reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Czytałam i zaraz odpiszę tylko coś sprawdzę. ;-):tak:
A i na ciuszkach poszalałam, wydałam całe 19zł i mam spódnicę na wesele i dla maleństwa trochę ciuszków- najbardziej spodobał mi się kombinezonik z termofrotki z Puchatkiem idealny do wypisu:tak:.
fajnie ze zakupki udane miałaś:tak::tak:

Chlebek Twój bez wątpienia przepyszny jest:tak::-):-)

A ja znowu muszę iść na dwór bo zapominałam właśnie chleba kupić a tak mi się nie chce :crazy: gdyż po spacerku trochę mnie głowa bolała bo bez czapki chodziłam a czapka siedzi w schowku w samochodzie :baffled:wrr

reklama
Witamy wieczornie:-)
Ja juz wrocilam do domu na chwile i zaraz wybylam do pracy na mini rade :-( chyba z okazji Dnia Nauczyciela - nic nie dostane pewnie a juz mialam nadzieje,ze jakies dodatkowe pieniadze :-( by mi sie cholernie przydaly-mialabym na jakies pierwsze prezenty gwiazdkowe :-( A TU wielka D...!!!!!!!!!!!Nie wiem jak to bedzie teraz z tym kredytem na samochod.....- w tym mc jestesmy z wydatkami na minusie:-:)-:)-(
basia zycze poprawy humoru.
Madzienka PW!!! A gdzie byliscie na urodzinach?
Marta ale super reklama, jakbys byla w Lbn to bylabym stala klientka!!!!:-)

na dzień dobry się pochwalę, że mamy kolejnego ząbka:tak::tak::tak::tak:czyli w sumie dwa:-D:-D:-D
długo chyba nie popiszę, bo Królewna się budzi, więc w skrócie...:cool2:

Witam z rana :-):-):-):-)
A co to ja dzisiaj dzień otwieram? :szok::szok::szok:
Maja do przedszkola przez tatę odprowadzona a ja z kawką do komputera zasiadam :tak::tak::tak:
Śmiejcie się, śmiejcie z mojego wybierania się do centrum :eek::eek::eek::-D:-D Dzisiaj już nic nie piszę bo i tak nic z tego nie wyjdzie bo na godz.13 do lekarza idę, ale może jutro :-D:-D:-D
Fogia butki super, ja miałam podobne dla Mai w tamtym roku tylko oczywiście dziewczęce i bardzo sobie je chwaliłam, jak w tym roku podobne znajdę to też zamierzam jej kupić :tak::tak::tak:
Misia głowa boli bo podobno ciśnienie spada :tak::tak::tak:

no ciśnienie i cały dzień gapienia się w kompa:wściekła/y::wściekła/y:no ale taka praca:confused2:

Witam sie i ja:-)
My juz na nogach od 1,5 godziny -dzisiaj mam do pracy na 12 wiec troszke pospalam :-) ohhh jak dobrze :-):-) Maksio wcina na sucho płatki cala mordka brudna ;-) Ja juz po prysznicu, zaraz zabieram sie za kanapki i ogarnianie mieszkania. Ciezki dzien bede chyba miec bo obudzilam sie z lekkim bolem glowy a to znaczy ze bedzie coraz mocniejszy :-( Cos trzeba bedzie zarzyc na bol :-( Ostatnio kupilam aspiryne na bol migrenowy-tabletki musujace-szybko dzialaja :-) Wczoraj to w ogole caly czas bylo mi zimno,wiec nie wiem czy cos sie nie szykuje u mnie.....:-(
aluśka super ze wygrałyscie domek-ja to jeszcze chyba nic nie dostalam w takich promocjach:-) Szkoda tylko ze Maks pluje kaszkami :-(
Martuś PW!!!:-)
anaconda taka spiąca jestes.... wiesz jak to jest na poczatku 9mc;-);-) Wiem ze to juz pisalam, ale zycze Ci brzuszka z całego serduszka :-) :-) :-)

ooo...muszę spróbować takich musujących jak skończę karmić:tak:

Dzień dobry:cool2:

