Madziu mam prośbę od pani Bogusi z Bugi - prosiła o znaki rozpoznawcze;-);-) dla nas i dzieci - dasz radę?
Martus wystarcza takie jak ostatnim razem???
Mandziula oby to były ząbki....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu mam prośbę od pani Bogusi z Bugi - prosiła o znaki rozpoznawcze;-);-) dla nas i dzieci - dasz radę?
odpoczywałam sumiennie, dziś wszystko na wolnyh obrotach iii...przestało boleć:-):-), ale mam zamiar się oszczedzać do piatku skoro jedziemy do Krakowa, dziękuję za troskę maltanka;-)martynka dawaj znać jak brzuszek i odpoczywaj
Czy ja dobrze rozumiem?na Akademię masz tylko Ty wstęp tak?czy wszyscy?bo juz nie rozumiemwięc mocno zastanawiam się czy dołączę do Was jutro na spacerku po pampersieale na akademii będziemy na pewno
Martynka oszczędzaj się, żebyś jutro do nas dołączyłai dzięki za przepis...
Ja oprócz przypraw które poleciła Maltanka dopisze wszelkie przyprawy do kurczaka no i te do grzańca pycha....
zwolniłąm już zwolniłammartyna no widzisz wszyscy to mówią wolniejsze tempo. a dostałaś PW?
Madziara oj biedna Nelcia:--( szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę
ale Twój synek to dzielny zuchwielkie brawa dla niego :-):-)
dziękujemy za miłe slowa:-):-)
super!!!:-):-)
no to ja jeszcze na koniec dnia pokaże brzuchabo w końcu zrobiłam mu zdjęcie a od 5 tygodni sie za to zabieram
Zobacz załącznik 286039Zobacz załącznik 286040Zobacz załącznik 286041
aluśka sliczny brzusio
sundayudango wieczoru życzę
a spotkanie w poniedziałek nie miało byc na 17?????????
Mikołaj na wieczór wydobrzałzazwyczaj powinno byc gorzej a on jakoś tak lepiej wyglądał, bawił się sam,zjadł ładnie kolację i ptrzed chwilką padł do spania
temperaturka spadła do 37 więc ok, może t jednak przez zęby b ciągle wargę sobie miętoli
, zobaczę jak bedzie jutro
na dzis to się też odmeldowuję bo musze popracować
miłej nocki kochane
co do spotkania to napszejurto rano czy się zjawimy
Czy ja dobrze rozumiem?na Akademię masz tylko Ty wstęp tak?czy wszyscy?bo juz nie rozumiem
Jutro na 90% dołącze do Was....bo poleżałam dziś dużo, pooszczędzałam się, zwolniłam tempo i ból brzusia przeszedł:-):-):-)
Madziu, dokładnie o taki chodzi;-);-):-).
Madziara
no to ja jeszcze na koniec dnia pokaże brzuchabo w końcu zrobiłam mu zdjęcie a od 5 tygodni sie za to zabieram
Zobacz załącznik 286039Zobacz załącznik 286040Zobacz załącznik 286041