reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana i nie wiem dlaczego mam wrażenie, że dziś poniedziałek

my już w Lublinie, ale nie miałam bardzo siły zajrzeć wczoraj, a dzisiaj czeka mnie sprzątanie i pranie:confused2: do tego H mnie wyprowadza z równowagi od samego rana, ba od nocy, nie chciał prawie wcale spać:crazy: a rano nie chciał brać syropów, stłukłam przez to uganianie się za nim dwie szklanki:wściekła/y: dobrze, że chociaż antybiotyk wziął, za drugim podejściem, bo pierwsze wylądowało na podłodze, do tego chodzi mi i drze się i piszczy cholera wie dlaczego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: naprawdę dzisiaj to w dupę dostanie:wściekła/y:

izka
brawa dla Karolka za odwagę:tak:
aluśka słodziak z Amandzi:-) śliczy avatarek slodki brzuchatek:-)
karlita fajnie, że wizyta udana i wszystko w porządku, dzisiaj mnie czekanie w kolejce czeka:wściekła/y:
mandziula to dobrze, że z Mikołajem ok
marta właśnie co z tym spotkaniem, miało być na 17.00, a tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki na 10.30:confused2:o co chodzi?

reklama
Witam.
Jeśli chodzi o spotkanie to od tamtego tygodnia próbowałam i ja i Aniaslu skontaktować się z J&J ale nie można było, nikt nie odbierał i przyszedł mi po tygodniu raport z sms-a że błąd wysyłki bo przez tydzień nie dostarczono go. Dopiero wczoraj z J&J oddzwoniono do mnie i zapowiedziano spotkanie na 10:30, inaczej ekspertowi nie pasuje. Z resztą w Bugi będzie wtedy luźniej. Spotkanie będzie sponsorowane:-p, więc nic nas nie obchodzą koszty:no::-).

hej kochane dziewczynki
jestem, żyję ale Gabi strasznie te czwórki dokuczają ... ma rozwalone dziąsła z czterech stron..... z jednej strony ma aż sine krwiaki ... widać ze cierpi strasznie
nie odstępuje mnie na krok ale temperaturki nie ma a to najważniejsze

byłam na wizycie
dostałam dodatkowo żelazo
mam zrobić dodatkowe badania
mam dbać o dietę bogatą w witaminy zwłaszcza żelazo

byłam o 15stej, Pani dr już była, byłam 6 ;-)
wizyta miła
widać ze Pani dr nie panikuje z byle powodu
ogólnie jestem zadowolona :-)

po powrocie Gabi mnie "dosiadła" i nawet nie miałam jak zajrzeć
a jak ją usypiałam to i sama przysnęłam heheh właśnie się obudziłam tz obudził mnie skurcz w nodze ... a przecież łykam magnez .....

do zobaczyska jutro dziewczynki :-)

Marta co z tym spotkaniem w poniedziałek ???? nie miało być popołudniu ???? przyznam się ze na rano miałam już plany...

Aluśka ale boski brzysio :-)

biedna Gabi, oby szybko jej przestały dokuczać:tak:
super, że wizyta udana....teraz trzeba grzecznie łykać co tam zapisano;-)no i zdrowo jeść:tak:

dzień dobry :)
Amanda już mi pobudkę zrobiła żebyśmy zdążyły się wyrobić na akademie bo tak to pewnie do 10.00 bym spała :-p

Dziękuje Wam Kochane za przemiłe komentarze odnośnie mojego brzucha:-)

Mandziula
mam nadzieję że już te wychodzące ząbki dziś Mikołajowi nie będą dokuczać:tak::tak:
Martyna toż to my obie siedzimy na wątku grudniowym;-) nie zauważyłaś mnie tam:-p
Karlita przesyłam tulaski dla Gabrysi na te wyrzynające się zębiska:confused: bidulka:confused:
Dobrze że jesteś zadowolona z wizyty to teraz łykaj witaminki zdrowo się odżywiaj i od razu wyniki się polepszą :tak::tak:

heheee....dobrze, że Amanda czuwa nad mamy pobudką;-)

Witam z rana :-):-):-)
Ja też już na nogach bo Maja jednak do przedszkola poszła a ja na Akademii zjawię się sama :tak::tak::tak:
Komp mi coś się zacina i chyba bez formatu się nie obędzie :crazy::crazy::crazy:
Majka w nocy spać nie dala, nie wiem co jej było ale co chwila się budziła i popłakiwała więc nie zdziwcie się moim workom pod oczami ale jestem padnięta jednym słowem :sorry::sorry:
Misia to jak dzisiaj będziesz to ja gazety zabieram ze sobą :tak::tak::tak:
Izka super odważnego mężczyznę masz w domu, ja z Mają chodzimy co 3 m-ce do dentysty na lapisowanie ale borowania żadnego jeszcze nie było :no::no::no:
Madzienka ja też nr dostałam za co dziękuję :tak::tak::tak:
Aluśka piękny brzusio i jaki już duży :szok::szok::szok:
Martyna widzisz wystarczyło trochę odpocząć i brzusio przestał dokuczać, oj kopniak porządny ci się należy ;-);-)
Talia krzesełko fajne a jeszcze fajniejsza jego lokatorka :tak::tak::tak:
Karlita dobrze że już masz zalecenia co do twojej diety, a co do Wawrzeckiej to ty gdzie do niej prywatnie chodzisz?

