a co się stało ??
Karlita jeśli chodzi o AM to jeśli nie jesteś zalogowana to nie widać adresu

- przynajmniej jak ja wejdę i nie zaloguję się i na swój profil wejdę. Dopiero po zalogowaniu wyświetla się opcja
ustawienia, więc jesteśmy dobrze na AM chronione;-)

.
czyli jeśli np zaloguję się to będę widziała wszystkie adresy włącznie z mieszkaniami ??
wiecie co to troche niebezpieczne .... ja wiem ze mam talent do tworzenia teorii spiskowych ale upublicznianie dla wszystkich zalogowanych własnego adresu domowego to tak .... hmmmm sama nie wiem mam mieszane uczucia
Witam,
nie dam rady nadrobić Was, choć przeczytałam....mała dziś marudna, śpi po 20 minut i się budzi...męczy ją chyba katarek:-

-

-

-

-( na wszelki wypadek idę koło 13 do pediatry...niech ją osłucha, będę spokojniejsza...
bidulka wiem co to znaczy i widzę jak Gabi się męczy a co dopiero taki maluszek
Natalko dużo zdrówka!!
misia może macie to co my czyli za wąskie kanaliki łzowe ??
u nas Gabi od samego poczatku miała zaropiałe oczka w szpitalu dostawała krople przy wypisie powiedzieli zeby tylko przemywać i płukać solą fizjologiczną ... na pierwszej wizycie u pediatry powiedziałam że martwie się o te oczka bo ma opuchnięte i ropieją - kazął mi nie szukać problemów i przemywać solą fizjologiczną , później przy pierwszym szczepieniu mała na oczka od pediatry dostała lekkie kropelki z antybiotykiem - miesiąc spokoju i znów oczka zaczęły ropieć pediatra dalej twierdziła że Mąła z tego sama wyrośnie

, w końcu na własną rękę zaczęłam szukać okulistki dzięki mojej cioci dostałam kontakt do naszej okulistki jak zadzwoniłam od razu kazali się zgłosić z małą - bez kolejki - miała 3 miesiące okazało się że ma zapalenie kanalika łzowego - mała dostała maść która tak nie wysuszała oczek jak te wcześniejsze kropelki, okulistka pokazała nam jak masować kanaliki łzowe dzięki niej oczka Gabi zostały uratowane!! a mogło się skończyć tragicznie -> dlatego do końca nie ufam lekarzom
z oczkami chodzimy na kontrolę co 2-3 miesiące teraz oczka już nie ropieją tylko czasem Gabi zatrzymuje się łezka w oku tz kanalik się przytyka i oczko wypełnia się wodą (łzami) cieszę się bo może nie będzie trzeba robić zabiegu poszerzania kanalików
także temat okulistów nie jest mi obcy jakby ktoś chciał namiar - dajcie znać
misia dodam tylko tyle że przy katarze właśnie kanaliki lubią się zatykać!!
my szczerze powiedziawszy jeszcze nie bylismy

a od jakiegoś roku sie zbieramy tylko zebrać nie możemy
wiesz jak nie ma większej potrzeby to się odkłada takie wizyty
tak dzisiaj też już właziła do szafki
Witajcie my juz po spacerku z Maltanką i Hubercikiem....
ależ Wam zazdroszczę wspólnych spacerów

!! też chcę do Was
a z pazurkami to chodził mi raczej o finanse, bo samo chodzenie to zawsze jakaś odskocznia
wiesz co ja też zawsze na to patrzyłam ale tak ... nie palę!! nie piję!! od początku narodzin małej oszczędzam na wszystkim - w końcu chyba czas zrobic coś dla siebie
nawet do 2 godzin możemy tak spacerować
my zaliczylyśmy 2,5 godz spacer

bosko na dworze
Karlita ja tez sie zastanawiam aby pojsc w maju przed powrotem do pracy, Niezła ta Twoja mała mnie tez nie raz zaskakiwał takimi sytuacjami a teraz to juz mały komediant. A co do upominania to czasem jak mu cos zabraniam to on mysli ze ja sie z nim bawie i sie smieje i robi to jeszcze raz
wiem ze to nie złośliwie chociaż tak wygląda

hehehe zabawowe te nasze maluszki
Teraz Mateusz spi zjadł obiad chociaz widze ze ostatnio nie ma ochoty na drugie danie chyba chwilowo przeniose sie na zupe. A wasze maluchy co jedza na obiad i z ilu dan??
ja Gabi robię taką gęstą zupę

nigdy nie jadła takich wodnistych
później dostaje kawałek mięska arbo rybki do jedzenia - z buraczkami albo z gotowaną marchewką ale ale czasami je tylko taką gęstą zupę
wczoraj zrobiłam jej ryż i starłam do tego jabłuszko

zajadała się ze smakiem
lecę do kuchni nastawić karczek do pieczenia