maltanka
Fanka BB :)
Super
Maltanka jasne że się cieszymy
:-):-):-):-):-):-)
misia to z czego to jest zrobione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super
Wejdź na wątek o usg https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/sprawdzony-lekarz-i-dobre-usg-21519/Witam moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź !
Witam moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź !
Chcialam sie pochwalic ze mój mały zrobił siusiu do nocniczka. Wzial go z kuchni i nosil wiec go posadzilam a ze nie potrafi wysiedziec bezczynnie chwili to właczylam bajeczke. Wyszłam na chwile do kuchni wacam a tam niespodzianka...:-)
wiesz co doszłam do wniosku ze nie będę tego w sobie dusić i będę z nim rozmawiać ...masz więc nieco szczęścia, że akurat był w domu i widzi jak to wygląda...oby szybko nie zapomniał;-)
super ze się poznamyI uwaga uwaga rozmawiałam z M i zostawi mi w piątek autko, jedzie do pracy z kolegą, także w piątek zjawimy się z H (mam nadzieję że tylko kolega nie nawali) cieszycie się?
z czystym sumieniem polecam w Luxmedzie dr Gustawa Chołubka w LublinieWitam moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź !
magtkaczyk mi robił usg mój gin prowadzący, a chodziłam do dr. Woźniaka
marz mój jak kupi sobie coś do samochodu albo jakieś klucze czy śrubokręty to samo jak dziecko się cieszy
a ja mam dzisiaj takiego lenia, że położyłam się z małym, ale nie usnęłam, przynajmniej sobie poleżałam, na obiad zrobię zaraz racuchy z jabłkami, nie chce mi się nic innego. I uwaga uwaga rozmawiałam z M i zostawi mi w piątek autko, jedzie do pracy z kolegą, także w piątek zjawimy się z H (mam nadzieję że tylko kolega nie nawali) cieszycie się?
oooo matko to pewnie myslalas, ze tak juz Ci zostanieMisia jeszcze się turlasz;-)? Szybkiego i mało bolesnego porodu .Ja Olka rodziłam 11 dni po terminie.
kurcze moze i ja sie zabiore??Ja się jednak zmobilizowałam i okna pomyłam ale ponieważ prasować firanek już mi się dzisiaj nie chce to do jutra okna będą puste
Marta telefonu nie odbieram bo wczoraj wieczorem zostawiłam go u męża w samochodzie i cały czas chodzę właśnie wkurzona bo muszę do wieczora czekać aż mąż wróci z pracy
karlita a do kogo chodziłaś? gdzie rodziłaś?