reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam Wszystkie mamy, jestem "nową " użytkowniczką na forum nie mieszkam co prawda w samym Lublinie a Puławach ale postanowiłam się podłączyć:) Od stycznia jestem szczęśliwą mamą Gabrysi:)Mieszkam od niedawna na lubelszczyźnie i niewiele znam osób w Puławach więc może ktoś jest na forum z Puław?
Witam nowa mame na forum:-)
Ja przeglądałam allegro i tak się zastanawiam czy nie zamówić zdjęć przez net, nigdy nie zamawiałam i trochę się boję ale ceny kuszące za odbitkę. :rofl2:
Tez nigdy nie zamawialam,a teraz od narodzin Karoliny nie mam wywolanego anijednego zdjecia,bo w domu siedze i nie mam gdzie zaniesc...a jak wyskocze gdzies juz,to zapominam o zdjeciach....musze tez zobaczyc i sie przekonac jakie te fotki beda.....
to my pokarzemy się na rowerku i na placu zabaw. Wczoraj.
Sliczne fotki....:happy:
Śliczniutko.....

To i my pokażemy się:-D
No prosze,sesja za sesja...slicznie rowniez....
A i jaki ladny nowy avatarek:-)

Ja wpadlam powiedziec dobranoc....:happy:
No i jak tak zachwalacie chlebki od Marty,to i ja bym 2 poprosila....i 1 jarzynke:happy:
Jak dasz rade Marciu....

reklama
Natalka wciąż ma katarek:baffled::baffled: udało mi się tylko zapisać ją na czwartek do okulisty:tak::tak::tak::tak:

Misia
nie wiem czy u takich maluchow można stosowac ale probowalas maść majerankową smarowac pod noskiem....
Ja również zapytam w jakim celu do okulisty z tak malutkim dzieciaczkiem???

hehe to kiedy się umawiamy do Botanika, chętnie podsunę Ci mojego modela a i sama skorzystam z rad:-):tak:

hmmm ja też muszę wymyśleć coś na piątek, mamy rocznicę

Maltanka
ja też chętnie wybiorę się na spacerek do Bootanika - dawajcie znać!!!!
Co do jutrzejszej pogody to widziałam że znowu ma padać:baffled::baffled::baffled::baffled:ale moze uda nam sie spotkać:-p

Fiu fiu szykuje sie romantyczny wieczór!!!:wink::wink::wink:

maltanka to romantyczny wieczor sie szykuje!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Tylko żeby nam Kasia nie zaspała na spotkanie:-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Karlita współczuje ale nie ominie Cie to na pewno tylko relaks i cierpliwości teraz Ci trzeba.

oooo tak to jest to czego mi trzeba relaxu i wyjścia gdzieś samej ;)

chciałam się pochwalić że podjęłam decyzję i w maju robię pazurki a co!!

Karlita nie reaguj i bądź cierpliwa, z czasem da sobie spokoj:tak::tak::tak:
taaak a ja osiwieję od jej wrzasków ja nie wiem po kim ONA TAKA KRZYKLIWA ;)

Zgadzam się....
dziewczyny spokojnie ja jestem samoukiem - amatorem ;) powiem tak strzelam dużo fotek zawsze jest w czym wybrać ;)
na weselu brata zrobiłam ponad 600 zdjęć ;)

To ja zamawiam fajną fotkę Julci z sobotniego spotkania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pewnie nie tylko ja byłabym chętna:happy::happy::happy::happy:
tym razem wezmę porządny aparat bo ta moją idiotenkamerą to fotki wyszły beznadziejne ;)
no i oświetlenie w Bugi niestety nie jest dobre ... dlatego lubię plener ;) jak jest słonecznie to zdjęcia wychodzą bajeczne :)

:baffled: udało mi się tylko zapisać ją na czwartek do okulisty:tak::tak::tak::tak:
Dużo zdrówka dla Was :)

:szok::szok::szok:jak pięknie stoi:tak::tak::tak::tak:
jestem w szoku bo w piątek stanęła nam pierwszy raz a teraz bryka jakby już z miesiąc stawała ba dzisiaj starała się wejść na fotel!!

Gdzie chodzicie do okulisty ??
ja chodzę na spokojną polecam w 100% tam przyjmuje rewelacyjna okulistka!!

