reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

talia ja mam takie samo krzesełko tylko z misiam na oparciu, Mikołaj też lubi "tukac" w stolik:tak::-D:-D

madzienka ja też dostałam numery, ale co do spotkania to zobacze jutro bo narazie to Mikołaj się nei nadaje:no::no:

teraz zasnął bidulek:tak::tak::tak:

marzsuper że Mateusz już zdrowy:tak::tak::tak:

mmmm kalafior..... a ja mam kukurydzę i zaraz ja ugotuje:-p:-p:-p

reklama
Dzień dobry Lasencje:cool:

Amanda śpi na podłodze bo przecież nie wolno mi dźwigać:-p Chyba zmorzył ją dzisiejszy spacerek:-D bo jak wróciłyśmy ja poszłam do kuchni robić obiadek (zupkę pieczarkową) a Amandzia poszla bawić sie do pokoju po jakim czasie zrobiło sie cicho wiec poszłam zobaczyc co robi a ta rozłozona na wznak na środku pokoju śpi i tak do tej pory:-D:-D:-p

Dzień dobry Lasencje:cool:

Amanda śpi na podłodze bo przecież nie wolno mi dźwigać:-p Chyba zmorzył ją dzisiejszy spacerek:-D bo jak wróciłyśmy ja poszłam do kuchni robić obiadek (zupkę pieczarkową) a Amandzia poszla bawić sie do pokoju po jakim czasie zrobiło sie cicho wiec poszłam zobaczyc co robi a ta rozłozona na wznak na środku pokoju śpi i tak do tej pory:-D:-D:-p

:laugh2::laugh2::laugh2:słodka Amandzia

Mandziula oby nic z tego nie rozwinęło się:blink:

• Chamomilla Dagomed 44 bolesne ząbkowanie • Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"

Madzieńka polecała i wczoraj wklejała jakieś kropelki ?? musze odszukać :-D
dzisiaj nie dotarłam do apteki skocze po wizycie

Gabi poszalała w piaskownicy i na małpim gaju a mnie brzuch rozbolał :sorry::dry: i musiałam ją zgarnąć ....

po 14stej ma być moja mama to jak Gabi nie uśnie to pewnie jeszcze wyjdą na dwór piękna pogoda :-)

5 miesięcy to bardzo malutko
ja chodziłam na chmielną i prywatnie na spokojną i mi mówili że do roku czasu to się masuje zakrapla bo samo moze się udrożnić bez interwencji chirurgicznej... nie wiem jak u Was jest to zaawansowane

bratanek męża miał sondowanie ale jeździli do Katowic bo właśnie tu w Lublinie się zrazili do lekarza z chmielnej ale nie pamiętam nazwiska, mieli sondowanie a później nacinanie kanalików w celu czyszczenia

jakbyś chciała pójść z małą na konsultację to mogę c dać namiary na naszą okulistkę co prowadzi Gabi od początku z tymi kanalikami

małej ropiały oczka od urodzenia - pediatra mówił ze tak czasami jest, sama poszłam do okulisty i chyba to uratowało wzrok mojej Gabi :eek:

jasne że tak :-) mogę ci jutro przynieść na pampersa :-D

tak jest :biggrin2::-D

na pw wysłałam Ci nr do mnie ;-)

to w małpim gaju jest piaskownica??:confused::confused:nie zauważyłam:zawstydzona/y:
byłoby super:tak::tak:

no taaak homeopatyczne :-D
a co ja napisałam :eek::dry:

nie dziękuję :cool2: odezwę się po

ahahahhaha

:dry:

fakt dużego brzuchatka z wózkiem nikt nie przegapi :tak:;-)

prawdopodobnie będę miała na sobie fioletowo czarny płaszczyk w kratkę
:-D:-D:-D

no to zostałaś znakiem rozpoznawczym:-D:-D:-D:-D

Sunday tak miałam lekarza z Jaczewskiego. Nazywa się Szymanowski. Nie był przy porodzie, bo nie zdążyłam po niego zadzwonić. Jak tylko wjechałam na porodówkę kazali mi wyłączyć telefon. Dopiero po porodzie położna zapytała mnie kto prowadził moją ciążę.
Nie dam rady nadrobić wszystkich postów. Synek pochłania cały mój czas, nawet teraz leży mi na rękach i już zaczyna się wiercić. Coś nie chce spać. Dzisiaj odpadł mu pępuszek, i dostał jakiegoś uczulenia. Położna powiedziała, że to może być wina płynu do kąpieli.

ojej, spróbuj zmienić płyn....ja miałam z Hippa i nas nie uczulał...a teraz mamy z Nivea:tak:

Właśnie zjadłam talerz białego barszczyku z jajeczkiem i nie macie pojęcia jak może smakować po 3 m-cznej przerwie :-D:-D:-D zaraz chyba sobie dokładkę wezmę :tak::tak:
Wy na to spotkanie przychodzicie z dziećmi bo dzwoniła babka i ma być w piątek więc mogę jutro być :tak::tak::tak: tylko nie wiem czy Maję zabierać czy puścić do przedszkola :tak::tak::tak:
Misia ty jutro będziesz? To bym ci te gazetki przyniosła :tak::tak::tak:
Martyna dobrze mama mówi, najwyższy czas zacząć się oszczędzać :tak::tak::tak::tak:
Tak piszecie o tych chorobach że zaczynam się obawiać żebyśmy my czegoś nie złapali, a zwłaszcza Maja :-:)-:)-(
Wczoraj pani się żaliła że Maja mówi że ją ząbek boli i nie chce nic jeść, ja jej zaglądam wieczorem do buzi a tam dziąsło napuchnięte i chyba szóstka będzie wychodzić, stąd te narzekania na ból :tak::tak::tak: To teraz tylko patrzeć jak mleczaki zaczną jej wypadać :szok::szok::szok:

wybieram się, wybieram:tak:mamy zamiar być jutro gotowe i w pełni sił:tak:
wow....to Maja już faktycznie niebawem będzie gubić mleczaki:tak:

