reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczynki!!

Pora na mnie, życzę wam udanego weekendu, żebyście nie chorowały i wypoczęły.
Odezwę się w poniedziałek.

3majcie się ciepło

reklama
Marta oj biedna jesteś z tym przeziębieniem, kuruj się, życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Martyna jak ja ci zazdroszczę tego remontu. My niestety swój remont musieliśmy przełożyć na przyszły rok
Moje słoneczko w końcu zasnęło czasami wierci się i myślę że już się budzi ale naszczęście nie. Mam teraz czas napić się zielonej herbatki:-)
W środę byłam w ciuchlandzie na Lwowskiej, upolowałam dżinsy za 10 zł, fajną bluzkę za 3 zł i zarąbisty kocyk za 4 zł. jak ja uwielbiam takie zakupy, mało wydane a ile uciechy. Michałka w tym czasie pilnowała moja mama. A w niedziele ma przyjechać do nas moja siostra ze swoim synkiem:-D, już nie mogę się ich doczekać.

my po spacerze, obiadek jest już...tylko czekać na mężą:tak::tak::tak:
coś mi operator netu chyba konserwuje sieć, bo net przerywa i TV nie działa:wściekła/y::wściekła/y:odpisuje wiec na szybko:sorry2: chorowitkom zdrówka:tak::tak:tym, co ich rozkłada...nie dajcie się!!!!!!!!!!:tak::tak: a wyjeżdżającym udanych wyjazdów:tak:
maltanka odpisałam:tak:
mandziula prześlij nieco energii:tak:
karlita a mąż bierze udział w konkursach na wystawie?

Ostatnia edycja:
ok przesyłam energię każdej po troszeczku;-);-);-);-) a moje dziecko już 4 godziny nie śpi i ani myśli:no::no:

martuś zdrówka żyzcę bo przecierz w poniedziałek spotkanie:tak::tak::tak::tak:

justyna tulaski dla synka na brzuszek:tak:

maltanka
super że H. juz zdrowy:tak::tak::tak:

i sobie popisałam.... ide do wyjca

i wiecie jaka będzie moja reakcja jak poukłądam wszystkie rzeczy w garderobie? Pamiętacie reklamę piwa Heineken? jak laski wchodza do garderoby w domu jednej z nich i piszczą bo tam pełno ubrań i ciuchów i nagle słyszą krzyk lecą a tam panowie mają drugą garderobę w której jest pełno Heinekenów:-D:-D:-D:-D:-D
Ja już nas z grubsza nas spakowałam, rozmrażam łazanki z kapustą..jak M. wróci to zje i lecim na Kraków:tak::tak::-):-):-)
A od poniedziałku sprzątam mieszkanko układam, piorę...ehh..już się nie mogę doczekać:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W środę byłam w ciuchlandzie na Lwowskiej, upolowałam dżinsy za 10 zł, fajną bluzkę za 3 zł i zarąbisty kocyk za 4 zł. jak ja uwielbiam takie zakupy, mało wydane a ile uciechy. Michałka w tym czasie pilnowała moja mama. A w niedziele ma przyjechać do nas moja siostra ze swoim synkiem:-D, już nie mogę się ich doczekać.

Maltanka a my kiedy wybierzemy się do tych polecanych ciuszków???

Witam ja juz po pracy:-)
Maksio jeszcze spi, ja nastawilam ziemniaki, i zaraz zabieram sie za rybe.
anaconda wspolczuje bolu głowy, wiem co to znaczy:-(
Madzienka pokaz bluze:tak::tak:
justyna buziaczki dla Michałka!!!
misia co na obiad dzisiaj upichcilas???
Martyna udanego wekendu!:-):-):-)
karlita jak targi???
maltanka super ze Hubercikiem juz dobrze:tak::tak:

Karlita i jak sprawdziłąś męża? ładne ma stoisko? ;-) Ale Gabi ci urosła, no w szoku jestem - na zdjęciach z pampersa nie do poznania!!!

jasne że tak :-)

dopiero wróciłam ;-)

zaliczyłyśmy targi i długi spacer po parku ludowym :-) wiecie że postawili tam nowy plac zabaw ?? normalnie szok :-)

Hej, daję znać że żyję ale coś zaczyna mnie rozkładać, gardło boli, głowa też, na nic nie mam ochoty:no::-(.

