reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam :) moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź :D !

Ja chodziłam do dr Bartosiewicza...rzeczowy i konkretny, wszystko pokaże i wyjaśni:tak::tak: znajomi lekarze polecali go, bo podobno jest dokładny i uważny i potrafi szybko zauważyć, jeśli coś jest nie tak....:sorry2:

maltanka nawet nie chcę wiedzieć z czego....ale do zdrowych na pewno nie należy!!!!

Chcialam sie pochwalic ze mój mały zrobił siusiu do nocniczka. Wzial go z kuchni i nosil wiec go posadzilam a ze nie potrafi wysiedziec bezczynnie chwili to właczylam bajeczke. Wyszłam na chwile do kuchni wacam a tam niespodzianka...:-)

GRATULACJE to duży sukces :)

masz więc nieco szczęścia, że akurat był w domu i widzi jak to wygląda...oby szybko nie zapomniał;-)
wiesz co doszłam do wniosku ze nie będę tego w sobie dusić i będę z nim rozmawiać ...
wkurzał mnie strasznie jak wracał z pracy o 20stej i patrzył z politowaniem że np prasowania nie ruszyłam ... ale czasami nie ma jak są dni kiedy udaje mi się wszystko zrobić a są dni ze nie mam czasu zjęść ale to tylko faceci !!

I uwaga uwaga rozmawiałam z M i zostawi mi w piątek autko, jedzie do pracy z kolegą, także w piątek zjawimy się z H (mam nadzieję że tylko kolega nie nawali) cieszycie się?:confused::-p
super ze się poznamy :)

Witam :) moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź :D !
z czystym sumieniem polecam w Luxmedzie dr Gustawa Chołubka w Lublinie
nie byłam jego pacjentką ale usg zrobił rewelacyjne!! później mimo iż miałam swojego lekarza to na usg chodziłam do niego :)

magtkaczyk mi robił usg mój gin prowadzący, a chodziłam do dr. Woźniaka:tak:

znam znam :) dobry fachowiec :) ale jakoś nie chciałam rodzić na Jaczewskiego ;)

marz mój jak kupi sobie coś do samochodu albo jakieś klucze czy śrubokręty to samo jak dziecko się cieszy

a ja mam dzisiaj takiego lenia, że położyłam się z małym, ale nie usnęłam, przynajmniej sobie poleżałam, na obiad zrobię zaraz racuchy z jabłkami, nie chce mi się nic innego. I uwaga uwaga rozmawiałam z M i zostawi mi w piątek autko, jedzie do pracy z kolegą, także w piątek zjawimy się z H (mam nadzieję że tylko kolega nie nawali) cieszycie się?:confused::-p

Moj to raczej taki Bob Budowniczy i tez sie tak cieszy jak sobie kupi nowa wkretarke lub inny bliżej nie znany mi sprzet :):) My też rano robilysmy racuchy z jablkami, dodalam troszke cynamonu i fajnie smakowaly:tak:
Super, bardzo sie cieszymy:-):-):tak: zapowiada sie super spotkanie:-)

Misia jeszcze się turlasz:szok:;-)? Szybkiego i mało bolesnego porodu :tak:.Ja Olka rodziłam 11 dni po terminie.
oooo matko:szok::szok::szok: to pewnie myslalas, ze tak juz Ci zostanie:-D

Ja się jednak zmobilizowałam i okna pomyłam ale ponieważ prasować firanek już mi się dzisiaj nie chce to do jutra okna będą puste :tak::tak::tak:
Maltanka jasne że się cieszymy :tak::tak::tak:
Marta telefonu nie odbieram bo wczoraj wieczorem zostawiłam go u męża w samochodzie i cały czas chodzę właśnie wkurzona bo muszę do wieczora czekać aż mąż wróci z pracy :cool::cool::cool:
kurcze moze i ja sie zabiore?? :baffled:
marz gratulacje dla Mateuszka:tak:
Tyle napisalyscie, ze chyba polowe juz zapomnialam:-D Bylysmy na poczcie, ale po wczorajszej wiosnie nie ma juz ani śladu...:dry: Julka troche nawet na rowerku pojezdzila i wrocilysmy. teraz mam zamiar posprzatac troche, bo jak zwykle Julka wszystko znow powyciagala:-p

reklama
karlita a do kogo chodziłaś? gdzie rodziłaś?

rodziłam na Lubartowskiej :) chodziłam do Haratyma ale nie polecam w sumie lekarz ok ale na koniec bardzo się na nim zawiodłam. Z druga ciążą będę chodziła do dr Wawrzyckiej :) zrobiła na mnie dobre wrażenie jak byłam w szpitalu. Z resztą moja bratowa polecała mi ją jak tylko zaszłam w ciążę i żałuję że do niej nie przeszłam ;) ale było minęło :) cieszę się że w szpitalu trafiłam na prawdziwych profesjonalistów :)

Do góry