reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam popoludniowo!
Moj M u rodzicow do jutra zostaje wiec rzadzimy z Maksem dzisiaj sami, tzn jak panicz obudzi bo juz ponad 3godziny śpi :-) co on w nocy bedzie robił, no ale z ciocia-niania byli ponad 2godz na dworze i zbierali kasztany:-) chyba z okazji samotnosci wypije sobie dzisiaj gingersa(ktory czeka juz ponad miesiac w szafce).
aluskasłodka Amandzia na avatarku :-)
Madzienka numery dostalam, dzieki :-)
Madziarka zdrówka dla Nelki!!!!!!!!
maltanka kupilismy samochod bez alarmu, tamci ludzie mieli garaz i nie zakładali,ale my to juz musimy.

Madziara oj biedna Nelcia:-:)-( szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę:confused::confused:
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić moim synem!!!
Właśnie wróciliśmy od dentysty, Karol był tak dzielny, że aż nie mogę wyjść z podziwu, w 15 minut dentystka zrobiła mu 2 ząbki, ma białą i zieloną plombę nawet nie drgnął i uśmiechnięty zszedł z fotela:D
Oj mój dzielny chłopak, i umówiliśmy się na przyszłą środę na kolejną wizytę:D Ale mnie duma rozpiera!
ale Twój synek to dzielny zuch:tak: wielkie brawa dla niego :-):-)
aluskasłodka Amandzia na avatarku :-)
dziękujemy za miłe slowa:-):-)
Hej nie dadzą posiedzieć.
Spotkanie na bank, Bugi, zaklepane - nie mogę się doczekac
super!!!:-):-)

no to ja jeszcze na koniec dnia pokaże brzucha:-p bo w końcu zrobiłam mu zdjęcie a od 5 tygodni sie za to zabieram:cool:
Zobacz załącznik 286039Zobacz załącznik 286040Zobacz załącznik 286041

Marta, Madzienka dzięki Kochane za komplement:-):-)

To ja już sie pożegnam:-)
Stosunkowo udanej nocki Wam życzę;-):-p i do zobaczenia jutro:cool:

reklama
aluśka sliczny brzusio:tak::tak:
sundayudango wieczoru życzę

a spotkanie w poniedziałek nie miało byc na 17?????????

Mikołaj na wieczór wydobrzał:eek::eek: zazwyczaj powinno byc gorzej a on jakoś tak lepiej wyglądał, bawił się sam,zjadł ładnie kolację i ptrzed chwilką padł do spania:tak::tak: temperaturka spadła do 37 więc ok, może t jednak przez zęby b ciągle wargę sobie miętoli:tak::tak:, zobaczę jak bedzie jutro

na dzis to się też odmeldowuję bo musze popracować
miłej nocki kochane
co do spotkania to napszejurto rano czy się zjawimy

Do góry