reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita co z ciebie ostatnio taki ranny ptaszek się zrobił?! :szok::szok::szok:

bo się wyspałam, wczoraj padłam z Gabi o 23 ;-)
a ze jestem przyzwyczajona do 6h snu więc się budzę ....

mała teraz ogląda listę przebojów dla dzieci na VH1 i tańczy ;-)

a ja idę prasować koszule dla męża ;-)

kochana miłego wyjazdu życzę :-)

kurcze aparat został wczoraj u mojej mamy ... wiec fotki po weekendzie dopiero :-(

reklama
witam się i ja

my dzisiaj na 12,00 idziemy na kontrolę z Hubertem, zobaczymy co nam powie

karlita to mogłam ci rano podrzucić Huberta on też o 6.00 wstał:baffled::-p
anaconda witaj w klubie, ja też mam prasowanie dzisiaj, i nie chce mi się za niego brać:no:
martynka spokojnej podróży i szerokiej drogi:-)
sundey mam nadzieję, że mi wystarczy jedno opakowanie, no masakra jakie to drogie, ja mam zadzwonić i jak się będę dobrze czuła to nie idę już na kontrolę

maltanka no ten drugi to na odbudowanie flory bakteryjnej, ja to mialam lactovaginal. Mam nadzieje,ze jedna seria Ci wstarczy :-)

a proszę bardzo :-)

koszule poprasowane, mąż na targi wyprawiony
hmmm gdzie ja mam tu jakieś usługi krawieckie .... po ostatnim weselu mężowi trafiło zamek w spodniach i oczywiście nic nie powiedział .... i został mu jeden garnitur na cały weekend i muszę wykombinować by na jutro miał drugi ... a nie mam maszyny do szycia ... więc zaraz ruszam w miasto ;-)

Witajcie
net zapłacony wiec jestem obecna, nie wyspana i załamana tyle mam roboty
Dziewczyny czy pakowanie zawsze musi być takie trudne a najgorzej ze nie wiem w co mam ręce włożyć
Maltanka mam nadzieje ez po wizycie będzie ok i Hubercikowi już lepiej a Ty się dziewczyno kuruj i nie zazdroszczę oby szybko przeszło
Mandziula,Talia, Misia i Karlita trzymam kciuki za maluszki oby szybko poszło wyżynanie zębów i już się dzieciaczki nie męczyły
Sunday jak w pracy,
Madzienka jakiej Wy macie firmy wózek bo jest świetny a ja poszukuje spacerówki
Martyna udanej wyprawy i uważaj na siebie
Anaconda zapraszam do mnie bo ja mam górę prasowania i już mi się nie chce
Izka gratulacje dla Karolka za odwagę super chłopak
Aluska świetny brzusio a Ty wyglądasz kwitnąco
Dziewczyny dziękuje ze wczorajsze spotkanie i spacer będę za Wami strasznie tęsknić ale mam nadziej ze będę miała jeszcze okazje się z Wami zobaczyć przecież Lublin nie jest aż tak daleko

Ostatnia edycja:
Witajcie my po śniadanku, powoli szykujemy sie na spacerek.....bo takie piekne słoneczko na dworze....

Maltanka czekamy na wieści od lekarza!!

Martyna udanego weekendu i spokojnej podróży!!!!

Karlita a gdzie te targi???

Madzienka jakiej Wy macie firmy wózek bo jest świetny a ja poszukuje spacerówki

Forneciu na pewno chodziło Ci o nasz wózek...my mamy x-landera xa, ja jestem mega zadowolona...
Owocnego pakowania....

Pisz do nas koniecznie zawsze jak będziesz w Lublinie!!!!Może uda nam się spotkać...i obiecaj że z Rzeszowa tez będziesz do nas zaglądała

hej laski...witam w piękny piątek:tak::tak:
ja dzisiaj idę na targi wnętrzarskie (budowlane) a co ;-) zobaczę co mają za nowinki ;-) no i mój mężulek sie wystawia idę zobaczyć jak przyszykowali stoisko ;-)

lecę na spotkaniowy

wstawać śpiochy ;-)

a te targi to w MTL? czekam na relacje:tak:

albo dziennikarzem ;)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry dziewczynki!!

