reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita co z ciebie ostatnio taki ranny ptaszek się zrobił?! :szok::szok::szok:

bo się wyspałam, wczoraj padłam z Gabi o 23 ;-)
a ze jestem przyzwyczajona do 6h snu więc się budzę ....

mała teraz ogląda listę przebojów dla dzieci na VH1 i tańczy ;-)

a ja idę prasować koszule dla męża ;-)

kochana miłego wyjazdu życzę :-)

kurcze aparat został wczoraj u mojej mamy ... wiec fotki po weekendzie dopiero :-(

reklama
witam się i ja

my dzisiaj na 12,00 idziemy na kontrolę z Hubertem, zobaczymy co nam powie

karlita to mogłam ci rano podrzucić Huberta on też o 6.00 wstał:baffled::-p
anaconda witaj w klubie, ja też mam prasowanie dzisiaj, i nie chce mi się za niego brać:no:
martynka spokojnej podróży i szerokiej drogi:-)
sundey mam nadzieję, że mi wystarczy jedno opakowanie, no masakra jakie to drogie, ja mam zadzwonić i jak się będę dobrze czuła to nie idę już na kontrolę

maltanka no ten drugi to na odbudowanie flory bakteryjnej, ja to mialam lactovaginal. Mam nadzieje,ze jedna seria Ci wstarczy :-)

a proszę bardzo :-)

koszule poprasowane, mąż na targi wyprawiony
hmmm gdzie ja mam tu jakieś usługi krawieckie .... po ostatnim weselu mężowi trafiło zamek w spodniach i oczywiście nic nie powiedział .... i został mu jeden garnitur na cały weekend i muszę wykombinować by na jutro miał drugi ... a nie mam maszyny do szycia ... więc zaraz ruszam w miasto ;-)

Witajcie
net zapłacony wiec jestem obecna, nie wyspana i załamana tyle mam roboty
Dziewczyny czy pakowanie zawsze musi być takie trudne a najgorzej ze nie wiem w co mam ręce włożyć
Maltanka mam nadzieje ez po wizycie będzie ok i Hubercikowi już lepiej a Ty się dziewczyno kuruj i nie zazdroszczę oby szybko przeszło
Mandziula,Talia, Misia i Karlita trzymam kciuki za maluszki oby szybko poszło wyżynanie zębów i już się dzieciaczki nie męczyły
Sunday jak w pracy,
Madzienka jakiej Wy macie firmy wózek bo jest świetny a ja poszukuje spacerówki
Martyna udanej wyprawy i uważaj na siebie
Anaconda zapraszam do mnie bo ja mam górę prasowania i już mi się nie chce
Izka gratulacje dla Karolka za odwagę super chłopak
Aluska świetny brzusio a Ty wyglądasz kwitnąco
Dziewczyny dziękuje ze wczorajsze spotkanie i spacer będę za Wami strasznie tęsknić ale mam nadziej ze będę miała jeszcze okazje się z Wami zobaczyć przecież Lublin nie jest aż tak daleko

Ostatnia edycja:
Witajcie my po śniadanku, powoli szykujemy sie na spacerek.....bo takie piekne słoneczko na dworze....

Maltanka czekamy na wieści od lekarza!!

Martyna udanego weekendu i spokojnej podróży!!!!

Karlita a gdzie te targi???

Madzienka jakiej Wy macie firmy wózek bo jest świetny a ja poszukuje spacerówki

Forneciu na pewno chodziło Ci o nasz wózek...my mamy x-landera xa, ja jestem mega zadowolona...
Owocnego pakowania....

Pisz do nas koniecznie zawsze jak będziesz w Lublinie!!!!Może uda nam się spotkać...i obiecaj że z Rzeszowa tez będziesz do nas zaglądała

hej laski...witam w piękny piątek:tak::tak:
ja dzisiaj idę na targi wnętrzarskie (budowlane) a co ;-) zobaczę co mają za nowinki ;-) no i mój mężulek sie wystawia idę zobaczyć jak przyszykowali stoisko ;-)

lecę na spotkaniowy

wstawać śpiochy ;-)

a te targi to w MTL? czekam na relacje:tak:

albo dziennikarzem ;)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry dziewczynki!!

