reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się i ja południową porą!

Dziś przyjeżdżają moi rodzice (na weekend), niby fajnie )Karol przynajmniej szczęśliwy bo dziadków nie widział prawie miesiąc), mama tu jeszcze nie była, ale jakoś tak zwariowane jeszcze jest, wczoraj ledwo co meble dostaliśmy do 2 w nocy się rozpakowywaliśmy:szok: a dziś Karol wstał o 7 więc przed 8 zawiozłam Go do przedszkola i wróciłam spać:-D

Miłego dzionka Wam życzę:-)

reklama
Dzięki, za troskę, na razie wypiłam koperek, bo na kaszel dobry a zamówiłam w aptece anyż, bo też na gardłowe sprawy w ciąży dobry. Niestety M mi numer wywinął, bo miał na zakupy zostawić a ja w portfelu 10zł, więc same wiecie:growl::growl:.
Zmykam po cytrynę do warzywniaka i po soczek malinowy do piwnicy.

karlita to mogłam ci rano podrzucić Huberta on też o 6.00 wstał:baffled::-p
Moja Ala ostatnio dłużej mi śpi - do 7, czasem nawet do 7:30 :-) ale uchylam na noc okno i jest chłodno w pokoju i może dlatego lepiej spi, a rano jak jest zimno w pokoju to nie chce jej się wychodzić spod kołdry :tak::-D

Hej, daję znać że żyję ale coś zaczyna mnie rozkładać, gardło boli, głowa też, na nic nie mam ochoty:no::-(.

Dużo zdrówka, herbatka z malinkami i do łóżeczka :tak:

Ja dopiero śniadanio-obiad zjadłam, zaraz Ala wstanie i wybywamy na spacerek. Wczoraj wróciłam do domu na 19 :szok: odwiedziłam koleżanke, zaszłam po P do pracy, poszliśmy jeszcze na spacerek (zahaczyliśmy o namiot Pampersa bo P chciał zobaczyć :-D)i tak jakoś szybko dzień zleciał.

Ja niestety z poniedziałkowego spotkania musiałam zrezygnować bo rano jedziemy z Alą do kontroli z rączką :-(

Maltanka życzę szybkiego powrotu do zdrowia oby te paskudztwo szybko zniknęło
Madzienka, Aluśka udanego spacerku życzę, trzeba korzystać póki jest ładna pogoda. Po niedzieli zapowiadają deszcze
Martyna życzę szczęśliwej podróży
jejku te parę zdań pisałam dwie godziny mały nie daje mi nic zrobić. Ciągle płacze, myślę że to problemy z brzuszkiem

Ja już po wizycie :tak::tak::tak: ale tak mnie głowa boli że chyba zaraz się położę spać :-:)-:)-(
Marta nie rozkładaj nam się bo musisz być w poniedziałek w bugi :tak::tak::tak:
Biedronka a kiedy malutkiej zdejmują ten gips bo ja niepoinformowana jestem?
Martyna oby półki szybko zamontowali to będziesz mogła porządek zrobić wreszcie :tak::tak::tak:

My po prawie 3 godzinnym spacerku, ale jest cudnie na dworze...:-):-):-)

zrobiłam warzywkowe zakupy na targu, kupiłam Julci fajną bluzę jak znalazł na zbliżające się chłody....:tak::tak::tak:

Martus, Anaconda kurować się kochane!!!! podobno na przeziębienie pomaga moczenie nóg w ciepłej wodzie z musztardą:szok:

Karlita pokaż pazurki!!!!
I proszę przypomnij mi ile razy dziennie mam podawać Julci te kropelki....

A dawałaś Gabi ten proszek na ząbkowanie???

Martyna nie wybieracie się do Ikei w Krakowie???:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Współczuje wiercenia...ale jakie będzie Twoje zadowolenie po wszystkim....:tak:

Maltanka jak wizyta u pediatry???

Mandziula nie ma sprawy....

wróciliśmy od lekarza

dzięki za troskę, mamy jeszcze utrzymać syropki, już nie zarażamy, do dzieci i na basen w środę możemy iść:tak: co do poniedziałku muszę jeszcze porozmawiać z P, jakby co madzienka dam znać:tak:

fornecia
mam nadzieję, że będziesz do nas często zaglądać:tak: a w poniedziałek będziesz?
misia dzięki za PW;-)zaraz odpiszę,... no to na niezłych fachowców trafiliście
mandziula masz powera dzisiaj
anaconda, ja to zawsze na przeziębienie jakieś rozpuszczalne biorę, od kataru nic
marta zdrówka
madziara dobrze, że z Nelką lepiej
justyna tulaski dla małego na brzuszek

zrobiłam warzywkowe zakupy na targu, kupiłam Julci fajną bluzę jak znalazł na zbliżające się chłody....:tak::tak::tak:
Martyna nie wybieracie się do Ikei w Krakowie???:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Współczuje wiercenia...ale jakie będzie Twoje zadowolenie po wszystkim....

Madzienka a gdzie na targ chodzicie?
Pokaż bluzę:-D:-D
Planowaliśmy do Ikei się wybrać,ale to może następnym razem...zobaczymy...a co?coś upatrzyłaś sobie w Ikei?
Już panowie niedługo kończą, i wiecie jaka będzie moja reakcja jak poukłądam wszystkie rzeczy w garderobie? Pamiętacie reklamę piwa Heineken? jak laski wchodza do garderoby w domu jednej z nich i piszczą bo tam pełno ubrań i ciuchów i nagle słyszą krzyk lecą a tam panowie mają drugą garderobę w której jest pełno Heinekenów:-D:-D:-D:-D:-D
Ja już nas z grubsza nas spakowałam, rozmrażam łazanki z kapustą..jak M. wróci to zje i lecim na Kraków:tak::tak::-):-):-)
A od poniedziałku sprzątam mieszkanko układam, piorę...ehh..już się nie mogę doczekać:-):-)

reklama
Do góry