reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam ponownie :-):-):-)
Wiecie jaki fajny wypad miałam na miasto? - Poszłam spać w południe i pół godziny temu wstałam :angry::angry::angry::angry: No kurcze czy ja już zawsze niedospana będę chodziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kawkę muszę sobie zrobić coby mnie na nogi postawiła i po Maję pomaszerować, a potem może razem na zakupy pójdziemy bo nawet chleba nie ma, zapewne zakupy skończą się w biedronce obok przedszkola :-p:-p:-p
Aluśka pamiętam że ja też miałam takie głupie sny przed porodem :szok::szok::szok: a te skurcze to jakieś bardzo silne masz :szok::szok:Talia teraz to ci się zacznie dopiero bieganie za Gabrysią, przygotuj sie na oczy dookoła głowy :-p:-D:-D
Fogia moja Maja też mnie rano nie budzi jak się sama pierwsza obudzi tylko zaczyna na głos czytać sobie książeczki albo rozmawiać ze swoimi lalami :-D:-D:-D
Sunday wstyd się przyznać ale ja jeszcze nie byłam dzisiaj na dworze, ale faktycznie słoneczko nieźle przez szyby dogrzewa :tak::tak::tak:
Madzienka pierwsze koty za płoty, teraz to już z Juleczki prawdziwa dama :tak::tak::tak:

reklama
Martyna takie pęknięcia to chyba normalka w nowych blokach nieuchonna sprawa ale walczcie żeby poprawki były na koszt dewelopera.
Anaconda mój wzrok juz jest non stop rozbiegany:-D a jak panuje chwila ciszy to cała drżę czym zajeła się moja Aparatka

A teraz niesłychane 2 H śpi już ale czuje ze zaraz sie zbudzi chcę ja wziąć jeszcze na spacer bo pogoda taka ze szkoda nie korzysta i po tate bysmy wyszły bo dziś z kolegą z pracy przyjedzie.

Witamy po spacerku trochę dłuższym niż planowaliśmy bo był dwu etapowy :-pnajpierw zaliczyłyśmy wizytę w aptece a potem jeszcze zaszłyśmy do biedronki na mini zakupki następnie wróciłyśmy do domu wzięłam sobie magnez i znowu wyszłysmy i tak nam zeszło do tej pory:rofl2:
no i teraz idziemy coś zjeść:rofl2:

A mój mąż już do mnie jedzie. :-D:-D:-D Coś tam sobie poprzestawiał i będzie w domu o te kilkanaście godzin wcześniej.
Cieszę się strasznie.
Jutro mamy do obejrzenia 7 mieszkań :szok:, chcemy podjechać do 2 banków i jeszcze kilka pomniejszych spraw do załatwienia. Jak ja to przeżyję?????

Dziś wszystko co najważniejsze załatwiłam. Buty dla Filipka kupione, zapłaciłam za nie niecałe 30zł :szok::szok:, a przecena była z 50. :szok: Widziałam też super komplecik czapka+szalik+rękawiczki z maruquity ale kosztował ponad 70zł. :szok::szok::szok: Na necie znalazłam prawie identyczny ale o wiele tańszy. tylko nie mogę dojść co to za rozmiar bo już bym zamawiała:
Czapka A | Mariquita | Szczegóły produktu

no i znowu musiałam wybyć na dwór bo teściowa przyniosła mi avizo bo listonosz zostawił niby list polecony a jak sie okazało przyszedł Domek Misia z Nestle:-) i teraz Amanda bawi sie zwierzątkami:-D:-D
Hej girls
spałam dziś do 9 :szok::szok::szok: Mam idealnego syna, leżał sobie obok mnie i czytał książeczki, był głodny poszedł i wziął Actimel, wypił i dalej leżał z książeczkami. A o 9 obudził mnie słowami "no mamusiu dosyć tego spania, wstawaj bo chcę śniadanko". :-D:-D:-D mam sporo szczęścia, że w takich chwilach nie przychodzą mu do głowy żadne głupie pomysły ale generalnie zauważyłam, że potrafi się sam sobą zająć w rozsądny sposób obym tylko była w tym samym pokoju co on. Wiadomo, że najlepiej jak mamusia szaleje z nim w zabawie ale ja nie mogę to problemu nie ma.
Fogia tylko pozazdrościć takiego grzecznego synka :tak::-):-)
fajnie ze mogłaś sobie dłużej pospać:tak::tak:
My już po mini spacerze bo rano miałyśmy tzn Gabi masaż i ćwiczenia. Super tam jest tylko niestety nie mozna fotografować wiec nic Wam nie pokaże.

