reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale Gabi się ładnie bawi normalnie nadrobiłam z prasowaniem :-) , śniadaniem, przeglądem szafy męża co jeszcze ma do roboty typu brak guzików ;) przy koszulach, spodniach

do łask zabawowych ostatnio wróciła kierownica dzwiękowa, ślimak z klockami, drewniane puzzle i .... głodek z danio ;-)

misia tak targi w MTL w parku Ludowym więc tam wybiorę się na spacer :-)

z tym aparatem to sorrki ale z pazurków wróciłam po 20stej i szybko się pakowałam u mamy

aluśka pięknie wyglądasz w ciąży :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Fornetka nie macie naszej biedronki wózkowej przypadkiem ??

ok spadam na miasto :-D

reklama
Ja też już prasowanie odbębniłam, posprzątałam no i czekam, a że obiad mam z głowy bo na trasie podjedziemy do jakiejś karczmy to zasiadłam przed kompem :-p:-p:-p
Ale pogoda tak kusi że chyba sama się do reala przejdę dla zabicia czasu :tak::tak:
Maltanka oby Hubercik był już zdrowy to może spotkamy się w poniedziałek w bugi :tak::tak::tak:
Fornetka to fakt pakowanie się jest okropne zwłaszcza przy przeprowadzkach :dry::dry::dry:

Misia oj widzę że trafiliście na fachowców od siedmiu boleści :no:
oby tym razem zrobili to porządnie:dry:
Madzinka dobrze że piszesz o swoim wózku bo miałam sie właśnie o niego pytać;-):-)
Fornetka dziękuje za komplement:tak::tak:
Oby pakowanie przebiegło bez problemu i mam nadzije że nadal będziesz tu zaglądać:confused:
Sunday fajnie że Maks dał mamie posiedzieć z rana na gg;-):-)
Anaconda
udanego wyjazdu do mamy:tak::-)
Karlita dzięki;-)
a może Gabrysia tancerką zostanie jak tak tańczyć lubi;-)
Nie zapomnij zdać relacji po Targach:tak:
Martynka spokojnej podróży życzę:tak::tak:
Talia
tulaski dla Gabrysi na wychodzące ząbeczki żeby jej tak nie dokuczały:tak::tak:
Maltanka oby leki szybko Ci pomogły i stan zapalny zniknął:confused::confused:
Daj znać co tam u Hubercika jak już wrócicie?

witam i ja
u mnie urlopowania ciąg dalszy, czyli sprzątam ile sie da, kuchnia śni;-) czystością, łazienka na błysk normalnie energia mie rozpiera:-D:-D:-D:-D

madzienka dzięki za info:tak::tak::tak::tak:

maltanka
oby się okazało ze Hubert juz zdrowy:tak::tak: bedziecie w poniedziałek w bugi???

aluśka nie ma to jak spotkanie w dobrym towarzystwie:tak::tak::tak:

anacondaudanego weekendu życzę:tak:

ja musze coś na pobiadek wymyśleć, bo małaz marudzi że mu sie jeść chce:-D:-D:-D ale najpierw jakieś zakupy:tak::tak::tak: niech no się tylko Mikołaj obudzi to go do sklepu powlokę:tak::tak::tak:

Mandziula żeby mnie tak energia rozpalała jak ciebie :-D:-D;-);-) Obudziłam się z katarem no i wzięłam acatar żeby mi przeszło mimo iż doskonale wiem że po acatarze będzie mnie głowa bolała, i co? I oczywiście teraz mnie głowa boli i czego ja jestem taka nierozumna i nadal go biorę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Misia nic mi nie mów o fachowcach bo zaraz będę krzyczeć, przeszłam remont mieszkania u mojej mamy i nigdy więcej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: normalnie trzeba stać za ich plecami i cały czas patrzeć im na ręce a oni i tak potrafią coś jeszcze spieprzyć :angry::angry::angry:

Witam się i ja z kawusią...

Maltanka trzymam kciuki oby Hubcio był już całkiem zdrowy!!!

Anaconda wywal tą resztę tego acataru :) po co masz się przez niego męczyć...

Widziałam zdjęcia z pampersa - super są!!!

Martyna spokojnego wyjadu życzę!!! odpoczywaj dużo :)

Karlita i jak sprawdziłąś męża? ładne ma stoisko? ;-) Ale Gabi ci urosła, no w szoku jestem - na zdjęciach z pampersa nie do poznania!!!

Talia oby Gabi nie męczyły więcej ząbki!!!

Maltanka to mówisz że teraz ty za fotografa robisz na basenie :-)
życzę oby leki szybko pomogły!!!

Moja Nela już bryka jak by była całkiem zdrowa -rozrabia za dwoje :-) jeśli tylko przez weekend nic się nie zmieni i Julcio będzie się dobrze czuł to w poniedz odstawiam młodego do przedszkola i zawitam w bugi z Nelinką... już nie mogę się doczekać... no i jaki luzik będę miała - tylko jedno dziecko do pilnowania :-) odzwyczaiłam się już od takich luksusów! :-)

A zapomniałam Mandziula podziel się swoim powerem co?

Mi by sie ciut przydało bo jakaś taka kopnięta jestem :-) widzę że Marcie też by się przydało bo ją coś rozkłada.. nie bądź taka -podeślij trochę swoich dobrych energii :-):tak:

reklama
Hej, daję znać że żyję ale coś zaczyna mnie rozkładać, gardło boli, głowa też, na nic nie mam ochoty:no::-(.
Martuś biedactwo...herbata z cytrynką i sokiem malinowym, czosnek i ciepełko...kuruj sie kochana...dużo zdróweczka życzę:tak::tak::-):-)

Dziewczyny u mnie ARMAGEDON!! wiercą półki przykręcają, już się nie mogę doczekać jak po weekendzie będę sprzątała i układała w mojej garderobie wszystko na baczność...:tak::tak::-):-):-)

Nie mam nic do robienia więc siedzą sobie tu z Wami:-):-)

Jak coś kceta to piszta!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry