reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Próbuję jeszcze raz coś napisać... ciekawe czy się uda bo poprzednio pisało mi tak:
Nie możemy wyświetlić tej strony ze względów bezpieczeństwa.

Cofnij się do poprzedniej strony i odśwież okienko przeglądarki.
Forum BabyBoom

reklama
O udało się...

więc witam się po raz kolejny!

Tyle napisałam... i to ze 3 razy i nie mogłam wczoraj tego wkleić... nie wiem, coś mi się forum zablokowało, nie wiem może to przeglądarka :wściekła/y: nie ważne, dobrze że już mnie widać :eek:

Madzieńka wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - życzę Ci oby Jula kazdego dnia wnosiła do Waszego domu samą radość i wieczną zabawę! no i życzę Ci jeszcze oby kolejne malusie Szczęście zamieszkało u Was na dobre, by rosło rosło a po 9 miesiącach było już duże silne i zdrowe!!! No i spełnienia marzeń - wszystkich tych powiedzianych i pomyślanych!!!

Karlita a Tobie chciałam napisać że wierzę z głębi serducha że wszystko będzie dobrze i krwiak sam sie wchłonie! Uważaj na Was przez te 3 miesiące, baw się od teraz na podłodze, staraj się nie nosić Gabi bo ona już trochę waży... :tak: a wszystko będzie ok! Trzymam za to kciuki!!!

Madzieńka Karlita a modelki macie super! Zdjęcia cudneeee, zazdroszczę! :tak:

i jeszcze chciałam Wam powiedzieć że zazdroszczę tych przedstawień na dzień mamy, ja też już się nie mogę doczekać aż moje dzieciaki rozrabiaki będą stały na scenie i dla mnie recytowały czy śpiewały... to musi być super uczucie!
Ja i tak byłam dumna z mojego synia jak mi złożył życzenia "najlepsiego mamo" to bło takie słodkie! :-D:-)

No i się napisałam... po pierwsze Nela mi wisi i już jęczy a po drugie już nic nie pamiętam....idę zabawię małą i może jeszcze uda mi się tu zajrzeć jeszcze raz...

aqada ja miałam zwykłą chustę - taką co sama muszę motać i moja była zachwycona... pięknie w niej usypiała wtulając się we mnie...

mezatkaa kosiarę zamówiła mama na allegro - ale powiem ci że już się skończył :szok: nie wiem czy ludzie wykupili przed dniem dziecka czy co, ale koleżanka już szukała takiej samej i też nie znalazła a ten sprzedawca co my kupiliśmy napisał że niestety czasowo nie posiada już tych kosiarek...

fornetka u nas oboje maluchów pluło smoczkami i się jeszcze bardziej denerwowało... ale moje to wyjątki - możesz próbować i jak ma to pomóc to czemu nie :happy2:

sienio no właśnie zastanawiałam się nad tym botanikiem... i mam mieszane uczucia czy iść czy nie - wszystko będzie też zależne od pogody... bo jak bedzie słonko to i tak szkoda będzie w domu siedzieć to może się wybierzemy...

idę dalej zabawić małą... bo znowu wisi koło mnie :-)

Witajcie
madziarka super zyczenia dostalas od Juleczka:tak: za rok dolaczy sie i Nela :tak:
madzienka tak sobie pomyslalam, ze w tym prezencie slubnym zamiat kwiatka moze byc ksiazka o wychowaniu dziecka lub o ciazy, napewno sie przyda w przyszlosci.Chyba, ze maja juz dzieci:-p

Co do Botanika to fajny pomysl, jesli pogoda dopisze;-) a moze ktos ma inna propozycje w razie opadów? Tyle,ze na marketowe imrezy to ja raczej sie nie pisze, za glosno, za tloczno i dziecko latwo mozna zgubic:sorry2::sorry2:

Hej ale pustki weekendowe:szok::szok::szok::szok::szok:

U nas nocka kiepska...Jula coś popłakiwała chyba kolejna 4 nam wychodzi i jeszcze stan podgorączkowy i chyba katar nam zaczyna sie...dzisiaj walczymy a jutro jak będzie taka potrzeba idziemy do lekarza:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Mam nadzieje ze to jednak na ząbki:tak::tak::tak:

Sienio jeśli będziemy zdrowe i pogoda będzie ok to my tez chętnie wybierzemy się na spacerek do Botanika:tak:
I dzięki za pomysł na prezent....