Fogia fajne buciki:tak::tak:
Kciuki oczywiście za znalezienie własnego mieszkania mocno zaciśnięte:-) udanych poszukiwań:tak:
no widzisz w ogóle nie pomyślałam:zawstydzona/y:
mam nadziję ze już dzis Cię głowa nie boli:confused::confused:
udanej wizyty życzę:tak:
oby ból głowy Ci szybko minął:tak::confused:
Moja już dawno kaszek nie jada ale Paulinę namówiłam na ich zakup i stąd mogłam wysłać im te kody kreskowe:cool2:
to aż do Puław musicie jechać:eek: i to jest płatne czy bez płatne ?

dziś lekko ćmi, ale nie boli tak jak wczoraj:tak:
sprytnie z tymi kaszkami:-Da promocja jest jeszcze, bo my jesteśmy na etapie kaszek;-)

Ja już od lekarza wróciłam i właśnie leczo szykuję :tak::tak::tak:
Oczywiście dostałam skierowanie na dalsze badania, no i jutro z rana znowu kłucie mnie czeka :eek::eek:
BASIA ja też ostatnio jakaś nie teges jestem ale mam nadzieję wreszcie znaleźć przyczynę tego nastroju :sorry::sorry:
Fogia jak tam oglądanie mieszkań? Mam nadzieję że coś wam się spodoba :tak::tak:

życzę, bo kłucie nie bolało a wyniki były pozytywne:tak::tak:

no właśnie, co z maltanką:confused2::confused2:
a jak u Asienki i co z Filipkiem???:sorry::sorry:może pisałyście, ale przegapiłam:zawstydzona/y::sorry:

My po spacerku z Anacondą i Mają, i odwiedzinach babci i dziadzia...

Sunday w Bugi byliśmy!!!!napisałam PW!!!!

Asia z Filipkiem własnie wyszli ze szpitala....z małym już lepiej, Asia obiecała że odezwie się

Jula domaga się mamy, później zajrzę

witam i ja, wkońcu, bo juz kilka razy próbowałam popisać i jakośczasu brakowłąo poza tym mam migrenę, boli mnie głowa od wczoraj, czyli jutro przejdzie ale najgorsze że w pracy przestałam widziec na jedno oko:confused2::confused2::szok: normalnie bałąm się do domu wracać, ale jakoś pomalutku przeszło:eek::eek: tes już słyszałąm ze ten aspirin pomaga, musze się zaopatrzeć bo my to już chyba na dobre skończyliśmy się kamić, bo znowu dziś mnie po cycach pogryzł i nie chciał ssać:no::no::no::no2::no2::sad::sad::sad::sad:

marta to super że zakupy udane:tak::tak:

misia brawa za kolejnego zębolka:tak::tak: u nas jedynki już wodac i mam nadzieję że na dniach wylezą:tak::tak:

madzienka to mieliście gościowy dzień, super:tak::tak::tak:

dobrze że z Filipkiem Asi już lepiej:tak::tak:

a maltankę spotkaliśmy dziś na baseniku:tak::tak::tak:
i już napewno wiem ze zmieniamy basen bo dziś znowu strasznie zimno było i w dodatku powywieszali pgłoszenia że nie można nawet po dziecko wejśc ż=a drzwi szatni bo niby sanepid nie pozwala,

my meliśmy też dziś niespodziewanego gościa, przyjechał taki nasz kolega, w sumie tylko na chwilkę, ale zawsze coś bo się strasznie długo nie widzieliśmy:tak::tak: przywiózł małemu misia sida z epoki lodowcowej, jajku jak się Mikołąj zaczą do tego misia śmiać to głowa mała:-D:-D, może to przez te oczy:confused2::confused2::confused2:;-);-)
posła małżowego po zakupy do Tesco, jakoś nie chciało mi sie z małym jechać:confused2: i się lenię;-);-)

heloł

jestem, jestem, dzięki za troskę, ostatni tydzień zalatany strasznie,
no dobra powiem wam
miałam rozmowę w sprawie pracy, niestety nie udało się :-( najpierw robili test, a potem jeszcze rozmowa, więc trochę musiałam zajrzeć do ustaw itp. byłam zdziwiona ilością osób, bo 47 było:szok: 4 miejsce mialam, a niestety etat tylko 1 :-:)-:)-(
także szukam dalej, ale trochę się podłamalam tym:-(
dzisiaj do P z młodym w domu do 15.00 siedział, potem obiad i zaraz na basen, nawet nie było kiedy zajrzeć, ale od jutra wszystko wraca do normy:sorry:

misia gratki za ząbki dla Natalki:tak:
fogia jak poszukiwania???
anaconda, madzienka to fajnie popołudnie spędziłyście:-)
anaconda ja też pamiętam to twoje centrum:-D