MARTUSIA kuruj się :tak::tak::tak::tak::tak:

Moja Ala ostatnio dłużej mi śpi - do 7, czasem nawet do 7:30 :biggrin2: ale uchylam na noc okno i jest chłodno w pokoju i może dlatego lepiej spi, a rano jak jest zimno w pokoju to nie chce jej się wychodzić spod kołdry :tak::-D

szkoda ze Was nie będzie :dry::-(

my też śpimy przy otwartym oknie :-D:biggrin2:

Karlita pokaż pazurki!!!!
I proszę przypomnij mi ile razy dziennie mam podawać Julci te kropelki....

A dawałaś Gabi ten proszek na ząbkowanie???

już zaraz cyknę fotkę :-D

Uploaded with ImageShack.us

2 kropelki 3 razy dziennie :-D:-D

karlita a mąż bierze udział w konkursach na wystawie?
aaaaa nie wiem :biggrin2::biggrin2: muszę Go zapytać

a tu fociaki z naszego wypadu

ogólnie fajne targi
jak ktoś będzie budował domek polecam ;-)

a dzieciaki to zostaną zasypane balonikami, chorągiewkami i wiatraczkami :-D:-D:-D

Gabi była atrakcja targów a wszystkie hostessy do niej lgnęły jak ćmy do światła :-D

ok przesyłam energię każdej po troszeczku;-);-);-);-) a moje dziecko już 4 godziny nie śpi i ani myśli:no::no:

martuś zdrówka żyzcę bo przecierz w poniedziałek spotkanie:tak::tak::tak::tak:

justyna tulaski dla synka na brzuszek:tak:

maltanka
super że H. juz zdrowy:tak::tak::tak:

i sobie popisałam.... ide do wyjca

moje dzisiaj też po każdym karmieniu ucina sobie drzemkę:szok::szok::szok:nie poznaję jej:no::no:
Witam ja juz po pracy:-)
Maksio jeszcze spi, ja nastawilam ziemniaki, i zaraz zabieram sie za rybe.
anaconda wspolczuje bolu głowy, wiem co to znaczy:-(
Madzienka pokaz bluze:tak::tak:
justyna buziaczki dla Michałka!!!
misia co na obiad dzisiaj upichcilas???
Martyna udanego wekendu!:-):-):-)
karlita jak targi???
maltanka super ze Hubercikiem juz dobrze:tak::tak:

zrobiłam leczo:tak::tak: , ale bez kiełbaski, same warzywka:tak::tak:
a poza tym, gdyby komuś było mało, mam wczorajsze Wielkie Żarcie - Przepis - Fileciki drobiowe w cieplutkich kożuszkach

jaką rybkę robisz?

karlita super, że wystawa, wyprawa i spacerek udane!!!
szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, bo mój tata tam był to byśmy się spotkały...
moja mała też dziś była przedmiotem zainteresowania w sklepie...przede wszystkim z uwagi na sposób podróżowania w wózku...nogi do góry oparte na pałąku...zaraz wam pokażę jak mi się uda wgrać fotki

Zobacz załącznik 286589Zobacz załącznik 286590

Ostatnia edycja:
reklama
misia mniam te filety!!!!!! smacznie brzmi-chyba wyprobuje :-) A ja rybke normalnie z przyprawa do ryb i w tradycyjnej panierce- nic specjalnego :-)
karlita swietne pazurki :-) A Gabi jest cudowna-spodnieczka ekstra, nie dziwie sie ze byla atrakcja ;-) Super masz corunie!!!:-) Ochh az zazdroszcze;-)

Do góry