:-D:-D:-D:-Dkazałaś mężowi pilnować dziecka, a nie torby:-p:-p:-psama sobie jesteś winna;-);-)
racja musze potrenować wydawanie poleceń ;)

nie reaguj, odpuści w końcu, ale pozamykane niech będą:tak:
ok nie będę reagować

ps ostatnio zauważyłam ze to moje małe to złośliwe jest ;)
np siedzimy - pociągnie mnie za włosy mówie ała niunia to boli nie wolno tak robić a ta się uśmiecha i dalej ciągnie .... grrrrr

hehe to kiedy się umawiamy do Botanika, chętnie podsunę Ci mojego modela a i sama skorzystam z rad:-):tak:
jak będzie pogoda to z miłą chęcią tylko muszę wiedzieć wcześniej bo mam pół miasta do przemaszerowania ;)
może i ja się czegoś nauczę od Ciebie ;)

hmmm ja też muszę wymyśleć coś na piątek, mamy rocznicę:-)
mmmm pochwal się co wykombinujesz :)

ok lecę bo jestem padnięta w sumie od 4 jestem na nogach ;)
do jutra laski :)

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Wreszcie jakieś słoneczko, mam nadzieję że na cały dzień zostanie z nami. Ale nie chciało mi się dzisiaj wstawać i Mai też, już zaczynałam się zastanawiać czy nie zostawić jej w domu i iść jeszcze spać ale przyszedł mąż i zaczął nas porządnie budzić :-D:-D:-D

Wybieramy sie juz od roku do skansenu:-p:-p moze w tym roku nam cos wyjdzie.

To tak jak my :-D:-D:-D

to my pokarzemy się na rowerku i na placu zabaw. Wczoraj.

Śliczne fotki, takie słoneczne no i widać że Hubercik zadowolony. Wiesz ja odnoszę takie wrażenie że to jest bardzo spokojniutkie dziecko :tak::tak::tak:

Śliczniutko.....

To i my pokażemy się:-D

O i nasza modelka się pokazała, widać że ptaszki jej się spodobały a ostatnie zdjęcie to na "naszych" ulubionych huśtawkach :tak::tak::tak:, oj często tam 2 lata temu przesiadywałyśmy, taki tam spokój i zacisze :tak::tak:
Karlita tylko spokój może cię uratować :-D:-D:-D:-D

Tylko żeby nam Kasia nie zaspała na spotkanie:-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D spokojnie mały wstaje o 6.00 od paru dni:-D

chciałam się pochwalić że podjęłam decyzję i w maju robię pazurki a co!!

kurczę kusicie tymi pazurkami, a ja się jeszcze wacham, najgorsze to to uzupełnianie:baffled:

ps ostatnio zauważyłam ze to moje małe to złośliwe jest ;)
np siedzimy - pociągnie mnie za włosy mówie ała niunia to boli nie wolno tak robić a ta się uśmiecha i dalej ciągnie .... grrrr

sprawdza jak będziesz reagować, mój też tak robi, zazwyczaj jak w coś gdzieś wali, np, swoimi zabawkami, śmieje się ibsrwuje jak zareaguje, po paru razach stanowczych "nie wolno" odpuszcza:tak:

Maltanka, Sunday napiszcie co Wasi faceci lubią a tu też macie sporo fajnych pomysłów
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/ksiazka-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/

dzięki za linka, mój to lubi w zasadzie wszystko, oprócz szpinaku.

Śliczne fotki, takie słoneczne no i widać że Hubercik zadowolony. Wiesz ja odnoszę takie wrażenie że to jest bardzo spokojniutkie dziecko :tak::tak::tak:

no na ogół to jest grzeczny, :tak:ale czasami ma mega marudne dni:tak: no i wstawanie rano:baffled:

Witajcie

my zaraz na rowerek zmykamy, takie słoneczko, trzeba korzystać.
jeszcze kawkę sobie zrobię przed wyjściem.

anaconda "ptaszki":-D:-D:-D:-p

reklama
Witajcie miłe mamusie, bardzo dużo dzieje się na tym forum aż jestem zdumiona:)
Marta1981pewnie mnie wciągnie!

a tak do wszystkich:jestem mamąa na to żeby nią zostać długo czekałam tym większy zachwyt moją córeczką. Przeprowadziałm się na Lubelszczyznę z Dolnego Śląska i szystkie koleżanki pozostawiłam tam więc cienko u mnie ze znajomościami choćby po to by razem pospacerować. Pracę też tam zostawiłam na razie zamierzam oddać się wychowaniu Gabi.
Chętnie z Wami popiszę, na pewno będzie mi raźniej.
Napiszcie mi proszę jak załączyć suwaczek bo nie potrafię:)
Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
aha mam na imię Justyna i skończę w tym roku 30 lat:)

Ostatnia edycja:
Do góry