Gabi mi strasznie lubi uciekać do kuchi a tam ten nieszczęsny stołek szarpie a jak ide i pokzuję jej NO NO to ona sie śmieje i robi ma PAPA:-):-)
a gdzie chodzisz na te masaże i ćwiczenia bo gdzieś mi to umknęło:baffled: szkoda ze zdjęć nie możesz robić:confused:
Witamy sie i my. Wlasnie zupe wcinamy i MiniMini ogladamy ;-)
Dzisiaj humorek juz lepszy ale to chyba dlatego bo krotko w pracy bylam. Mama byla z Maksiem potem odprowadzilismy babcie na autobus i pospacerowalismy po osiedlu, świetne słonce jest ale jak zawieje to zimno... no ale coz taka pora roku. Ale super miejscami na osiedlach pod drzewami dywany z lisci!!!!!!:-):-):-)
dobrze że już dzis w lepszym humorze jesteś:tak::tak:
Witajcie my po spacerku, zakupach i odwiedzinach u fryzjera....Jula bardzo dzielnie siedziała na dużym obrotowym stołku i włoski dała obciąć...:tak::tak::tak:
o to musisz koniecznie pochwalić sie Juleczką w nowej fryzurce:-):-)
Brawa dla niej za odwagę :tak::tak:
Witam ponownie :-):-):-)
Wiecie jaki fajny wypad miałam na miasto? - Poszłam spać w południe i pół godziny temu wstałam :angry::angry::angry::angry: No kurcze czy ja już zawsze niedospana będę chodziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kawkę muszę sobie zrobić coby mnie na nogi postawiła i po Maję pomaszerować, a potem może razem na zakupy pójdziemy bo nawet chleba nie ma, zapewne zakupy skończą się w biedronce obok przedszkola :-p:-p:-p
Aluśka pamiętam że ja też miałam takie głupie sny przed porodem :szok::szok::szok: a te skurcze to jakieś bardzo silne masz :szok::szok:
nieźle Cię sen zmorzył:szok::szok: skurcze to jakoś dotkliwiej mi dokuczają niż jak byłam w ciaży z Amandą no ale najwyraźniej taki urok tej ciąży:sorry2:
A mój mąż już do mnie jedzie. :-D:-D:-D Coś tam sobie poprzestawiał i będzie w domu o te kilkanaście godzin wcześniej.
Cieszę się strasznie.
Jutro mamy do obejrzenia 7 mieszkań :szok:, chcemy podjechać do 2 banków i jeszcze kilka pomniejszych spraw do załatwienia. Jak ja to przeżyję?????

Dziś wszystko co najważniejsze załatwiłam. Buty dla Filipka kupione, zapłaciłam za nie niecałe 30zł :szok::szok:, a przecena była z 50. :szok: Widziałam też super komplecik czapka+szalik+rękawiczki z maruquity ale kosztował ponad 70zł. :szok::szok::szok: Na necie znalazłam prawie identyczny ale o wiele tańszy. tylko nie mogę dojść co to za rozmiar bo już bym zamawiała:
Czapka A | Mariquita | Szczegóły produktu
fajnie że udało Ci sie pozałatwiać wszystkie najważniejsze sprawy:tak::tak:
Komplecik bardzo fajny :tak::tak:ale co do rozmiaru to też niestety nie pomogę:zawstydzona/y:

sunday specjalnie dla Ciebie:-):
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...35/dsc02239ds.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with Uploaded with ImageShack.us
[URL=http://img835.imageshack.us/i/dsc02240z.jpg/] Uploaded with [/URL]ImageShack.us
przepraszam, że trochę niewyraźne ale ciutkę mi się śpieszy. Nigdy nie mieliśmy butków tego typu więc jestem ciekawa jak się sprawdzą.

ja już zmykam, jadę na dworzec po mojego męża. :-D:-D Jutro raczej nie będę miała kiedy do Was zajrzeć więc bardzo Was proszę kochane, trzymajcie kciuki za owocne poszukiwania własnego mieszkania!

Nas nawiedziła teściowa więc mam chwilkę:-p:-p:-p:-p

Fogia buciki super i komplet tez fajniusi:tak::tak:powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka

Anaconda:-D:-D:-D:-D czyzby powtórka z wiosny???pamiętasz wtedy tez wybierałas sie i wybierałaś az pogoda Ci sie popsuła...wiec masz czas do czwartku na chodzenie po krakowskim:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja tylko na chwilke, niestety dzis Was nie poczytam..

Anaconda:-D:-D:-D:-D czyzby powtórka z wiosny???pamiętasz wtedy tez wybierałas sie i wybierałaś az pogoda Ci sie popsuła...wiec masz czas do czwartku na chodzenie po krakowskim:-p:-p:-p:-p
nie moglam sie oprzec:D:D:D:D:D hihihihi ja dokladnie pamietam ja sie anaconda wybierala do centrum :D:D:D

Do góry