reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Talia ups zle spojrzałąm na suwaczek myslałam ze ma 2miesi4dni a tu tygodnie:-DPrzy karmieniu piersia moze tak sie zdarzyc moj Mateusz tez tak miał ale moze z raz czy dwa tak długo nie robił zazwyczaj byla codziennie badz co drui dzien. Ja dzwonilam do poloznej kt byla u mnie na wizycie i mnie uspokoila
Maltanka no moj juz tez je to co my jemu nie sole zazwyczaj jest to miesko lub pulpeciki w sosie. Był czas ze zjadał przedc spaniem zupe a po drugie danie a teraz te drugie jak wezmie do buzi to mieli i mieli wiec dlatego sobie mysle ze tymczasowo przestawie sie czesciej na zupy. Zima dzieciaki maja wiekszy apetyt:baffled:

Mateusz jeszcze spi juz 3godzinka leci:-)spioszek

reklama
Maltanka, Sunday napiszcie co Wasi faceci lubią a tu też macie sporo fajnych pomysłów
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/ksiazka-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/

Dzieki za linka!!!Moj to miesorzerny!!!:tak::tak::tak:

Mateusz jeszcze spi juz 3godzinka leci:-)spioszek

Moje dziecko tez dzisiaj 3godziny spalo!!!!:szok::szok::szok:

madzienka śliczny avatarek!!! A fotka z Hubercikiem rewelacja!!!!Normalnie para jak "talala"!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jakie bryki!!!!!!!!!!!!hehehehhehehehehe:-D:-D:-D:-D

anaconda:-D:-D:-D nie moge ale mnie ubawil wstep twoj "problemy kupkowe to do mnie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkich serdecznie!!!Dzien piekny ale jakis niby chlodny wiatr jest, ciekawe ile pranie bedzie mi lchlo na balkonie!:baffled::baffled::baffled:
Ja dzisiaj nic nie robie w kuchni wczorajk sie narobilam,dzisiaj mam zupe spagettti i jeszcze 3 nozki upieczone z kurczaka.:happy: wystarczy!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

hmmm zarejestrowałam się na aktywnemamy dostałam link aktywacyjny i mam taki komunikat

#0: Exception "Zend_View_Exception"

"Unable to find array key "getAvatar" in path "getAvatar" - /nfs/www/jandj/www.aktywnemamy.pl/vendors/PHPTAL/Context.php@332" at line 516 in file /nfs/www/jandj/www.aktywnemamy.pl/frontend/classes/Zend/View/Phptal.php Backtrace: (latest on top, click to fold/unfold)

Marta przykro mi z powodu stażu ....

Marz ale masz śpiocha dzisiaj ;)

moja Gabi dopiero teraz usnęła wcześniej na spacerze przespała się trochę ;)

sobota SOBOTA sobota SOBOTA mi w głoooowieeeee

spadam do kuchni bo zaraz goście się zjeżdzają :p

Ja też nie mogę się zarejestrować na aktywnych mamach, cały czas mi wyskakuje że taki nick już istnieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mój z moją pojechali do reala więc wskoczyłam tu na chwilkę :tak::tak::tak:
Senna jakaś jestem mimo że spałam dzisiaj w dzień godzinkę :dry::dry::dry:

Ja też nie mogę się zarejestrować na aktywnych mamach, cały czas mi wyskakuje że taki nick już istnieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda
mam to samo ale dostałąm taka wiadomośc od Bestyji
"w serwisie jest bład ( został już zgłoszony i ma być poprawiony).
Sama czekam na z logowaniem i rejestracją bo mam dokładnie ten sam problem. Baza BB miał być połaczona z Aktywnymi mamami i wtedy nie powinno byc już problemów z rejestracją i logowaniem. Z załozenia osoby z BB powinny móc wejść od razu z loginu i hasła których uzywają w naszym serwisie a później tylko dopełnić dane w profilu."

ps udało mi się zarejestrować na AM :)

Super.....

Karlita bylam dzisiaj w tym salonie na gorskiej...bardzo sympatyczna ta Monika tylko z terminami u niej krucho...na razie przez 2 tygodnie nie ma wolnego wiec zapisz sie wczesniej jesli juz zdecydujesz sie na pazurki

Maltanka
czekam na fotki!!!!

dziękujemy za mile komentarze...było naprawdę fajnie na spacerku rowerkowym...:tak::tak::tak:

My niedawno wróciłyśmy ze spacerku...wiatr trochę uspokoił sie wiec Jula szalała w piaskownicy i na ślizgawce...
Byla u nas w odwiedzinach kolezanka z mojej pracy...Jula dostala duże wiaderko drewnianych klockow i na razie mam spokoj, z zafascynowaniem burzy taty budowle:-D:-D:-D:-D

maltanka, madzienka super że spacerek udany! A dzieciaki super, normalnie rajd rowerkowy.
marz21, sunday to ładnie Wam maluszki pospali, może mój Kubuś pozarażał kolegów snem;-)
marta1981 szkoda że tak wyszło z tym stażem. :crazy:
anaconda27 ja też nie mogę się zalogować, ten sam komunikat wyskakuje.
My zamiast na spacer pojechaliśmy na działkę o moich rodziców.Kuba wytarzał się w piachu, poroznosił po całym placu. Później jeszcze pojechaliśmy do pracy mojej sis i do groszka.Ja wróciłam nakarmiłam Kubusia, wykąpałam i od 30 minut on śpi :tak: Chyba już zmęczony całym dniem, a na południe spał 2,5h;-) Ja oglądam tv i czekam na małża. Miłego wieczorka.

madzieńka, maltanka zdjęcia są świetne a dzieciątka po prostu super. Ale wam zazdroszczę tych wspólnych wypadów. Marta szkoda ze staż nie wypalił.
Karlita Gabi jest po prostu prze artystka.
Melduje się ze jestem jeszcze w 2 paku. Cały dzień poza domem ale jestem padnięta ale tak pozytywnie. Jutro tez cały dzień poza domem a nawet trochę dalej muszę jechać do Kielc załatwić dość ważna sprawę szkoda ze tak późno ona wyszła ale nie mam wyjścia. Mam nadzieje ze będzie to szybki wypad tam i z powrotem.
Misia mam nadzieje ze to nic poważnego z tymi oczkami.
Witam nową mamuśkę

reklama
Witajcie
Pisalam, pisalam i sie skasowalo :(:(:( nie mam sily jeszcze raz.
maltanka, madzienka extra spotkanie, super foty
antuanet to dlatego nie wyszlas :) fajnie, ze wyprawa udana :):)

chcialam jeszcze napisac, ze przezywam bunt dwulatka...jak przetrwam to bede w sobote :p:p

Ostatnia edycja:
Do góry