wybieram się, wybieram:tak:obym tylko zdążyła, bo mała dopiero wstała:sorry:a dziś autobusem, bo autko na przeglądzie:-(

witam i ja
u nas noc zadziwiająco dobrze bo Mikołaj obudził się o 22 z płaczem, najadł się i spał do 6, teraz radośnie bryka z zabawkami, nie ma gorączki ani kataru wiec to był tylko jakis jednodniowy incydent, tak wiec wybieramy się na sptkanko:tak::tak::tak: to gdzie się spotykamy??? wiem że znakiem rozpoznawczym jest karlta;-);-),

martyna dobrze że już brzusio nie boli, musisz na siebie uważać:tak::tak:

karlitasuper ze po wizycie wszystko ok i że zadowolona jesteś z pani doktor:tak::tak:

misiawytrwałości w ząbkowaniu :tak::tak: kup te leki co madzienka pisała, naprawde pomagają, mi sienie udało dostać chamomila dagomed ale pani gdała i inne granulki i dzięki temu mikołaj spokojniej zasnął:tak::tak:

dobrze, że dziś już lepiej:tak:
kupiłam jakiś żel...ale nie wiem, czy podziała:sorry:

Witam z rana i nie wiem dlaczego mam wrażenie, że dziś poniedziałek

my już w Lublinie, ale nie miałam bardzo siły zajrzeć wczoraj, a dzisiaj czeka mnie sprzątanie i pranie:confused2: do tego H mnie wyprowadza z równowagi od samego rana, ba od nocy, nie chciał prawie wcale spać:crazy: a rano nie chciał brać syropów, stłukłam przez to uganianie się za nim dwie szklanki:wściekła/y: dobrze, że chociaż antybiotyk wziął, za drugim podejściem, bo pierwsze wylądowało na podłodze, do tego chodzi mi i drze się i piszczy cholera wie dlaczego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: naprawdę dzisiaj to w dupę dostanie:wściekła/y:

izka
brawa dla Karolka za odwagę:tak:
aluśka słodziak z Amandzi:-) śliczy avatarek slodki brzuchatek:-)
karlita fajnie, że wizyta udana i wszystko w porządku, dzisiaj mnie czekanie w kolejce czeka:wściekła/y:
mandziula to dobrze, że z Mikołajem ok
marta właśnie co z tym spotkaniem, miało być na 17.00, a tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki na 10.30:confused2:o co chodzi?

cierpliwości do Huberta i jemu lepszego nastroju:tak::tak:;-)
krótkiej kolejki:tak::tak:daj znać po:tak:

Z resztą w Bugi będzie wtedy luźniej. Spotkanie będzie sponsorowane:-p, więc nic nas nie obchodzą koszty:no::-).

mam dzisiaj zły dzień, mały do tego dokłada więc pewnie zaraz oberwę, ale pewnie że będzie luźniej miało być 15 osób z AM a ile przyjdzie 2:eek:

Marta oni sobie żarty jakieś robią chyba i współczuję ci nerwów, wydzwaniania do nich i czekania

szczerze to ja bym podziękowała za tego eksperta:sorry::confused2:
edit:
no i masz zostawiłam go tylko na chwilkę patrzył się na pralkę, ja patrzę a tu cała noga we krwi, drapie mi ugryzienie komara:wściekła/y: wiecie czym mogę to posmarować, mam altacet, fenistil na ukąszenia i maść hydrokortyzonową, ale zdrapał taką ranę że szok

Ostatnia edycja:
Cześć!
Ja zasiadłam z kawusią i poczytałam co u Was
Karlita dobrze ze na wizycie w porządku stosuj sie do zalecień a dla Gabi szybkiego końca boleści ząbkowych
aluśka śliczności Twój brzusio ja jak na żywo Cię widziałam to od razu o swoim niedawnym sobie przypomniałam, no cudny jest bardzo mi się podoba:tak::-D
Anaconda mojemu laptopowi tez przydałaby sie format.

Ja dzisiaj zaczęłam dzień w średnim nastroju (o 6.30), Gabi prawie wcale nie chce mi jesć coś jej się porobiło i wczoraj jak na spaniu dałam jej butelkę o 14 tak o 19 wcale kaszki nie chciała a butelki tylko troszkę oczywiście w miedzy czasie proponowałam mleko ale nie chciała wcale deserku tylko kapkę. Nie wiem co jest grane czy to na te zęby moje dziecko je tylko na spaniu?

