reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
no i znowu musiałam wybyć na dwór bo teściowa przyniosła mi avizo bo listonosz zostawił niby list polecony a jak sie okazało przyszedł Domek Misia z Nestle:-) i teraz Amanda bawi sie zwierzątkami:-D:-D
Trzeba było dać znać to bym oddała synowej nasz domek:tak:, bo już od 2 lat taki mamy i później książeczka do niego przyjdzie;-):tak:. Jak któraś chętna to z chęcią oddamy:tak::-), Sunday, może Tobie się przyda do pracy:dry::dry: bo można teatrzyk zrobić:tak:.
Witajcie BaBeczki, ja bez humoru, jak zwykle zalatana, teraz Dzień Nauczyciela to trzeba prezenty pokupować bo znoowu w Trójcy jestem:nerd:. M nerwa cały czas rusza:angry:, a hormony mi szaleją więc coś nie tak i od razu ryczę:-:)-(.

dotarłam w końcu wieczorkiem:tak::tak::tak::tak:poczytałam, ale chyba nie odpiszę bo głowa boliiiiiiii od południa i prochy nic nie dają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i jeszcze oczy pieką, więc siedzenie dziś przy kompie odpada:no:postaram się jutro poprawić;-)

Witam z rana :-):-):-):-)
A co to ja dzisiaj dzień otwieram? :szok::szok::szok:
Maja do przedszkola przez tatę odprowadzona a ja z kawką do komputera zasiadam :tak::tak::tak:
Śmiejcie się, śmiejcie z mojego wybierania się do centrum :eek::eek::eek::-D:-D Dzisiaj już nic nie piszę bo i tak nic z tego nie wyjdzie bo na godz.13 do lekarza idę, ale może jutro :-D:-D:-D
Fogia butki super, ja miałam podobne dla Mai w tamtym roku tylko oczywiście dziewczęce i bardzo sobie je chwaliłam, jak w tym roku podobne znajdę to też zamierzam jej kupić :tak::tak::tak:
Misia głowa boli bo podobno ciśnienie spada :tak::tak::tak:

Witam sie i ja:-)
My juz na nogach od 1,5 godziny -dzisiaj mam do pracy na 12 wiec troszke pospalam :-) ohhh jak dobrze :-):-) Maksio wcina na sucho płatki cala mordka brudna ;-) Ja juz po prysznicu, zaraz zabieram sie za kanapki i ogarnianie mieszkania. Ciezki dzien bede chyba miec bo obudzilam sie z lekkim bolem glowy a to znaczy ze bedzie coraz mocniejszy :-( Cos trzeba bedzie zarzyc na bol :-( Ostatnio kupilam aspiryne na bol migrenowy-tabletki musujace-szybko dzialaja :-) Wczoraj to w ogole caly czas bylo mi zimno,wiec nie wiem czy cos sie nie szykuje u mnie.....:-(
aluśka super ze wygrałyscie domek-ja to jeszcze chyba nic nie dostalam w takich promocjach:-) Szkoda tylko ze Maks pluje kaszkami :-(
Martuś PW!!!:-)
anaconda taka spiąca jestes.... wiesz jak to jest na poczatku 9mc;-);-) Wiem ze to juz pisalam, ale zycze Ci brzuszka z całego serduszka :-) :-) :-)

Cześć!
Ja od 7 na nogach Gabi coś wzięło na wstawanie o 7:eek: Ale że właśnie zasneła to mam chwilkę dla siebie
Aluśka chodzimy z Gabi na cwiczenia stymulujące, postarałam się o nie po spotkaniu z fizjoterapetami. pani położna załatwiła mi dojście do dyr ośrodka w Puławach i mamy 2x w tygodniu masaż +ćwiczenia. Przynajmniej w październiku potem się zobaczy.

Fogia powodzenia w poszukiwaniach, oby coś Wam w oko wpadło. Zdaj relację co widziałaś. A kozaczki bardzo ładne.

Idę wysuszyć włosy i prasować bo mogę to robić tylko kiedy Gabi śpi w przeciwnym razie jest szarpanie za kabel i wtyczkę od żelazka. :-D

No Gabi pospała całe 0,5 H niestety ale nie zdażyłam wyprasować. Wczoraj za to spała ciagiem 3 H nie pamiętam zeby wczesniej jej się coś takiego zdarzyło.

reklama
Dzień dobry:cool2:

Fogia fajne buciki:tak::tak:
Kciuki oczywiście za znalezienie własnego mieszkania mocno zaciśnięte:-) udanych poszukiwań:tak:
Trzeba było dać znać to bym oddała synowej nasz domek:tak:, bo już od 2 lat taki mamy i później książeczka do niego przyjdzie;-):tak:. Jak któraś chętna to z chęcią oddamy:tak::-),
.
no widzisz w ogóle nie pomyślałam:zawstydzona/y:
dotarłam w końcu wieczorkiem:tak::tak::tak::tak:poczytałam, ale chyba nie odpiszę bo głowa boliiiiiiii od południa i prochy nic nie dają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i jeszcze oczy pieką, więc siedzenie dziś przy kompie odpada:no:postaram się jutro poprawić;-)
mam nadziję ze już dzis Cię głowa nie boli:confused::confused:
Śmiejcie się, śmiejcie z mojego wybierania się do centrum :eek::eek::eek::-D:-D Dzisiaj już nic nie piszę bo i tak nic z tego nie wyjdzie bo na godz.13 do lekarza idę, ale może jutro :-D:-D:-D
udanej wizyty życzę:tak:
Witam sie i ja:-)
My juz na nogach od 1,5 godziny -dzisiaj mam do pracy na 12 wiec troszke pospalam :-) ohhh jak dobrze :-):-) Maksio wcina na sucho płatki cala mordka brudna ;-) Ja juz po prysznicu, zaraz zabieram sie za kanapki i ogarnianie mieszkania. Ciezki dzien bede chyba miec bo obudzilam sie z lekkim bolem glowy a to znaczy ze bedzie coraz mocniejszy :-( Cos trzeba bedzie zarzyc na bol :-( Ostatnio kupilam aspiryne na bol migrenowy-tabletki musujace-szybko dzialaja :-) Wczoraj to w ogole caly czas bylo mi zimno,wiec nie wiem czy cos sie nie szykuje u mnie.....:-(
aluśka super ze wygrałyscie domek-ja to jeszcze chyba nic nie dostalam w takich promocjach:-) Szkoda tylko ze Maks pluje kaszkami :-(
oby ból głowy Ci szybko minął:tak::confused:
Moja już dawno kaszek nie jada ale Paulinę namówiłam na ich zakup i stąd mogłam wysłać im te kody kreskowe:cool2:
Cześć!
Ja od 7 na nogach Gabi coś wzięło na wstawanie o 7:eek: Ale że właśnie zasneła to mam chwilkę dla siebie
Aluśka chodzimy z Gabi na cwiczenia stymulujące, postarałam się o nie po spotkaniu z fizjoterapetami. pani położna załatwiła mi dojście do dyr ośrodka w Puławach i mamy 2x w tygodniu masaż +ćwiczenia. Przynajmniej w październiku potem się zobaczy.
to aż do Puław musicie jechać:eek: i to jest płatne czy bez płatne ?

Do góry