reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia ale masz słodką akrobatkę :-) mierzyłaś kombinezonik ?? ale Natka jest drobniejsza niż Gabi więc spokojnie w niego wejdzie i może nawet całą zimę prześmiga ;-)

sunday dzięki dzięki dzięki :-)
nie trzeba zazdrościć tylko brać się do roboty ;-)

reklama
misia ale masz słodką akrobatkę :-) mierzyłaś kombinezonik ?? ale Natka jest drobniejsza niż Gabi więc spokojnie w niego wejdzie i może nawet całą zimę prześmiga ;-)

kombinezonik super, na szczęście jest jeszcze nieco większy od Natalki jest więc szansa, że może i całą zimę w nim pochodzi:tak::tak:dzięki wielkie:tak::tak::tak: zapomniałam zapytać i dobrze, że wspomniałaś o kombinezonie....chyba coś Ci się w nim zaplątało jeszcze;-)

no właśnie sunday...popatrz sobie na Gabi jak fajna może być dziewczynka i bierz się do roboty;-);-)

Nie ma za co, pewnie nie jedna mamuska sie ze mna zgodzi:-)
A co do "roboty" to bardzo bym chciala, ale nie damy rady z jedna pensja :-( wiec tylko licze mc kiedy mi sie trafi normalna umowa o prace:-(

jasne że tak :-)

dopiero wróciłam ;-)

zaliczyłyśmy targi i długi spacer po parku ludowym :-) wiecie że postawili tam nowy plac zabaw ?? normalnie szok :-)

MARTUSIA kuruj się :tak::tak::tak::tak::tak:

szkoda ze Was nie będzie :dry::-(

my też śpimy przy otwartym oknie :-D:biggrin2:

już zaraz cyknę fotkę :-D

Uploaded with ImageShack.us

2 kropelki 3 razy dziennie :-D:-D

aaaaa nie wiem :biggrin2::biggrin2: muszę Go zapytać

a tu fociaki z naszego wypadu

ogólnie fajne targi
jak ktoś będzie budował domek polecam ;-)

a dzieciaki to zostaną zasypane balonikami, chorągiewkami i wiatraczkami :-D:-D:-D

Gabi była atrakcja targów a wszystkie hostessy do niej lgnęły jak ćmy do światła :-D
Super Gabi to atrkcja każdego miesca w którym się znajdzie!
ate targi do kiedy trwają my byśmy się wybrali bo gruntowny remont przed nami ale pewnie nie damy rady bo M jutro ma otwarte dni w jednostce i jedzie do Deblina:-(

Misia Natalka wie jak najwygodniej jezdzi się w spaceróce:)
Marta zdrówka
Mandziula dzięki za energię dobrze ze Kola lepiej znosi po tych specyfikach te dolegliwości ząbkowe.
justyna może to brzuszek cierpliwosci i oby nie bolało

a to my na spacerze z małą atletkąZobacz załącznik 286597Zobacz załącznik 286598

kombinezonik super, na szczęście jest jeszcze nieco większy od Natalki jest więc szansa, że może i całą zimę w nim pochodzi:tak::tak:dzięki wielkie:tak::tak::tak: zapomniałam zapytać i dobrze, że wspomniałaś o kombinezonie....chyba coś Ci się w nim zaplątało jeszcze;-)

no coś Ty ;-)
to było umyślnie ;-)
myślę że się przyda żeby Natka nie marzła co ??

Nie ma za co, pewnie nie jedna mamuska sie ze mna zgodzi:biggrin2:
A co do "roboty" to bardzo bym chciala, ale nie damy rady z jedna pensja :-( wiec tylko licze mc kiedy mi sie trafi normalna umowa o prace:-(

rozumiem :-) w takim wypadku trzymam mocno kciuki za umowę oby nadeszła jak najszybciej :-D

Super Gabi to atrkcja każdego miesca w którym się znajdzie!
ate targi do kiedy trwają my byśmy się wybrali bo gruntowny remont przed nami ale pewnie nie damy rady bo M jutro ma otwarte dni w jednostce i jedzie do Deblina:-(

a to my na spacerze z małą atletkąZobacz załącznik 286597Zobacz załącznik 286598

no proszę Gabi ćwiczy jak tylko może i gdzie może brawo :-)

targi są też w niedzielę :-)

idę prasować firanki

mamy z Gabi babski wieczór bo mąż idzie na bankiet :-D w sumie mogłabym oddać Gabi mamie ;-) ale .... jakoś mi się nie chce :-D
może hostessy nie rozszarpią mi męża :-D

karlita fajne pazurki...... i też tak po cichu zazdraszczam córy:sorry2:
misia smacznie wyglądają te fileciki, chyba wypróbuję:tak:...:-D:-D:-DH też tak jeździł
talia fotki super:tak:

a ja mam skrzynkę jabłek i się zastanawiam co z nią zrobić:sorry2: pewnie zesmażę trochę, a resztę się zje:tak:a jutro pewnie szarlotka będzie, i papryki worek, także jutro mam robotę na rano:sorry2:

Bluza za całe 6zł:tak::tak::tak:
Zobacz załącznik 286616

Karlita pazurki super...
a fotki z targów i parku ludowego boskie, a to że Gabysia wszystkich zachwyciła to mnie nie dziwi
A z Sunday zgadzam się wyglądasz sliczniutko;-)

Misia mniam mniam:tak:a Natalacia cudna....:-):-)

My wróciliśmy z plazy...poluje na zimowe buciki...kolekcja zimowa już jest ale nic mi nie wpadło w oko...
Jula niezadowolona bo ciuchcia w smyku nie działała:-D:-D:-D:-D

Karlita, i chyba mandziula dzwoniła do mnie Marta byłyście w telewizji, przed panoramą była relacja z akademii:tak::tak::tak::tak:

Maltanka pracowita sobota przed Tobą

reklama
Do góry