reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marz21 a to jakaś rocznica czy coś że szampan serwujesz małżowi?:-)
madzienka a ja wreszcie wywołałam zdjęcia bo mi się nazbierało od 1 urodzin nie wywoływałam:sorry: A jakoś inaczej się ogląda takie w albumie niż w komputerze. Trzymam kciuki żeby wizyta tylko była potwierdzeniem,że od ząbków.
sienio to Jula pewnie w żywiole była jak tyle atrakcji;-) Widziałam jak wracałyście, chyba zmokłyście trochę?
Ciekawe jak tam Anet15 się czuje i kiedy do domku wyjdzie?
kainkas chyba tak ten deszcz "optymistycznie" działa na ludzi...Życzę dobrego tygodnia i oby czas Ci szybko leciał w pracy.
Ja jednak pojechałam do tesco z siostrą bo promocja na pieluchy:tak: Ale ludzi:szok: A byłyśmy już po 20 a ruch jak w dzień powszedni. I jest dużo zabawek, trudno coś wybrać tyle tego. Tak więc zdjęcia poczekają do jutra...

reklama
marz udanej kolacyjki :)
anet a po co Ci pieluchy jak Kubus ladnie wola? Biedaczek tak sie nasiedzi caly tydzien :( a ja troszke tylko zmoklam, bo to taki kapusniaczek byl :):)
madzienka to zycze zdrowka Juleczce!!!

A my bylysmy u mojej babci obok maltanki a tam przed kosciolem festyn:-):-) dmuchane zjezdzalnie, balony i inne atrakcje, wieczorem mialo byc ognisko, ale my juz do domku poszlysmy
Milej nocki zmykam Julke polozyc spac.

To Ty masz babcie na Czechowie i nas w ogole nie odwiedzasz:blink::blink::blink::blink:
Szkoda ze nie wiedzialam przeszlabym sie z Julą:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ciekawe czy Maltanka była:eek:

madzienka a ja wreszcie wywołałam zdjęcia bo mi się nazbierało od 1 urodzin nie wywoływałam:sorry: A jakoś inaczej się ogląda takie w albumie niż w komputerze. Trzymam kciuki żeby wizyta tylko była potwierdzeniem,że od ząbków.

Ja jednak pojechałam do tesco z siostrą bo promocja na pieluchy:tak: Ale ludzi:szok: A byłyśmy już po 20 a ruch jak w dzień powszedni. I jest dużo zabawek, trudno coś wybrać tyle tego. Tak więc zdjęcia poczekają do jutra...

Ja tez uwielbiam ogladac w albumie, pierwszy rok Julci zrobiony a reszta:sorry2::sorry2:nawet niewybrana

A jaka jest promocja na pieluchy??

aqada ja chusty w ogóle nie używałam, ale dostaliśmy właśnie coś takiego jak Ty kupiłaś, mi to zupełnie nie podeszło, bo ani na siedząco nie mogłam małego włożyć w to, ani na leżąco bo był taki strasznie skulony. Wydaje mi się, że lepsza by była wiązana.

kainkas
a jak tam w pracy?... my też na DD raczej nic nie kupimy, ten miesiąc jest tragiczny z kasą :(

aluśka jak egzaminy?

madzienka nie późno wyjechaliśmy z domu, a umówiliśmy się ze znajomymi i już nie zajeżdżaliśmy:sorry:... my 1 czerwca siedzimy w domu i najprawdopodobniej cały najbliższy tydzień:wściekła/y::ninja2:

talia
dobrze, że wszystko ok

kainkas super fotki, widać, że wycieczka się udała:-)

antuanet super gratki za 5:-)

sienio a no był festyn na DD i nawet fajerwerki były:-)

heloł

no wiecie co 40 minut czytałam co naskrobałyście przez 2 dni, pracowity weeckend:-D:-p

a my byliśmy u rodziców w sobotę, odwiedziliśmy znajomych, moja koleżanka jest w 7 miesiącu ciąży ale ma brzuszek....:rolleyes2: posiedzieliśmy, pogadaliśmy, Hubert się wybawił, kurczę czasami mi brakuje tych naszych plot pod blokiem (25 lat się znamy, mieszkałyśmy w jednej klatce na tym samym piętrze:-) no i ja jestem w Lublinie, a Ania została w Kraśniku). A dzisiaj zawitaliśmy do teściów (bo to tylko 15 km od moich rodziców), ale ani mi ani P nie chciało się z rana zbierać, także zajechaliśmy dopiero na 13 do nich:cool2: wchodzimy, a tu teść wychodzi do pracy:-) no takie odwiedziny to ja rozumiem:-)

no ale żeby nie było zbyt pięknie wracając do Lublina mieliśmy mały wypadek, ale to :ninja2: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

po południu jeszcze odwiedził nas mój brat z żoną i synkiem, ale Hubert interesował się maluszkiem, a ma on 3 miesiące, chciał się przytulać do niego.

