reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień Dobry :) fantastyczna pogoda !! zaraz zmykam z Gabiszonem na spacer ;)

dzisiejsza nocka była rewelacyjna mała padła nam koło 22 i wstała o 4 ale tylko na przytulanki i usnęła od razu i spała do 8 :) chyba odsypia te nocki chorobowe :)

kaszle już tylko sporadycznie ale to na bank z tego kataru co jej spływa

dzisiaj mamy gości z Krakowa więc muszę też ogarnąć chatkę i przygotować uroczysty obiad a raczej obiadokolację ;)

Karlita tylko spokój może cię uratować :-D:-D:-D:-D

wdech wydech wdech wydech ;)

a to moje dziecię - nie spodziewałam się że to aż taki kombinator ;)

kurczę kusicie tymi pazurkami, a ja się jeszcze wacham, najgorsze to to uzupełnianie:baffled:

a tam ;) ja tam lubiłam chodzić na pazurki to był czas tylko dla mnie ;) i do tego nie musiałam się bać ze zaraz mi lakier odskoczy ;) paznokieć się złamie ;) hehehe

sprawdza jak będziesz reagować, mój też tak robi, zazwyczaj jak w coś gdzieś wali, np, swoimi zabawkami, śmieje się i obserwuje jak zareaguje, po paru razach stanowczych "nie wolno" odpuszcza:tak:

moze i tak na razie jak ja mówie nie wolno to Gabi się cieszy i dalej psoci ;)

fornetka jak tam się czujesz ?? dajesz jeszcze radę ??

talia co do suwaczka

na górze po prawej masz ustawienia klikasz na nie
po lewej stronie pojawia się takie menu
i tam masz "moje ustawienia" i tam masz edytuj sygnaturkę klikasz tam i wklejasz kod suwaczkowy :) i gotowe :)

jakby coś pytaj :)

mnie też to forum wciągnęło :) nigdzie nie znalazłam aktywnej grupy lubelskie a miło czasem się spotkać pogadać poplotkować ;)

mam pytanie co do aktywnych mam

czy podawałyście pełne adresy ?? widać je razem z numerem mieszkania później ?? bo to trochę takie niebezpieczne .... ja wiem ze to forum dla mam ale czasami różne rzeczy się zdarzają ...

a teraz spadam szykować małą na spacer :)

miłego dnia mamuśki :)

reklama
karlita niezła "aparatka" z Gabrysi. :-)
madzienka śliczna ta Wasza malutka.:-)
anaconda27 ja mam "pod nosem" skansen a nie pamiętam kiedy byłam tam...też chętnie się wybiorę.
maltanka widzę że rowerek pasuje Hubercikowi, Kuba posiedzi w nim minutę i wysiada...
Witam się. Ja już po porannych zakupach, potem jeszcze na spacerze byliśmy. Kubuś przed 10 zasnął więc ogarnęłam mieszkanie. Pogoda super na pranie, taki wiaterek lekki powiewa. Teraz szukam inspiracji na obiad, jak mały wstanie pewnie na spacer wyskoczymy...Miłego dnia.

Jescze jedna próba może coś pomyliło się w adresie suwaczka sprawdźmy:)
Jest ale bez zdjęcia:(

u mnie też się wstawiało bez zdjęcia z suwaczków BB nie wiem dlaczego dlatego zmieniłam suwaczek!!

Antuanet24 kombinator straszny :)

ok lecę na spacer :) bo się nie wyrobię a moze mała pośpi mi na dworze troszke :)

Witam,
nie dam rady nadrobić Was, choć przeczytałam....mała dziś marudna, śpi po 20 minut i się budzi...męczy ją chyba katarek:-:)-:)-:)-:)-( na wszelki wypadek idę koło 13 do pediatry...niech ją osłucha, będę spokojniejsza...
Napiszę tylko, że Natalia już w szpitalu dostawała gentamycynę, bo ropiały jej oczka....przy wypisie dostałam receptę na krople i zalecenie, że jeśli po 4 tygodniach nie przejdzie lub powróci to do okulisty:baffled:w sobotę zaropiało jedno oczko...teraz nie ma nic, ale wolę się upewnić, czy jest ok, niż ryzykować:tak::tak::tak::tak::tak:
Może wieczorkiem uda mi się zajrzeć na dłużej;-);-)

Ostatnia edycja:
Witam w nie najlepszym nastroju:wściekła/y::growl::ninja2::ninja2:.
Karlita jeśli chodzi o AM to jeśli nie jesteś zalogowana to nie widać adresu:no: - przynajmniej jak ja wejdę i nie zaloguję się i na swój profil wejdę. Dopiero po zalogowaniu wyświetla się opcja ustawienia, więc jesteśmy dobrze na AM chronione;-):tak:.
Misia dużo zdrówka dla Natalki.
Miłych spacerów dziewczyny.

