Marta1981
Rodzyneczka
Jutro w Malinowej po 1zł, więc zapraszam;-).Niezła wyprzedaż!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro w Malinowej po 1zł, więc zapraszam;-).Niezła wyprzedaż!!!
Chyba chodzi o to zeby nauczyc dzieci dzielic sie zabawkami, ja nie mowie o tym ze ma wszystko oddac i nie miec nic swojego, ale jak sie ma po 2 lub wiecej sztuk tego samego to nie da rady chyba bawic sie wszystkim na raz! A spokojne powiedzenie do dziecka w tym wieku "niuniu tak nie wolno" to nic nie daje, myslisz ze dziecko w ogole slyszy jak sie tak do niego mówi. Dzieci maja mega egocentryzm i trzeba go "temperowac" zeby pozniej mialo przyjaciol w przyszlosci. Takie jest moje zdanie, sorry,ale ja juz wiele sytuacji widzialam i musialam reagowac i nie tylko w zwiazku z moim dzieckiem.
A w tym sklepie outletowmy to jakie fimy były bo rzeczywiscie bluzeczka za 30zl to chyba taka sama cena albo podobna w "zwyklym" sklepie.
A w tym sklepie jest odzież firm amerykańskich i angielskich jak early days i tym podobne, wszystkie nowe z metkami
mamamanu na lsmach na osiedlu sienkiewicza tam przy wąwozie jest superaśny plan zabaw!!!!:-) U mnie na Czubach tez sa ok, duzo ludzi przychodzi z malutkimi dziecmi:-)
Jak nigdy mam chwilkę, na jutro tylko 11 sztuk zamówionych więc w nocy upiekę;-).Marta czy mi sie zdaje czy masz chwilke na "odsapkę"!!!!:-)
;-);-)
I na Nescafe Creme zapraszam;-)
Przyznam szczerze, że taka pianka jak na reklamie jeszcze mi nie wyszła i trochę za mocna - nawet z mlekiem jak dla mnie - wolę Nescafe Espiro;-).MARTA mniam!!!Az mi sie kawy zachcialo, musze kupic koniecznie espresss cisnieniowy!!!!!!!!!!!!!