sienio kupiłam jedną paczkę bo na dwór mu jeszcze zakładam...to dobrze że już blisko miałyście do domu jak zaczęło padać.
madzienka ja wywołałam teraz 1500zdjęć:szok: Bo tak mi się nazbierało jakoś...Wcześniej chyba zamawiałam we wrześniu tamtego roku, wtedy też koło 1000 szt.- po prostu tak lepiej się opłaca jak więcej się nazbiera...A pieluchy GigantPack za 49,99 więc chyba taniej niż normalnie.( rozm.5-68szt.)
maltanka a co się stało że Wy też musicie siedzieć w domu? A co za wypadek?Nic Wam się nie stało? A Hubert śpi już? Ale przeżycia w ciągu jednego dnia...współczuję. Leć odpocznij...

antuanet no wlasnie ja tez na wyjscia zakladam i chociaz zawsze sa suche to jakos boje sie wyjsc bez ;p i chcialam kupic takie majteczki pampersa, ale chyba juz nie bede miala okazji, bo narazie mam jeszcze pol paczki :p
maltanka bardzo mi przykro, ze macie jakies zmartwienia, w takich chwilach moze odechciec sie wszystkiego... :(
madzienka ja kiedys maltance mowilam i zawsze jak planujecie to spotkanie na placu to mam ochote sie wybrac, ale jakos nie moge sie do 10 nigdy wyrobic :p no ale nastepnym razem bardziej sie postaram :):)

oooo MAtko 1500??? to bedziesz miala ukladania :D:D:D

antuanet odwieczna skarbonka się odzywa samochód:wściekła/y: Hubert śpi, nic się nie stało, brat mojego P śmiał się, że niedługo będzie mistrzem w holowaniu samochodów, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w ostatnich tygodniach często to robi....nam:eek::sorry:

zmykam spać bo nawet nie chce mi się nic myśleć... chyba przesiądę się na rower, przynajmniej portfel będzie z tego powodu szczęśliwy...

sienio a na spacerek zapraszamy:tak:

Ostatnia edycja:
Sienio to zapraszamy, my spotykamy sie kolo 10.30 wiec spokojnie na 11 możesz dotrzec do nas:-D:-D:-D

Witam wykąpana, wymaseczkowana, cała pachnąca tylko chłopa brak:-p:tak: ale pocieszam się ze za 2 tygodnie będziemy razem:tak::cool::cool:.

Nosidła ergonomiczne są dla siedzących dzieci a to stronka pani z Lublina Mei Tai nosidła dla dzieci

Fiu fiu.....

A takie nosidło mam, mi szyła kobitka z netu, dzieki za stronkę

Zmykam mamuski...trochę poprasowałam a teraz pora spać, bo jutro na 10 jedziemy do Medicover...zobaczymy co nam powie pani doktor:sorry:

Dobranoc!!!

reklama
Madzieńka zaciskam kciuki oby to były ząbki...!!!!! I czekam z niecierpliwością na wieści od Was...

madziara78 no zkoda ze nie ma juz takich. a tak wogule to jak ty rano wstajesz:szok: w sumie ja tez tak samo :-D:-D:-D

przegladalam neta i to jet taka kosiarka jaka macie??
GARDENA PLAY - KOSIARKA dla dzieci na baterie | Gardena
i tez tyle koztowala?? warta swojej ceny czy raczej nie??

Nasza była tańsza - kosztowała z przesyłką chyb 110... Ale ta co wkleiłaś też jest niedostępna

kainkas fotki z zoo zuper!

antuanet gratuluję 5!!! Zdolniacha z ciebie!

Marzenka dziękuję za życzenia i pamięć! Kochana jesteś... ale tak jak pisała Madzienka ja w lipcu mam imieninki
Udanego wieczorku życzę! No i to piwko wisi w powietrzu... w bugi w kubkach po coli... haha dobre!

Sienio nie martw się, ja nie z tych obrażalskich i nawet gdybym miała imieniny to nic by się nie stało... :)

Maltanka dobrze że nic poważnego się wam nie stało.. teraz odpoczywajcie spokojnie bo po takim dniu wrażeń potrzeba wam spokoju! :)

i ja zmykam spać...bo jutro do dzieci nie wstanę... dobranoc!

Ostatnia edycja:
Do góry