Dzień dobry:-):-)
nie doczytalam Was bo musze malej non stop pilnowac,od kiedy sama zaczela chodzic (od 3 tyg) to masakra.....
Kainkas jak zacznie biegać to dopiero bedzie się działo;-):-D
aluśka a nie odwołali Wam zajęć w weekend? Super że tak dobrze znosisz początki ciąży, oby tak do końca.
niestety nie chcieli odwołać zajęć chociaż w innych szkołach były odwołane:no: ehhh szkoda im było jednego weekendu:crazy:
My juz po wizycie a wiec zapalenie gardła. Na szczescie po osłuchaniu czysciutko i katar sie nie rozwija chyba troche rano szybko zapobieglam. Teraz maluch moj spi i widze ze troche robi sie cieply. Musze kupic tylko wapno bo zanioslam liste lekow kt mialam w domu i na ich podstawie zrobil leczenie. Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.
dużo zdróweczka Mateuszkowi życzę:tak::tak:
o rety co za dzień, wszystko mnie denerwuje dzisiaj:crazy: młody marudny, spał tylko godzinę, do tego po 17.00 muszę iść na pocztę bo listonoszowi, czy tam kurierowi nie chciało się zapukać tylko wsadził w skrzynkę awizo:angry::angry::angry: k... to już nie pierwszy raz się zdarzyło.
u nas też listonosz w kulki leci bo nieraz się zdarzyło że zamiast do 13 zaniósł list do 13A i odwrotnie:no: a avizo to co róż lezy w skrzynce a w domu zawsze ktoś jest:baffled: może reka go będzie bolec od nacisnięcia dzwonka:crazy::wściekła/y:
Witam Wszystkie mamy, jestem "nową " użytkowniczką na forum nie mieszkam co prawda w samym Lublinie a Puławach ale postanowiłam się podłączyć:) Od stycznia jestem szczęśliwą mamą Gabrysi:)Mieszkam od niedawna na lubelszczyźnie i niewiele znam osób w Puławach więc może ktoś jest na forum z Puław?
witaj wśród nas:-):-)
A i jeszcze może słyszałyście coś o pediatrze dr Żyszkiewicz?
niestety nic o tym lekarzu nie słyszałam:zawstydzona/y:
Maltanka urocze spacerkowe foteczki:-):-)
misia czuje się jak wieloryb, w nocy śpię rożnie raz całą przesypiam raz wstaje jak głupia na siku a tu tylko kilka kropli.
A tak po za tym to całkiem dobrze miałam kila takich skurczybyków przepowiadających ale ok 3 dni jest spokój wiec na razie nic się nie dziej. Mały jest czasami aż nad ruchliwy a czasami to muszę go budzić bo się stresuje.
Ty to się nie nudzisz z mała, szkoda ze pogoda taka do d..y bo tak to można na spacer wyjść. Trzymam kciuki ze ten katar Natalki to nic poważnego.
Fornetka już nie długo i będziesz miała to za soba a zanim się obejrzysz Twój maluszek skończy miesiąc:-):-) i tak dalej a potem bedziesz mnie w listopadzie pocieszać jak będę Wam pisac jaki to ze mnie wieloryb:tak::-D:-D:-p
Gdzie chodzicie do okulisty ??
ja chodzę na spokojną polecam w 100% tam przyjmuje rewelacyjna okulistka!!
my szczerze powiedziawszy jeszcze nie bylismy:zawstydzona/y: a od jakiegoś roku sie zbieramy tylko zebrać nie możemy:no:

dzisiaj mamy gości z Krakowa więc muszę też ogarnąć chatkę i przygotować uroczysty obiad a raczej obiadokolację ;)

a to moje dziecię - nie spodziewałam się że to aż taki kombinato od r ;)

Pomysłowy Dobromir z Gabrysi:-D:-D
Przyjemnego spędzenia czasu z gośćmi :tak::tak:

reklama
Witam,
nie dam rady nadrobić Was, choć przeczytałam....mała dziś marudna, śpi po 20 minut i się budzi...męczy ją chyba katarek:-:)-:)-:)-:)-( na wszelki wypadek idę koło 13 do pediatry...niech ją osłucha, będę spokojniejsza...
Napiszę tylko, że Natalia już w szpitalu dostawała gentamycynę, bo ropiały jej oczka....przy wypisie dostałam receptę na krople i zalecenie, że jeśli po 4 tygodniach nie przejdzie lub powróci to do okulisty:baffled:w sobotę zaropiało jedno oczko...teraz nie ma nic, ale wolę się upewnić, czy jest ok, niż ryzykować:tak::tak::tak::tak::tak:
Może wieczorkiem uda mi się zajrzeć na dłużej;-);-)
oby katarek szybko przestał Karolinkę męczyć:sorry2:dzisiaj idziesz z nią do okulisty?
Witam w nie najlepszym nastroju:wściekła/y::growl::ninja2::ninja2:.
a co to sie stało że nastrój nie ten teges:dry:

Do góry