Dziękuję za rady, póki co jestem w 6 tym miesiacu i jakoś jazdę znoszę, wezmę nospe bo faktycznie przy ostatnich bólach brzucha pomogła:tak:
Dziś wyjazd do Krakowa, a za tyg do znajomych do Warszawy...a później zobaczymy jak się będę czuła:-)Bo muszę jeszcze do rodziców do Olsztyna pojechać:-)
A ja dziś wcześnie na nogach już wykąpana, ubrana, make u lekki zrobiony bo o 9 maja przyjsc panowie od garderoby, szafek w kuchni..więc do 15 będa mi wiercili, hałasowali a ja będę ich nadzorowała, takze nici z lenistwa dziś...i drzemki:sorry2:

Miłego dzionka bo jest pięknie i słonecznie!!!

udanej podróży:tak:
Witam i ja :-):-):-)
Dopiero teraz bo Maja sobie wymyśliła że dzisiaj ja ją zaprowadzam do przedszkola :dry::dry::dry: no więc wstałyśmy trochę później i przed godz. 8 wyszłyśmy z domku :tak::tak:
Zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć bo babka od mieszkania przyjeżdża i lepiej żeby takiego bałaganu nie zastała, do tego czeka mnie prasowanie z dwóch pralek :sorry2::sorry2: a wieczorkiem wyjeżdżamy na weekend do mojej mamy :tak::tak::tak:
Karlita co z ciebie ostatnio taki ranny ptaszek się zrobił?! :szok::szok::szok:
Sundey najważniejsze że synek daje mamie popisać na bb :-p:-p;-);-)
współczuję prasowania:no:też za tym nie przepadam:no:
bo się wyspałam, wczoraj padłam z Gabi o 23 ;-)
a ze jestem przyzwyczajona do 6h snu więc się budzę ....

mała teraz ogląda listę przebojów dla dzieci na VH1 i tańczy ;-)

a ja idę prasować koszule dla męża ;-)

kochana miłego wyjazdu życzę :-)

kurcze aparat został wczoraj u mojej mamy ... wiec fotki po weekendzie dopiero :-(

szkoda:-(

witam się i ja

my dzisiaj na 12,00 idziemy na kontrolę z Hubertem, zobaczymy co nam powie

anaconda witaj w klubie, ja też mam prasowanie dzisiaj, i nie chce mi się za niego brać:no:
martynka spokojnej podróży i szerokiej drogi:-)
sundey mam nadzieję, że mi wystarczy jedno opakowanie, no masakra jakie to drogie, ja mam zadzwonić i jak się będę dobrze czuła to nie idę już na kontrolę

oby Hubert był już zdrowy:tak::tak:
PW zaraz wyślę;-)

To cos Cie bolało,że poszłas do gina??? nom ten macmiror(?) kosztuje 50zl!!!Masakra!!!

ano, jest masakrycznie drogi:wściekła/y::wściekła/y:brałam w ciąży...ale wszyscy go chwalą:cool2::sorry2:

a proszę bardzo :-)

koszule poprasowane, mąż na targi wyprawiony
hmmm gdzie ja mam tu jakieś usługi krawieckie .... po ostatnim weselu mężowi trafiło zamek w spodniach i oczywiście nic nie powiedział .... i został mu jeden garnitur na cały weekend i muszę wykombinować by na jutro miał drugi ... a nie mam maszyny do szycia ... więc zaraz ruszam w miasto ;-)
gdzieś na Jana Sawy...za Leclerciem jest krawcowa, ale nie wiem, gdzie dokładnie, bo mama tam jeździła...no i na pewno jest na Racławickich koło kościoła garnizonowego:tak::tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:ja dziś musiałam dzwonić do hydraulika:wściekła/y:rok temu robił nam biały montaż...potem za jakiś czas bateria wannowa wyskoczyła ze ściany:szok::szok:poprawił a wczoraj wieczorem znowu to samo:angry::angry::angry:no żesz...coś musieli sp....jak to robili:angry::angry::angry:

reklama
Witam:tak:

Dziś Amanda też mi pobudkę o 7.00 zrobiła ale się nie dałam wzięłam ją do siebie na łózko przytuliłam i jeszcze do 9.00 przeleżałyśmy:-p
Śniadanko zjedzone, pranie nastawione, porządek w kuchni zrobiony jeszcze polatam na odkurzaczu i będę mogła wyjść z Amandzia na dworek :cool:

Bardzo miło było się z Wami znowu zobaczyć :tak: i już się nie mogę doczekać poniedziałku Ami również:-D

Po spotkanku odwiedziła mnie Mamolka z Motyllą:tak: my sobie gadałyśmy a dzieci się grzecznie bawiły :tak:Krystianek zajął sie bębenkiem a Amanda z Olusiem bawili sie w gotowanie :-D i tak nam miło czas mijał że aż szkoda było się rozstać:cool2:

Do góry