Maltanka włoskie jedzenie się nie znudziło ale czasem tak z siostrą nachodziło nas na typowo polskie jedzenie, i ten barszczyk to chodził za mną już od dłuższego czasu :tak::tak:

heheh.....to się nazywa korzenie:tak::tak::tak:

mandziula zdrówka dla Mikołaja:tak:a może to od ząbków:confused::confused::sorry::sorry:

Cześć popołudniowo!

Ach te ząbki tyle się człowiek musi przez życie nacierpieć przez nie.

Karlita
daj znać jak działaja te specyfiki na ząbki?

Justyna2729
ja też polecam Oilatum , nie bedzie uczuleń i wygodny jest bo nie trzeba oliwki potem stosować

martyna no widzisz wszyscy to mówią wolniejsze tempo. a dostałaś PW?

Gabi padła po spacerku a ja podszykowałam obiadek. Wiecie co muszę sobie kupic wagę kuchenną bo chcę dla gabi zrobić kisiel domowy z żurawin a tam są w przepisie takie proorcje które tylko waga mozna odmierzyć no i coś trzeba znaleźć....

Gabi już ma swoje krzesełko i wreszcie z nami je w kuchni

super, brawa dla Gabi!!!

Moja Gabi też nieziemsko marudzi tylko na rączkach jest spokój teraz na kolankach u mamusi siedzi i patrzy co piszę:-D
dziewczyny chuchajcie na piersi ja coś wiem nacierpiałam się swoje więc kapustę sobie przykłądajcie
A co do krzesełka to go mało widać ale mamy coś takiego
Zobacz załącznik 285978
Tu Gabi wali rączkami w stolik bo tej ulubione zajęcie przy stole

fajne krzesełko!!

Mandziula zdróweczka dla Mikołaja, oby to nie było żadne przeziebienie....bo wirusy czyhają:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja spróbowałam i bardzo polecam

Talia
moge powiedzieć Ci że u nas działają...
Koleżanka farmaceutka powiedziała mi że homeopatia działa na placebo(tak to chyba mówi się:-D:-D..wezme to przestnie boleć..może i tak ale przecież Jula nie wie co ja jej do buzi wsypuje...ale uspokajała się i super spała....

Talia super krzesełko

Marzenko super że z Matim już wszystko ok

Ja też jutro idę do gin...:tak::tak::tak:nie chce mi się ale trzeba

Numery telefonów przesłane jako PW!!!! dostałyście????

Mamuśki poniedziałkowe spotkanie odbędzie się:tak::tak: ekspert obiecał dojechać - to są wieści od Marty -
spotykamy się w poniedziałek w BUGi o godz.10.30.....

dostałam, dziękuję!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić moim synem!!!
Właśnie wróciliśmy od dentysty, Karol był tak dzielny, że aż nie mogę wyjść z podziwu, w 15 minut dentystka zrobiła mu 2 ząbki, ma białą i zieloną plombę nawet nie drgnął i uśmiechnięty zszedł z fotela:D
Oj mój dzielny chłopak, i umówiliśmy się na przyszłą środę na kolejną wizytę:D Ale mnie duma rozpiera!

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić moim synem!!!
Właśnie wróciliśmy od dentysty, Karol był tak dzielny, że aż nie mogę wyjść z podziwu, w 15 minut dentystka zrobiła mu 2 ząbki, ma białą i zieloną plombę nawet nie drgnął i uśmiechnięty zszedł z fotela:D
Oj mój dzielny chłopak, i umówiliśmy się na przyszłą środę na kolejną wizytę:D Ale mnie duma rozpiera!

Super Gratulacje dla Karolka....:tak::tak::tak::tak:
a gdzie chodzicie do dentysty???

Madzienka - na Zana 27 ADP Klinika stomatologii i implantologii

choć "chodzicie" to dużo powiedziane, dziś byliśmy tam pierwszy raz, ale mój P tam chodzi od bardzo dawna i sobie chwali:)

reklama
mmmm kalafior..... a ja mam kukurydzę i zaraz ja ugotuje:-p:-p:-p
mam kukurydzę i nie zawaham sie jej użyć;-):-p:-D:-D
Madzienka numery dostałam:tak: Super że poniedzialkowe spotkanie odbędzie sie zgodnie z planem:-)
Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizyte u gina żeby wszystko w porządku było:tak::tak:
Dzieki za komplement;-)
Talia uroczo Gabrysia wyszła na tej foteczce:-)
Marz to świetnie że już Mateuszek jest zdrowy:tak::tak:
Mandziula dużo zdróweczka Mikołajowi życzę i oby do jutra mu już to przeszło:confused::confused:
Maltanka oby to u Ciebie nie było nic poważnego:confused::confused:
Justyna2729 to fajnie ze już twojemu synkowi pępuszek odpadł:tak::tak:
Anaconda oby ta szósta szybko sie przebiła i przestała Mai dokuczać:confused::confused:

Do góry