reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Próbuję jeszcze raz coś napisać... ciekawe czy się uda bo poprzednio pisało mi tak:
Nie możemy wyświetlić tej strony ze względów bezpieczeństwa.

Cofnij się do poprzedniej strony i odśwież okienko przeglądarki.
Forum BabyBoom

reklama
O udało się...

więc witam się po raz kolejny!

Tyle napisałam... i to ze 3 razy i nie mogłam wczoraj tego wkleić... nie wiem, coś mi się forum zablokowało, nie wiem może to przeglądarka :wściekła/y: nie ważne, dobrze że już mnie widać :eek:

Madzieńka wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - życzę Ci oby Jula kazdego dnia wnosiła do Waszego domu samą radość i wieczną zabawę! no i życzę Ci jeszcze oby kolejne malusie Szczęście zamieszkało u Was na dobre, by rosło rosło a po 9 miesiącach było już duże silne i zdrowe!!! No i spełnienia marzeń - wszystkich tych powiedzianych i pomyślanych!!!

Karlita a Tobie chciałam napisać że wierzę z głębi serducha że wszystko będzie dobrze i krwiak sam sie wchłonie! Uważaj na Was przez te 3 miesiące, baw się od teraz na podłodze, staraj się nie nosić Gabi bo ona już trochę waży... :tak: a wszystko będzie ok! Trzymam za to kciuki!!!

Madzieńka Karlita a modelki macie super! Zdjęcia cudneeee, zazdroszczę! :tak:

i jeszcze chciałam Wam powiedzieć że zazdroszczę tych przedstawień na dzień mamy, ja też już się nie mogę doczekać aż moje dzieciaki rozrabiaki będą stały na scenie i dla mnie recytowały czy śpiewały... to musi być super uczucie!
Ja i tak byłam dumna z mojego synia jak mi złożył życzenia "najlepsiego mamo" to bło takie słodkie! :-D:-)

No i się napisałam... po pierwsze Nela mi wisi i już jęczy a po drugie już nic nie pamiętam....idę zabawię małą i może jeszcze uda mi się tu zajrzeć jeszcze raz...

aqada ja miałam zwykłą chustę - taką co sama muszę motać i moja była zachwycona... pięknie w niej usypiała wtulając się we mnie...

mezatkaa kosiarę zamówiła mama na allegro - ale powiem ci że już się skończył :szok: nie wiem czy ludzie wykupili przed dniem dziecka czy co, ale koleżanka już szukała takiej samej i też nie znalazła a ten sprzedawca co my kupiliśmy napisał że niestety czasowo nie posiada już tych kosiarek...

fornetka u nas oboje maluchów pluło smoczkami i się jeszcze bardziej denerwowało... ale moje to wyjątki - możesz próbować i jak ma to pomóc to czemu nie :happy2:

sienio no właśnie zastanawiałam się nad tym botanikiem... i mam mieszane uczucia czy iść czy nie - wszystko będzie też zależne od pogody... bo jak bedzie słonko to i tak szkoda będzie w domu siedzieć to może się wybierzemy...

idę dalej zabawić małą... bo znowu wisi koło mnie :-)

Witajcie
madziarka super zyczenia dostalas od Juleczka:tak: za rok dolaczy sie i Nela :tak:
madzienka tak sobie pomyslalam, ze w tym prezencie slubnym zamiat kwiatka moze byc ksiazka o wychowaniu dziecka lub o ciazy, napewno sie przyda w przyszlosci.Chyba, ze maja juz dzieci:-p

Co do Botanika to fajny pomysl, jesli pogoda dopisze;-) a moze ktos ma inna propozycje w razie opadów? Tyle,ze na marketowe imrezy to ja raczej sie nie pisze, za glosno, za tloczno i dziecko latwo mozna zgubic:sorry2::sorry2:

Hej ale pustki weekendowe:szok::szok::szok::szok::szok:

U nas nocka kiepska...Jula coś popłakiwała chyba kolejna 4 nam wychodzi i jeszcze stan podgorączkowy i chyba katar nam zaczyna sie...dzisiaj walczymy a jutro jak będzie taka potrzeba idziemy do lekarza:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Mam nadzieje ze to jednak na ząbki:tak::tak::tak:

Sienio jeśli będziemy zdrowe i pogoda będzie ok to my tez chętnie wybierzemy się na spacerek do Botanika:tak:
I dzięki za pomysł na prezent....