Dziękuję za rady, póki co jestem w 6 tym miesiacu i jakoś jazdę znoszę, wezmę nospe bo faktycznie przy ostatnich bólach brzucha pomogła:tak:
Dziś wyjazd do Krakowa, a za tyg do znajomych do Warszawy...a później zobaczymy jak się będę czuła:-)Bo muszę jeszcze do rodziców do Olsztyna pojechać:-)
A ja dziś wcześnie na nogach już wykąpana, ubrana, make u lekki zrobiony bo o 9 maja przyjsc panowie od garderoby, szafek w kuchni..więc do 15 będa mi wiercili, hałasowali a ja będę ich nadzorowała, takze nici z lenistwa dziś...i drzemki:sorry2:

Miłego dzionka bo jest pięknie i słonecznie!!!

udanej podróży:tak:
Witam i ja :-):-):-)
Dopiero teraz bo Maja sobie wymyśliła że dzisiaj ja ją zaprowadzam do przedszkola :dry::dry::dry: no więc wstałyśmy trochę później i przed godz. 8 wyszłyśmy z domku :tak::tak:
Zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć bo babka od mieszkania przyjeżdża i lepiej żeby takiego bałaganu nie zastała, do tego czeka mnie prasowanie z dwóch pralek :sorry2::sorry2: a wieczorkiem wyjeżdżamy na weekend do mojej mamy :tak::tak::tak:
Karlita co z ciebie ostatnio taki ranny ptaszek się zrobił?! :szok::szok::szok:
Sundey najważniejsze że synek daje mamie popisać na bb :-p:-p;-);-)
współczuję prasowania:no:też za tym nie przepadam:no:
bo się wyspałam, wczoraj padłam z Gabi o 23 ;-)
a ze jestem przyzwyczajona do 6h snu więc się budzę ....

mała teraz ogląda listę przebojów dla dzieci na VH1 i tańczy ;-)

a ja idę prasować koszule dla męża ;-)

kochana miłego wyjazdu życzę :-)

kurcze aparat został wczoraj u mojej mamy ... wiec fotki po weekendzie dopiero :-(

szkoda:-(

witam się i ja

my dzisiaj na 12,00 idziemy na kontrolę z Hubertem, zobaczymy co nam powie

anaconda witaj w klubie, ja też mam prasowanie dzisiaj, i nie chce mi się za niego brać:no:
martynka spokojnej podróży i szerokiej drogi:-)
sundey mam nadzieję, że mi wystarczy jedno opakowanie, no masakra jakie to drogie, ja mam zadzwonić i jak się będę dobrze czuła to nie idę już na kontrolę

oby Hubert był już zdrowy:tak::tak:
PW zaraz wyślę;-)

To cos Cie bolało,że poszłas do gina??? nom ten macmiror(?) kosztuje 50zl!!!Masakra!!!

ano, jest masakrycznie drogi:wściekła/y::wściekła/y:brałam w ciąży...ale wszyscy go chwalą:cool2::sorry2:

a proszę bardzo :-)

koszule poprasowane, mąż na targi wyprawiony
hmmm gdzie ja mam tu jakieś usługi krawieckie .... po ostatnim weselu mężowi trafiło zamek w spodniach i oczywiście nic nie powiedział .... i został mu jeden garnitur na cały weekend i muszę wykombinować by na jutro miał drugi ... a nie mam maszyny do szycia ... więc zaraz ruszam w miasto ;-)
gdzieś na Jana Sawy...za Leclerciem jest krawcowa, ale nie wiem, gdzie dokładnie, bo mama tam jeździła...no i na pewno jest na Racławickich koło kościoła garnizonowego:tak::tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:ja dziś musiałam dzwonić do hydraulika:wściekła/y:rok temu robił nam biały montaż...potem za jakiś czas bateria wannowa wyskoczyła ze ściany:szok::szok:poprawił a wczoraj wieczorem znowu to samo:angry::angry::angry:no żesz...coś musieli sp....jak to robili:angry::angry::angry:

reklama
Witam:tak:

Dziś Amanda też mi pobudkę o 7.00 zrobiła ale się nie dałam wzięłam ją do siebie na łózko przytuliłam i jeszcze do 9.00 przeleżałyśmy:-p
Śniadanko zjedzone, pranie nastawione, porządek w kuchni zrobiony jeszcze polatam na odkurzaczu i będę mogła wyjść z Amandzia na dworek :cool:

Bardzo miło było się z Wami znowu zobaczyć :tak: i już się nie mogę doczekać poniedziałku Ami również:-D

Po spotkanku odwiedziła mnie Mamolka z Motyllą:tak: my sobie gadałyśmy a dzieci się grzecznie bawiły :tak:Krystianek zajął sie bębenkiem a Amanda z Olusiem bawili sie w gotowanie :-D i tak nam miło czas mijał że aż szkoda było się rozstać:cool2:

Do góry