reklama
hello,
my dziś mieliśmy siedzieć w domku i poszliśmy rano na spacereka w końcu i tak wylądowaliśmy na wsino i gdzie te burze??
fogia super, bardzo się cieszę
Marta trzymam kciukiza suwaczek;-)
ja też poproszę adres Next'a
maltanka wracaj szybko z netem
no i popisałam....Natalka już woła
do usłyszenia później
my dziś mieliśmy siedzieć w domku i poszliśmy rano na spacereka w końcu i tak wylądowaliśmy na wsino i gdzie te burze??
fogia super, bardzo się cieszę
Marta trzymam kciukiza suwaczek;-)
ja też poproszę adres Next'a
maltanka wracaj szybko z netem
no i popisałam....Natalka już woła
do usłyszenia później
My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie
Skierowie wzięliśmy!!!!
Maltanka, Misia ten sklep jest obok factory outlet na zana i za avonem-...jest bardzo dobrze oznakowany od ulicy, mniej więcej tutaj
Lublin, Zana 41 - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Maltanka ale nie wiem czy wiesz ten sam sklep był też w orfeuszu ale ostatnio go przenieśli chyba klientow nie było
Fogia super że Fifi zadowolony
Skierowie wzięliśmy!!!!
Maltanka, Misia ten sklep jest obok factory outlet na zana i za avonem-...jest bardzo dobrze oznakowany od ulicy, mniej więcej tutaj
Maltanka ale nie wiem czy wiesz ten sam sklep był też w orfeuszu ale ostatnio go przenieśli chyba klientow nie było
Fogia super że Fifi zadowolony
sunday_
Fanka BB :)
tak to ten sklep!
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
fogia super że fasolka rośnie a słyszeć to małe serduszko to naprawdę wzruszajace uczucie Fifi musiał miec ogromną radochę z tych aut
oj a ja padam, jeszcze zachciałoi się ciastko robić i bita smietana mi nie wyszła, ale mam nadzieje że stężeje i da się zjeść
ciekawe czy będzie padac???? mogło by bo mnie strasznie głowa boli
miłego wieczorku życzę
oj a ja padam, jeszcze zachciałoi się ciastko robić i bita smietana mi nie wyszła, ale mam nadzieje że stężeje i da się zjeść
miłego wieczorku życzę
sunday_
ja ogladam pogode i podobno u nas ma byc jutro w dzien 15-16 stopni
maltanka
witam się wieczorkiem
sundey dzięki
fogia cieszę się, że wszystko w porządku
madzienka nie wiedziałam, że to ten sam sklep dobrze, że wizyta u pediatry ok
oj mogłoby w końcu popadać, wcześniej jak chodziliśmy po dworze to trochę wiatr się zerwał, a burzy nie widać młody też ma coś zły wieczór, prawie godzinę mi usypia
ale pewnie przez to że ostatnio przez tą biegunkę mu trochę pozwoliłam
sundey dzięki
fogia cieszę się, że wszystko w porządku
madzienka nie wiedziałam, że to ten sam sklep dobrze, że wizyta u pediatry ok
oj mogłoby w końcu popadać, wcześniej jak chodziliśmy po dworze to trochę wiatr się zerwał, a burzy nie widać młody też ma coś zły wieczór, prawie godzinę mi usypia
ale pewnie przez to że ostatnio przez tą biegunkę mu trochę pozwoliłam
Dziewczyny nie znam dokładnego adresu sklepu wiecie gdzie jest AVON na Zana to jest ten budynek tylko z tyłu.
My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie
Skierowie wzięliśmy!!!!
Dzięki, już wiem gdzie jest sklep:-):-):-)
Duża dziewczynka z Julki
reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się wieczorowo:-)
maltanka witam ponownie. Super że już Cię podłączyli. A jak się mieszka w nowym miejscu?
marta1981 trzymam kciuki żeby Ci te oczekiwania dni zleciały jak najszybciej A wynik Twojego czekania był pozytywny
fogia super że wizyta udana! No i gratuluję dobrych wieści.
madzienka to już duża panienka z Julki:-) A do jakiego lekarza skierowanie?
A ciekawe gdzie Karlita się podziewa?
Kuba już śpi a ja niedawno wróciłam z Real-a, normalnie takie pustki, chyba wszyscy mecz oglądają. Dzień zleciał mi szybko bo jeździłam za płytkami do nowego domku, Kuba się z babcią "dorabiali", nawet mi zasłonki pozdejmował mały do prania. A później byliśmy na spacerku i tak zleciało. Jeszcze muszę ogarnąć kuchnię i lecę spać. Miłej nocki.
maltanka witam ponownie. Super że już Cię podłączyli. A jak się mieszka w nowym miejscu?
marta1981 trzymam kciuki żeby Ci te oczekiwania dni zleciały jak najszybciej A wynik Twojego czekania był pozytywny
fogia super że wizyta udana! No i gratuluję dobrych wieści.
madzienka to już duża panienka z Julki:-) A do jakiego lekarza skierowanie?
A ciekawe gdzie Karlita się podziewa?
Kuba już śpi a ja niedawno wróciłam z Real-a, normalnie takie pustki, chyba wszyscy mecz oglądają. Dzień zleciał mi szybko bo jeździłam za płytkami do nowego domku, Kuba się z babcią "dorabiali", nawet mi zasłonki pozdejmował mały do prania. A później byliśmy na spacerku i tak zleciało. Jeszcze muszę ogarnąć kuchnię i lecę spać. Miłej nocki.