reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam popoludniowo!
Moj M u rodzicow do jutra zostaje wiec rzadzimy z Maksem dzisiaj sami, tzn jak panicz obudzi bo juz ponad 3godziny śpi :-) co on w nocy bedzie robił, no ale z ciocia-niania byli ponad 2godz na dworze i zbierali kasztany:-) chyba z okazji samotnosci wypije sobie dzisiaj gingersa(ktory czeka juz ponad miesiac w szafce).
aluskasłodka Amandzia na avatarku :-)
Madzienka numery dostalam, dzieki :-)
Madziarka zdrówka dla Nelki!!!!!!!!
maltanka kupilismy samochod bez alarmu, tamci ludzie mieli garaz i nie zakładali,ale my to juz musimy.

Madziara oj biedna Nelcia:-:)-( szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę:confused::confused:
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić moim synem!!!
Właśnie wróciliśmy od dentysty, Karol był tak dzielny, że aż nie mogę wyjść z podziwu, w 15 minut dentystka zrobiła mu 2 ząbki, ma białą i zieloną plombę nawet nie drgnął i uśmiechnięty zszedł z fotela:D
Oj mój dzielny chłopak, i umówiliśmy się na przyszłą środę na kolejną wizytę:D Ale mnie duma rozpiera!
ale Twój synek to dzielny zuch:tak: wielkie brawa dla niego :-):-)
aluskasłodka Amandzia na avatarku :-)
dziękujemy za miłe slowa:-):-)
Hej nie dadzą posiedzieć.
Spotkanie na bank, Bugi, zaklepane - nie mogę się doczekac
super!!!:-):-)

no to ja jeszcze na koniec dnia pokaże brzucha:-p bo w końcu zrobiłam mu zdjęcie a od 5 tygodni sie za to zabieram:cool:
Zobacz załącznik 286039Zobacz załącznik 286040Zobacz załącznik 286041

Marta, Madzienka dzięki Kochane za komplement:-):-)

To ja już sie pożegnam:-)
Stosunkowo udanej nocki Wam życzę;-):-p i do zobaczenia jutro:cool:

reklama
aluśka sliczny brzusio:tak::tak:
sundayudango wieczoru życzę

a spotkanie w poniedziałek nie miało byc na 17?????????

Mikołaj na wieczór wydobrzał:eek::eek: zazwyczaj powinno byc gorzej a on jakoś tak lepiej wyglądał, bawił się sam,zjadł ładnie kolację i ptrzed chwilką padł do spania:tak::tak: temperaturka spadła do 37 więc ok, może t jednak przez zęby b ciągle wargę sobie miętoli:tak::tak:, zobaczę jak bedzie jutro

na dzis to się też odmeldowuję bo musze popracować
miłej nocki kochane
co do spotkania to napszejurto rano czy się zjawimy

Do góry