sklepy?
A moje kolejne pytanko brzmi, macie jakies ulubione miejsca, piekarnie gdzie jest naprawde smakowity chleb i dobre drozdżówki?bo ja nie mogę trafić coś na takie miejsce...
U mnie dziś ciąg dalszy apetytu na obiadowe dania , mięsowstręt mam:--(ale za to wcinam owoce, sałatę i pomidory, migdały no i dziś zjadłam chyba z 10 ciastek takich obsypanych pestkami dyni..mniamniuśne:-):-):-)
Pozdrawiam Was gorąco i zajrzę do Was jeszcze później
Paaa:-):-):-):-):-)
anaconda27
styczniówka2006
Ja już od lekarza wróciłam i właśnie leczo szykuję
Oczywiście dostałam skierowanie na dalsze badania, no i jutro z rana znowu kłucie mnie czeka
BASIA ja też ostatnio jakaś nie teges jestem ale mam nadzieję wreszcie znaleźć przyczynę tego nastroju
Fogia jak tam oglądanie mieszkań? Mam nadzieję że coś wam się spodoba
Oczywiście dostałam skierowanie na dalsze badania, no i jutro z rana znowu kłucie mnie czeka
BASIA ja też ostatnio jakaś nie teges jestem ale mam nadzieję wreszcie znaleźć przyczynę tego nastroju
Fogia jak tam oglądanie mieszkań? Mam nadzieję że coś wam się spodoba
Hej i my przywitamy się...my po urodzinkach, maluchy wyszalały się a jaki tort miał jubilat
Julcia śpi więc ja zmykam ogarnąć chałupkę bo może dzisiaj anaconda mnie odwiedzi no i obiadek szykowac...
miłego popołudnia
Maltanka co z Wami gdzie się podziewacie???
Sunday PW!!!
Basia poprawy humorku życzę...
Fogia jak mieszkanka??
Julcia śpi więc ja zmykam ogarnąć chałupkę bo może dzisiaj anaconda mnie odwiedzi no i obiadek szykowac...
miłego popołudnia
Maltanka co z Wami gdzie się podziewacie???
Sunday PW!!!
Basia poprawy humorku życzę...
Fogia jak mieszkanka??
anaconda27
styczniówka2006
No właśnie co się z Maltanką dzieje?
Madzia sprzątaj sprzątaj bo jak tam wparuję to w każdy kąt zajrzę ;-);-)
No właśnie co się z Maltanką dzieje?
Oj nie ja tylko z przejścia pozgarniam zabawki ;-)
Zostawiałam coś na spotkaniowym...czekam co Wy na to???
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Hej tradycyjnie daję znać że żyję ;-) a najlepszy chleb i wypieki to u mnie:-):-).
Hej tradycyjnie daję znać że żyję ;-) a najlepszy chleb i wypieki to u mnie:-):-).
hehehe, nie ma to jak reklamaale zgadzam sie
przeczytałas moje PW i co Ty na to???co robimy??
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Czytałam i zaraz odpiszę tylko coś sprawdzę. ;-)
A i na ciuszkach poszalałam, wydałam całe 19zł i mam spódnicę na wesele i dla maleństwa trochę ciuszków- najbardziej spodobał mi się kombinezonik z termofrotki z Puchatkiem idealny do wypisu.
A i na ciuszkach poszalałam, wydałam całe 19zł i mam spódnicę na wesele i dla maleństwa trochę ciuszków- najbardziej spodobał mi się kombinezonik z termofrotki z Puchatkiem idealny do wypisu.