Madzia
jeszcze raz dziękuję za piękne życzenia!!!!:tak::tak::tak:A Juleczek jest przesłodki...

Witam!
Do nas wlasnie przyjechali tesciowie z synkiem szwagra, obdarowali Maksa na DD, klocki drewniane, kolejne puzzle piankowe, ubranka no i oczywiscie ciuciu!!!!:-) Teraz dziadki wybyli z wnukami na plac zabaw-ja koncze gotowac zupe i gulasz i obiad gotowy.:-)
Miłego dnia mamuśki!

Wybaczcie moją nieobecność:ninja2::ninja2:. Przynajmniej nadrobiłam prasowanie i zamyślam się nad malowaniem salonu i przemeblowaniem go:tak::dry:.
marta super że występ się udał, a czego następny basen jest dopiero w październiku?
Basen był jako dodatek do zajęć korekcyjnych - we wrześniu ortopeda w przedszkolu będzie dzieci do korekcji kwalifikował i basen od października będzie.:tak:
My jutro wybywamy na działkę, wiec pewnie rano nie dam rady zajrzeć;-);-)
więc już zaocznie zapraszam na ciasteczko imieninowe
Zobacz załącznik 250560
Pychotka, mnie się zamaniło miodownika zrobić i wieczorem będę piekła:-p:tak:.
aaaaaaaa zapomniałam wczoraj sobie tak z mężem siedzieliśmy wieczorkiem i rozmawialiśmy o naszym dzidziusiu :) i powiem Wam ze chyba wybraliśmy imiona ;)
jak będzie dziewczynka to Kornelka ale to już było wiadomo ;) a jak chłopiec to Nataniel :-D
Ładne imiona :tak:- moja psiółka zarzekała się,że albo Tobiasz albo Kasia a jak dziecko się urodziło to wyszedł Gabryś a teraz ma być Wiktoria:tak::-).
Witajcie

A ja z zapytaniem czy któraś z Was używa/używała chusty tego rodzaju: http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/12/28/17/1012281775_2 ? Mój mały nie chce w niej wogóle się nosić, a na rękach bardzo lubi. Przez te kłopoty z brzuchem nawet śpi na rękach. O wózku mogę zapomnieć - nie ma mowy by po ubraniu go wyjechał w nim na spacer. Moze któraś z Was zna właściwe tehcniki noszenia albo zna kogoś kto umie wkłądac maluchy do takiej chusty? Zastanawiam się czy nie zrobiłam źle i czy nie powinnam była kupić takiej wiązanej...
A myślałaś o nosidłach ergonomicznych? Anihira( pozdrawia was wszystkie - komp jej nawalił) ma namiar na panią z Lublina która szyje takowe:tak:.
Wczoraj byłam z młodymi na festynie na Pstrągowie - darmowe zjeżdżalnie, trampolina, malowanie buźki(Olek - Spiderman a Julu - pająk krzyżak:tak::-D), wata cukrowa a ja sobie z Julem pstrąga z surówką pojadłam.
Madziu !!!
Ile godzin bije czas,
ile liści sypie las
Tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Imienin Tobie życzę

hej:)) a oto pare fotek z tego Mini ZOO:)) Nawet fajnie tam no i blisko....kurcze brakuje mi tu na lUBLINIE ZAMKNIETEGO WATKU DO FOTEK, ja do grupy nie zapisana i tam nie moge ze zdj korzystac:(( no ale nic pare zdjec wstawilam:)) mielego dnia, mykam do Hani

Zobacz załącznik 250951Zobacz załącznik 250952Zobacz załącznik 250953Zobacz załącznik 250954Zobacz załącznik 250955Zobacz załącznik 250956
pencil.png

reklama
Tesciowie juz pojechali zostawili duzo wrazen Maksiowi i mi pieniazki na prezent urodzinowy!!!!:-) Lubię takie wizyty!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

kainkas super fotki!!!! To Turka?????

Do góry