O udało się...
więc witam się po raz kolejny!
Tyle napisałam... i to ze 3 razy i nie mogłam wczoraj tego wkleić... nie wiem, coś mi się forum zablokowało, nie wiem może to przeglądarka
nie ważne, dobrze że już mnie widać
Madzieńka wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - życzę Ci oby Jula kazdego dnia wnosiła do Waszego domu samą radość i wieczną zabawę! no i życzę Ci jeszcze oby kolejne malusie Szczęście zamieszkało u Was na dobre, by rosło rosło a po 9 miesiącach było już duże silne i zdrowe!!! No i spełnienia marzeń - wszystkich tych powiedzianych i pomyślanych!!!
Karlita a Tobie chciałam napisać że wierzę z głębi serducha że wszystko będzie dobrze i krwiak sam sie wchłonie! Uważaj na Was przez te 3 miesiące, baw się od teraz na podłodze, staraj się nie nosić Gabi bo ona już trochę waży...
a wszystko będzie ok! Trzymam za to kciuki!!!
Madzieńka Karlita a modelki macie super! Zdjęcia cudneeee, zazdroszczę!
i jeszcze chciałam Wam powiedzieć że zazdroszczę tych przedstawień na dzień mamy, ja też już się nie mogę doczekać aż moje dzieciaki rozrabiaki będą stały na scenie i dla mnie recytowały czy śpiewały... to musi być super uczucie!
Ja i tak byłam dumna z mojego synia jak mi złożył życzenia "najlepsiego mamo" to bło takie słodkie!
:-)
No i się napisałam... po pierwsze Nela mi wisi i już jęczy a po drugie już nic nie pamiętam....idę zabawię małą i może jeszcze uda mi się tu zajrzeć jeszcze raz...