reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
martynka dawaj znać jak brzuszek i odpoczywaj
odpoczywałam sumiennie, dziś wszystko na wolnyh obrotach iii...przestało boleć:-):-), ale mam zamiar się oszczedzać do piatku skoro jedziemy do Krakowa, dziękuję za troskę maltanka;-)

więc mocno zastanawiam się czy dołączę do Was jutro na spacerku po pampersie:eek::eek::eek: ale na akademii będziemy na pewno
Martynka oszczędzaj się, żebyś jutro do nas dołączyła:tak::tak::tak:i dzięki za przepis...
Ja oprócz przypraw które poleciła Maltanka dopisze wszelkie przyprawy do kurczaka no i te do grzańca pycha....
Czy ja dobrze rozumiem?na Akademię masz tylko Ty wstęp tak?czy wszyscy?bo juz nie rozumiem:zawstydzona/y:
Jutro na 90% dołącze do Was....bo poleżałam dziś dużo, pooszczędzałam się, zwolniłam tempo i ból brzusia przeszedł:-):-):-)
Dzięki za radę o przyprawach
mandziula zdrówka dla WAS dużo wysyłam!!:-D:-D:-D:-D:-D

martyna no widzisz wszyscy to mówią wolniejsze tempo. a dostałaś PW?
zwolniłąm już zwolniłam:tak::tak:;-);-)
PW dostałąm, zerknę na to po weekendzie na spokojnie ok?:-)

aluśka piękny brzuszek, i widzę że obie w grudniu mamusiami zostaniemy:-):-)

Madziara oj biedna Nelcia:-:)-( szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę:confused::confused:
ale Twój synek to dzielny zuch:tak: wielkie brawa dla niego :-):-)
dziękujemy za miłe slowa:-):-)
super!!!:-):-)

no to ja jeszcze na koniec dnia pokaże brzucha:-p bo w końcu zrobiłam mu zdjęcie a od 5 tygodni sie za to zabieram:cool:
Zobacz załącznik 286039Zobacz załącznik 286040Zobacz załącznik 286041

śliczny brzusio...za takim to można zatęsknić;-);-):-D:-D:-D

aluśka sliczny brzusio:tak::tak:
sundayudango wieczoru życzę

a spotkanie w poniedziałek nie miało byc na 17?????????

Mikołaj na wieczór wydobrzał:eek::eek: zazwyczaj powinno byc gorzej a on jakoś tak lepiej wyglądał, bawił się sam,zjadł ładnie kolację i ptrzed chwilką padł do spania:tak::tak: temperaturka spadła do 37 więc ok, może t jednak przez zęby b ciągle wargę sobie miętoli:tak::tak:, zobaczę jak bedzie jutro

na dzis to się też odmeldowuję bo musze popracować
miłej nocki kochane
co do spotkania to napszejurto rano czy się zjawimy

trzymam kciuki, by to były ząbki:tak::tak::tak:
u nas dzień marudy....ząbki:sorry2:mam nadzieję, że jutro będzie lepiej:tak:

Czy ja dobrze rozumiem?na Akademię masz tylko Ty wstęp tak?czy wszyscy?bo juz nie rozumiem:zawstydzona/y:
Jutro na 90% dołącze do Was....bo poleżałam dziś dużo, pooszczędzałam się, zwolniłam tempo i ból brzusia przeszedł:-):-):-)

nie nie nie......
wszyscy mają wstęp, mi chodziło tylko o jutrzejszy spacerek...