Nosz krew mnie normalnie zaleje:wściekła/y::wściekła/y::crazy:, wchodzę na allegro a tam że nie mam nic do licytacji:shocked2::szok::eek::confused2:, wchodzę na aukcję wózka i info że przedmiot uległ zniszczeniu:szok::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Fajnie ze przynajmniej Wam dzień miło minął:tak::-). Na jutro mam zamówione krokiety z mięskiem i zmykam smażyć:-p.

Moja córa dzisiaj cały wieczór przezywała dzionek...i tatusiowi przez telefon i dziadkom musiała wszystko opowiedzieć najpierw o urodzinach..później o odwiedzinach Mai i cioci aty i wspólnym spacerku:tak::tak::tak:
niedługo będę mogła sobie normalnie z nią pogadac:-D:-D:-D

Jula śpi więc nadrabiam:

heloł

jestem, jestem, dzięki za troskę, ostatni tydzień zalatany strasznie,
no dobra powiem wam
miałam rozmowę w sprawie pracy, niestety nie udało się :-( najpierw robili test, a potem jeszcze rozmowa, więc trochę musiałam zajrzeć do ustaw itp. byłam zdziwiona ilością osób, bo 47 było:szok: 4 miejsce mialam, a niestety etat tylko 1 :-:)-:)-(
także szukam dalej, ale trochę się podłamalam tym:-(
dzisiaj do P z młodym w domu do 15.00 siedział, potem obiad i zaraz na basen, nawet nie było kiedy zajrzeć, ale od jutra wszystko wraca do normy:sorry:

anaconda, madzienka to fajnie popołudnie spędziłyście:-)

Maltanka będzie dobrze musisz w siebie wierzyć....

oj fajne, ale następne już z Wami:tak::tak::tak:
dostałaś moje PW??

i już napewno wiem ze zmieniamy basen bo dziś znowu strasznie zimno było i w dodatku powywieszali pgłoszenia że nie można nawet po dziecko wejśc ż=a drzwi szatni bo niby sanepid nie pozwala,

Chyba sanepid wziął się za nich bo na naszym bez problemu mogą rodzice wchodzić w ubraniach na basen...albo to ich taki wymysł:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

na dzień dobry się pochwalę, że mamy kolejnego ząbka:tak::tak::tak::tak:czyli w sumie dwa:-D:-D:-D

Gratulacje:-) pierwsze koty za płoty:tak::tak::tak:

Czytałam i zaraz odpiszę tylko coś sprawdzę. ;-):tak:
A i na ciuszkach poszalałam, wydałam całe 19zł i mam spódnicę na wesele i dla maleństwa trochę ciuszków- najbardziej spodobał mi się kombinezonik z termofrotki z Puchatkiem idealny do wypisu:tak:.

super zakupki

Nosz krew mnie normalnie zaleje:wściekła/y::wściekła/y::crazy:, wchodzę na allegro a tam że nie mam nic do licytacji:shocked2::szok::eek::confused2:, wchodzę na aukcję wózka i info że przedmiot uległ zniszczeniu:szok::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Fajnie ze przynajmniej Wam dzień miło minął:tak::-). Na jutro mam zamówione krokiety z mięskiem i zmykam smażyć:-p.

Pewnie sprzedali go poza aukcją:tak::tak::tak::sorry::sorry::sorry:
powodzonka w kuchni

reklama
witam i ja z rana i zapalam światło;-);-)
odsłoniłam okno a tu szaro:szok::szok: okropne są te przymrozki, dobrze że małż garaż uprzątnął i garażuje autko bo bym szyby musiała skrobać:confused2::confused2:

maltanka nie poddawaj się, ważne że byłas na tej rozmowie,no i 4 miejsce to bardzo wysoko, awidocznie praca nie była dla ciebie, szukaj dalej a my ściskamy kciuki

madzienka super że Julcia już tak gada, niedługo będzieice dyskutowac na całego:-D:-D

to ja się lece szykować miłego dnia życzę

Do góry