reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hello,
my dziś mieliśmy siedzieć w domku i poszliśmy rano na spacerek:tak:a w końcu i tak wylądowaliśmy na wsi:-Dno i gdzie te burze??:confused::confused::confused:
fogia super, bardzo się cieszę:tak::tak::tak:
Marta trzymam kciuki:biggrin2:za suwaczek;-)
ja też poproszę adres Next'a:sorry2:
maltanka wracaj szybko z netem:tak::tak::tak:
no i popisałam....Natalka już woła:dry:
do usłyszenia później:tak:

Dziewczyny nie znam dokładnego adresu sklepu wiecie gdzie jest AVON na Zana to jest ten budynek tylko z tyłu.

My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie:-D:-D:-D:-D
Skierowie wzięliśmy!!!!

Maltanka, Misia ten sklep jest obok factory outlet na zana i za avonem-...jest bardzo dobrze oznakowany od ulicy, mniej więcej tutaj
Lublin, Zana 41 - Zumi.pl Lokalizator internetowy

Maltanka ale nie wiem czy wiesz ten sam sklep był też w orfeuszu ale ostatnio go przenieśli chyba klientow nie było:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Fogia super że Fifi zadowolony:tak::tak:

fogia super że fasolka rośnie a słyszeć to małe serduszko to naprawdę wzruszajace uczucie:tak::tak::tak: Fifi musiał miec ogromną radochę z tych aut:tak::tak::tak:

oj a ja padam, jeszcze zachciałoi się ciastko robić i bita smietana mi nie wyszła, ale mam nadzieje że stężeje i da się zjeść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ciekawe czy będzie padac???? mogło by bo mnie strasznie głowa boli:baffled::baffled::baffled:

miłego wieczorku życzę

witam się wieczorkiem

sundey dzięki
fogia cieszę się, że wszystko w porządku
madzienka nie wiedziałam, że to ten sam sklep:no: dobrze, że wizyta u pediatry ok:tak:

oj mogłoby w końcu popadać, wcześniej jak chodziliśmy po dworze to trochę wiatr się zerwał, a burzy nie widać:-D młody też ma coś zły wieczór, prawie godzinę mi usypia:dry:
ale pewnie przez to że ostatnio przez tą biegunkę mu trochę pozwoliłam :sorry2:

Dziewczyny nie znam dokładnego adresu sklepu wiecie gdzie jest AVON na Zana to jest ten budynek tylko z tyłu.

My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie:-D:-D:-D:-D
Skierowie wzięliśmy!!!!

Maltanka, Misia ten sklep jest obok factory outlet na zana i za avonem-...jest bardzo dobrze oznakowany od ulicy, mniej więcej tutaj
Lublin, Zana 41 - Zumi.pl Lokalizator internetowy

Dzięki, już wiem gdzie jest sklep:tak::tak::-):-):-)
Duża dziewczynka z Julki:tak::tak::tak:

reklama
Witam się wieczorowo:-)
maltanka witam ponownie. Super że już Cię podłączyli. A jak się mieszka w nowym miejscu?
marta1981 trzymam kciuki żeby Ci te oczekiwania dni zleciały jak najszybciej:tak: A wynik Twojego czekania był pozytywny:tak:
fogia super że wizyta udana! No i gratuluję dobrych wieści.
madzienka to już duża panienka z Julki:-) A do jakiego lekarza skierowanie?
A ciekawe gdzie Karlita się podziewa?
Kuba już śpi a ja niedawno wróciłam z Real-a, normalnie takie pustki, chyba wszyscy mecz oglądają. Dzień zleciał mi szybko bo jeździłam za płytkami do nowego domku, Kuba się z babcią "dorabiali", nawet mi zasłonki pozdejmował mały do prania:sorry2:. A później byliśmy na spacerku i tak zleciało. Jeszcze muszę ogarnąć kuchnię i lecę spać. Miłej nocki.

Do góry