reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Ja już po kłuciu, jutro wyniki :sorry::sorry:
Podobno dzisiaj ostatni dzień ze słonkiem więc korzystać dziewczyny :tak::tak::tak:
Madzienka twoja Jula faktycznie ładnie mówi, no i szybko zaczęła mówić :tak::tak::tak: a jak dzisiaj wcześniej wstaniecie to zapraszamy na spacerek :tak::tak::tak:
Maltanka szkoda ze z pracą się nie udało, ale czwarte miejsce to bardzo dobrze, musisz próbować dalej i się nie poddawać, zobaczysz ze niedługo coś znajdziesz :tak::tak:
Misia gratulacje dla Natalki za kolejnego ząbka :tak::tak:
Mandziula to fakt w zimie samochód garażowany to bezcenne :tak::tak::tak:, mój mąż ubolewa nad tym że codziennie trzeba teraz skrobać ale sam przyznał że nie chciałby już wrócić do teściowej :-p:-p że tutaj jest najlepiej :-p:-p:-p
Fogia co się nic nie odzywasz, jak wczorajszy maraton po mieszkaniach?
Marta zapewne sprzedali ten wózio poza aukcją, ja ostatnio oglądałam wózki i spodobał mi się taki za 800zł :tak::tak: podobny do x-landera :tak::tak::tak:

reklama
witamy się i my

ladne słoneczko dzisiaj trzeba ko0rzystać, niedługo na spacerek wybywamy:tak:
muszę na pocztę zajść, bo awizo już dwa dni leży:-p

madzienka dostałam, zaraz odpiszę
mandziula a tą kartkę o tym sanepidzie to ja już dawno widziałam:tak:, ale w sumie nie wiem czy to ich wymysł, czy faktycznie tak jest, w zasadzie małe dzieci i tak są z jednym rodzicem, a starsze poradzą sobie, to może to akurat dobrze, po co tam jeszcze tłok robić, ale nie można np. wejśc nawet zrobić głupiego zdjęcia:baffled:

witajcie kochane :-)

wczoraj popołudniu byłam u dentystki ... dała mi znieczulenie podobno dla ciężarnych nawsadzała mi tych igieł i co ????? wszystko czułam!!!!!!!!!! myślałam ze ją zabiję!!! normalnie szpony wbijałam w fotel .... a później cała szczęka mnie bolała po tym kłuciu znieczuleniowym .... kolejna wizyta za 2 tygodnie bryyyyy

do domu wróciliśmy przed 21 bo zasiedzieliśmy się u mojej mamy ;-)

Madzieńka
Jula teraz mała gaduła wszystko będzie opowiadać

tak nawiasem ostatnio oglądałam fotki z naszego marcowego spotkania ale nam dzieciaki powyrastały!!!!

misia gratulujemy ząbka :-)

Fogia
jak tam poszukiwania ??

Marta anaconda chyba ma racje jak tak piszą na aukcjach to ktoś się dogadał poza aukcją .... nienawidzę takich sprzedawców .....

dobrze że masz jeszcze czas!! to możesz poszukać

ps ja chce krokieciki z mięsem!!!!! nie robiłam nigdy .... podrzucisz przepis ???

Witajcie
fogia sunday Z okazji Dnia Nauczyciela, życzę całemu Gronu Pedagogicznemu dużo zdrowia, energii i wytrwałości, byście mogli w pełni realizować swoje plany życiowe i zawodowe.
fogia gratuluję 5!!!!
misia gratulacje za kolejnego ząbka.:-)
mandziula
współczuję tej migreny, może za mało pijesz wody? Ostatnio gdzieś słyszałam że jak ktoś mało pije to pierwszym objawem odwodnienia jest silna migrena...
maltanka nie martw się, następnym razem pójdzie lepiej.:tak: Musisz dalej szukać a na pewno znajdziesz coś ciekawszego.
marta1981 to nieźle kombinują Ci sprzedawcy na allegro. Może trafi się inna okazja.:-)
madzienka super że Jula zaczyna sobie już składać, ani się obejrzysz a będzie mówiła całymi zdaniami.
sienio a jak tam Julka? Zdrowa?Widziałam się z taką znajomą w sklepie, i bardzo narzekała na przedszkole...że przyjmują dzieci z gorączką itp rzeczy.
U nas czas szybciutko leci, praca, dom, angielski. Kuba powoli się przyzwyczaił ze mamusi nie ma z nim 24h/dobę ale jak wracam z pracy nie odstępuje mnie na krok:tak: Ale najważniejsze że już wyzdrowiał. W sobotę urodziny po raz 3 więc znów zakupy i szykowanie się szykuje. Miłego dzionka.Buźki:-)

Co do przedszkoli to u nas jak dziecko ma gorączkę to dzwonią po rodzica i każą dziecko odebrać ale kaszlące i kichające dzieci to normalka :crazy::crazy:
Antuanet oj ty teraz m-c będziesz te urodziny robiła :-p:-p;-);-):-D:-D
Karlita leczenie zęba bez znieczulenia to ja dziękuję bardzo :no::no::no:, ale pamiętam jak byłam w ciąży to też miałam leczonego ale dziurka była minimalna i dentystka poleciła spróbować bez znieczulenia właśnie ale jakoś nie bolało :tak::tak::tak:
Ja za tydzień na przegląd uzębienia idę :tak::tak::tak:

karlita ja leczyłam w czasie ciąży i też było znieczulenie, ale nic nie czułam- na Wertera w gabinecie, oni jakimś prądem znieczulają czy jakoś tak. A krokiety z mięsem robię tak: naleśniki+farsz jak do pierogów, i panierka jak do kotletów ( jajko+bułka).:-)
anaconda27 bo tak to już jest jak ma się w rodzinie lekarza, który 2 weekendy w m-cu ma zajęte. A u nas jest dwóch:tak: I tak dobrze że w październiku się spotkamy.

ja myślałam ze to kanałówka będzie bo już mnie boleć zaczął ... więc głęboko mnie piłowała ..... na samą myśl mnie szczęka boli

później się pyta czy się umawiamy na kolejną wizytę bo mam jeszcze 3 zęby do roboty .... niestety żeby mi się sypią ... ja tak mam .... to mówie, że jak da mi NORMALNE ZNIECZULENIE to tak i w sumie powiedziałą ze nie ma przeciwwskazań .... no jak mnie wkurzyła!!!!!!!!!! a ja się tyle nacierpiałam ....

Antuanet dostałaś ode mnie pw ?? :-)
dziękuję za przepis :-)
hmmm a ten farsz to jak dokładnie robisz ??

bo Martusia narobiła mi strasznego smaka na takie krokieciki :-)

karlita 2 tygodnie temu dostałam i odpisałam:tak: A farsz robię tak że podsmażam cebulkę, czosnek. Przez maszynkę puszczam mięsko ugotowane(z rosołu czy innej zupy), trochę ugotowanej kapusty kiszonej, , potem to z patelni, dodaję jajko, sól, pieprz,mieszam i smaruję naleśniki a potem panierka i na patelnię.:-)

reklama
Do góry