Madzia
jeszcze raz dziękuję za piękne życzenia!!!!:tak::tak::tak:A Juleczek jest przesłodki...

Witam!
Do nas wlasnie przyjechali tesciowie z synkiem szwagra, obdarowali Maksa na DD, klocki drewniane, kolejne puzzle piankowe, ubranka no i oczywiscie ciuciu!!!!:-) Teraz dziadki wybyli z wnukami na plac zabaw-ja koncze gotowac zupe i gulasz i obiad gotowy.:-)
Miłego dnia mamuśki!

Wybaczcie moją nieobecność:ninja2::ninja2:. Przynajmniej nadrobiłam prasowanie i zamyślam się nad malowaniem salonu i przemeblowaniem go:tak::dry:.
marta super że występ się udał, a czego następny basen jest dopiero w październiku?
Basen był jako dodatek do zajęć korekcyjnych - we wrześniu ortopeda w przedszkolu będzie dzieci do korekcji kwalifikował i basen od października będzie.:tak:
My jutro wybywamy na działkę, wiec pewnie rano nie dam rady zajrzeć;-);-)
więc już zaocznie zapraszam na ciasteczko imieninowe
Zobacz załącznik 250560
Pychotka, mnie się zamaniło miodownika zrobić i wieczorem będę piekła:-p:tak:.
aaaaaaaa zapomniałam wczoraj sobie tak z mężem siedzieliśmy wieczorkiem i rozmawialiśmy o naszym dzidziusiu :) i powiem Wam ze chyba wybraliśmy imiona ;)
jak będzie dziewczynka to Kornelka ale to już było wiadomo ;) a jak chłopiec to Nataniel :-D
Ładne imiona :tak:- moja psiółka zarzekała się,że albo Tobiasz albo Kasia a jak dziecko się urodziło to wyszedł Gabryś a teraz ma być Wiktoria:tak::-).
Witajcie

A ja z zapytaniem czy któraś z Was używa/używała chusty tego rodzaju: http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/12/28/17/1012281775_2 ? Mój mały nie chce w niej wogóle się nosić, a na rękach bardzo lubi. Przez te kłopoty z brzuchem nawet śpi na rękach. O wózku mogę zapomnieć - nie ma mowy by po ubraniu go wyjechał w nim na spacer. Moze któraś z Was zna właściwe tehcniki noszenia albo zna kogoś kto umie wkłądac maluchy do takiej chusty? Zastanawiam się czy nie zrobiłam źle i czy nie powinnam była kupić takiej wiązanej...
A myślałaś o nosidłach ergonomicznych? Anihira( pozdrawia was wszystkie - komp jej nawalił) ma namiar na panią z Lublina która szyje takowe:tak:.
Wczoraj byłam z młodymi na festynie na Pstrągowie - darmowe zjeżdżalnie, trampolina, malowanie buźki(Olek - Spiderman a Julu - pająk krzyżak:tak::-D), wata cukrowa a ja sobie z Julem pstrąga z surówką pojadłam.
Madziu !!!
Ile godzin bije czas,
ile liści sypie las
Tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Imienin Tobie życzę

hej:)) a oto pare fotek z tego Mini ZOO:)) Nawet fajnie tam no i blisko....kurcze brakuje mi tu na lUBLINIE ZAMKNIETEGO WATKU DO FOTEK, ja do grupy nie zapisana i tam nie moge ze zdj korzystac:(( no ale nic pare zdjec wstawilam:)) mielego dnia, mykam do Hani

Zobacz załącznik 250951Zobacz załącznik 250952Zobacz załącznik 250953Zobacz załącznik 250954Zobacz załącznik 250955Zobacz załącznik 250956
pencil.png

reklama
Tesciowie juz pojechali zostawili duzo wrazen Maksiowi i mi pieniazki na prezent urodzinowy!!!!:-) Lubię takie wizyty!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

kainkas super fotki!!!! To Turka?????

Do góry