Martyna toż to my obie siedzimy na wątku grudniowym;-) nie zauważyłaś mnie tam:-p
faktycznie,jakas mało rozgarnięta jestem :-p:-p tam na grudniowym tyle się dzieje, ze cięzko nadążyć:-):-)

Martyna widzisz wystarczyło trochę odpocząć i brzusio przestał dokuczać, oj kopniak porządny ci się należy ;-);-)
Wystarczyło się pooszczędzać no:-):-), poproszę o kopniaka, mój M. też dzwoni i tylko pyta LEŻYSZ?bo jak nie to kopniak!!!:-p:-p:-p

Dziewczynki piękna pogoda, nastrój wspaniały, ale jutro czeka mnie podróż do Krakowa i będę w sobotę od rana przygotowywała z M. mieszkanie na wynajem...więc dziś muszę też chyba poodpoczywać...dopiero co przestał mnie boleć brzuch, nie chcę przeginać...najbardziej mi przykro że w poniedziałęk nie będzie mnie w Bugi:sorry::sorry::sorry:
Ale może uda nam się umówić na spotkanie jakieś spacerowe>?może ym razem ogród botaniczny?albo niedoszły saski?:-):-)

Numery telefonów przesłane jako PW!!!! dostałyście????

Mamuśki poniedziałkowe spotkanie odbędzie się:tak::tak: ekspert obiecał dojechać - to są wieści od Marty -
spotykamy się w poniedziałek w BUGi o godz.10.30.....

Super!!! Jak się cieszę na to spotkanko!!! Mam nadzieję że już nic nam nie "wyskoczy" w między czasie... jupiii...

I Marta ma rację - po południu dziewczyny w bugi jest koszmar... raz byłyśmy z Madzieńką i jeszcze jedną koleżanką i wyszłyśmy po pół godz z bólem głowy...

Co do nr to ja was przepraszam... nie napisałam Madzieńce że może mnie dopisać... ale to przez to zamieszanie z chorobami...
Niektóre mają już mój nr a te co nie mają a chcą niech się odzywają :-)

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić moim synem!!!
Właśnie wróciliśmy od dentysty, Karol był tak dzielny, że aż nie mogę wyjść z podziwu, w 15 minut dentystka zrobiła mu 2 ząbki, ma białą i zieloną plombę nawet nie drgnął i uśmiechnięty zszedł z fotela:D
Oj mój dzielny chłopak, i umówiliśmy się na przyszłą środę na kolejną wizytę:D Ale mnie duma rozpiera!

Super!!! Ciotki forumowe też są dumne z Karola!!! :-)

Hej nie dadzą posiedzieć.
Spotkanie na bank, Bugi, zaklepane - nie mogę się doczekac
Ja też się doczekać nie mogę... :-)

Madziara oj biedna Nelcia:-:)-( szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę:confused::confused:
ale Twój synek to dzielny zuch:tak: wielkie brawa dla niego :-):-)
dziękujemy za miłe slowa:-):-)
super!!!:-):-)

no to ja jeszcze na koniec dnia pokaże brzucha:-p bo w końcu zrobiłam mu zdjęcie a od 5 tygodni sie za to zabieram:cool:
Zobacz załącznik 286039Zobacz załącznik 286040Zobacz załącznik 286041

Aluśka i jeszcze raz Ci powtórzę że brzusio masz prześliczny i bardzo ci ta ciąża służy!!!! Pięknie wyglądasz!!!! :-)

I na koniec - Dziekuję jeszcze raz Wszystkim za życzenia zdrówka dla Neli... Dziś mała ma się znacznie lepiej, temp już nie ma więc widać że antybiotyk zaczął działać :-) w tej chwili odsypia ostatnie dni więc ja mam chwilkę na kawusię i BB... tylko że was nie ma bo wszystkie wybrały się na spotkanko...
Ale mi przykro że nie możemy być teraz z Wami... ale mam nadzieję że w poniedziałek sobie to odbijemy! :-)

A znak rozpoznawczy macie super!!! :-)

Martyna leżysz? :oo2::rofl:
Leż leż bo to nie żarty... mąż ma rację :tak:

A Wy nadal na spotkanku.... ciekawa jestem jak tym razem wypadnie domek pampersa czekam więc na wasze relacje...

A moja Nela nadal śpi :-) chyba odsypia chorobę...

o wykrakałam, właśnie się budzi...

Hej my już po pampersie, było bardzo fajnie, relacja później...

szkoda tylko że nieobecne a deklarujące obecność nie dały znać że ich nie będzie bo my czekałyśmy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

zbieram się do ginki:tak::tak::tak:

do wieczorka

reklama
Ja też się melduję...spotkanko bardzo udane, szkoda, że aparatu nie wzięłam:crazy::-( (więcej później, bo obiad trzeba zrobić;-))...a niedawno dotarłyśmy bo wróciłyśmy do domu piechotką:tak::tak::tak::cool::cool::cool2::cool2:

Do góry