Martynka mam nadzieję że jutro już brzuszek nie będzie bolał i będziesz na 100%

Madziu, dokładnie o taki chodzi;-);-):tak::-).

ok załatwione:tak::tak::tak:

hej kochane dziewczynki
jestem, żyję ale Gabi strasznie te czwórki dokuczają ... ma rozwalone dziąsła z czterech stron..... z jednej strony ma aż sine krwiaki ... widać ze cierpi strasznie
nie odstępuje mnie na krok ale temperaturki nie ma a to najważniejsze

byłam na wizycie
dostałam dodatkowo żelazo
mam zrobić dodatkowe badania
mam dbać o dietę bogatą w witaminy zwłaszcza żelazo

byłam o 15stej, Pani dr już była, byłam 6 ;-)
wizyta miła
widać ze Pani dr nie panikuje z byle powodu
ogólnie jestem zadowolona :-)

po powrocie Gabi mnie "dosiadła" i nawet nie miałam jak zajrzeć
a jak ją usypiałam to i sama przysnęłam heheh właśnie się obudziłam tz obudził mnie skurcz w nodze ... a przecież łykam magnez .....

do zobaczyska jutro dziewczynki :-)

Marta co z tym spotkaniem w poniedziałek ???? nie miało być popołudniu ???? przyznam się ze na rano miałam już plany...

Aluśka ale boski brzysio :-)

dzień dobry :)
Amanda już mi pobudkę zrobiła żebyśmy zdążyły się wyrobić na akademie bo tak to pewnie do 10.00 bym spała :-p

Dziękuje Wam Kochane za przemiłe komentarze odnośnie mojego brzucha:-)

Mandziula
mam nadzieję że już te wychodzące ząbki dziś Mikołajowi nie będą dokuczać:tak::tak:
Martyna toż to my obie siedzimy na wątku grudniowym;-) nie zauważyłaś mnie tam:-p
Karlita przesyłam tulaski dla Gabrysi na te wyrzynające się zębiska:confused: bidulka:confused:
Dobrze że jesteś zadowolona z wizyty to teraz łykaj witaminki zdrowo się odżywiaj i od razu wyniki się polepszą :tak::tak:

Witam z rana :-):-):-)
Ja też już na nogach bo Maja jednak do przedszkola poszła a ja na Akademii zjawię się sama :tak::tak::tak:
Komp mi coś się zacina i chyba bez formatu się nie obędzie :crazy::crazy::crazy:
Majka w nocy spać nie dala, nie wiem co jej było ale co chwila się budziła i popłakiwała więc nie zdziwcie się moim workom pod oczami ale jestem padnięta jednym słowem :sorry::sorry:
Misia to jak dzisiaj będziesz to ja gazety zabieram ze sobą :tak::tak::tak:
Izka super odważnego mężczyznę masz w domu, ja z Mają chodzimy co 3 m-ce do dentysty na lapisowanie ale borowania żadnego jeszcze nie było :no::no::no:
Madzienka ja też nr dostałam za co dziękuję :tak::tak::tak:
Aluśka piękny brzusio i jaki już duży :szok::szok::szok:
Martyna widzisz wystarczyło trochę odpocząć i brzusio przestał dokuczać, oj kopniak porządny ci się należy ;-);-)
Talia krzesełko fajne a jeszcze fajniejsza jego lokatorka :tak::tak::tak:
Karlita dobrze że już masz zalecenia co do twojej diety, a co do Wawrzeckiej to ty gdzie do niej prywatnie chodzisz?

reklama
witam i ja
u nas noc zadziwiająco dobrze bo Mikołaj obudził się o 22 z płaczem, najadł się i spał do 6, teraz radośnie bryka z zabawkami, nie ma gorączki ani kataru wiec to był tylko jakis jednodniowy incydent, tak wiec wybieramy się na sptkanko:tak::tak::tak: to gdzie się spotykamy??? wiem że znakiem rozpoznawczym jest karlta;-);-),

martyna dobrze że już brzusio nie boli, musisz na siebie uważać:tak::tak:

karlitasuper ze po wizycie wszystko ok i że zadowolona jesteś z pani doktor:tak::tak:

misiawytrwałości w ząbkowaniu :tak::tak: kup te leki co madzienka pisała, naprawde pomagają, mi sienie udało dostać chamomila dagomed ale pani gdała i inne granulki i dzięki temu mikołaj spokojniej zasnął:tak::tak:

Do góry