reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

moje studia to zarzadzanie i inzynieria produkcji.... pomieszane strasznie:)

ech martwi mnie ze zaczynam miec przymalo mleka.. walcze o laktacje juz z tydzien a ten moj zlosnik czasem na widok cycka w spazmy popada!!!! juz sama nie wiem co mam robic...:szok::zawstydzona/y:tak bardzo chcialam ja dlugo karmic a tu duuuuupa:no:

reklama
,,choc dzis ja zapytalam czy szuka pretekstu specjalnie czy zlosliwosc ma juz w genach...

:-D czasami tak trzeba żeby coś dotarło

BTW to sąsiednie osiedle mojego:-) ja na Szymanowskiego, możemy kiedyś sięumówić na spacerek:tak:

nigdy jeszcze tak blisko oltarza na mszy nie stalam jak ostatnio:-D

:-D:-D:-D

moje studia to zarzadzanie i inzynieria produkcji.... pomieszane strasznie:)

ech martwi mnie ze zaczynam miec przymalo mleka.. walcze o laktacje juz z tydzien a ten moj zlosnik czasem na widok cycka w spazmy popada!!!! juz sama nie wiem co mam robic...:szok::zawstydzona/y:tak bardzo chcialam ja dlugo karmic a tu duuuuupa:no:

studia pewnie nie łatwe.

a co do laktacji, to może spróbuj laktatorem odciągać, ja na początku miałam mało pokarmu to piłam herbatkę z hippa dla karmiacych.

laktator mam ale o d... go tylko potluc.... niestety w tej chwili nie mam nawet funduszy na zakup lepszego,,, ja juz pilam herbatki, bralam ricinus communis i lactinatal,... i moze przez 2 dni bylo lepiej -pozniej znow to samo.........a na spacerek umowie sie chetnie:)

ja padam po ciezkim dniu:-:)-:)-( oby jutro było lepiej:tak::tak:
zazdroszczę wam tego spotkania, ale mój Mikołajek jeszcze zamalutki żeby go ciągać ze sobą a zostawić tez go nie mogę:-:)-( żyzę wiec miłej zabawy i czekam na relację i foty:tak::tak::tak:

oczka mi się zamykają więc uciekam się wykąpac i spać
dobrej nocki kochane:tak::tak:

ja tak z doskoku bo MjM oglądam

hmmm to ja nie pomogę, nie miałam laktatora mi ruszyło po tych herbatkach, a później to mały cały czas chciał cyca, słyszałam, że laktatorem najlepiej podtrzymać. A czego mała nie chce cyca? dokarmiasz ją jakimś modyfikowanym?

a na spacerek wyjdziemy jak się ociepli, kurczę dzisiaj tak brzydko było.

mandziula widzę, że mały dał ci popalić dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Maltanka, mataka które to osiedle Padarewskiego:sorry2::sorry2::sorry2:ja jak zwykle zorientowana....:baffled::baffled::baffled:a na spacerek tez chtnie umowię się:tak::tak::tak:

Nasza Martus to pewnie niewyspana na spotkanie przyjedzie bo chyba z 5 albo 6 chlebkow musi upiec:-D:-D:-D:-D

Jula jeszcze szaleje...ale mam nadzieje ze zaraz padnie

Mandziula
trzymaj sie dzielnie!!!!

Matanka
a co do latacji to podobno sa jakies okresy gdy mleka jest mniej

Senio widzialam zdjecia ze spotkania, tematem chyba bylo chustowanie, w krakowie żywienie, a u nas ma byc z psychologiem dziecięcym???bo nie pamietam

Ostatnia edycja:
Madzienka osiedle Paderewskiego to to wzdłuż ul. Choiny za tą szkołą społeczno-przyrodniczą, aż do samej pętli autobusowej. jak się zrobi cieplej to wychodzimy:tak:

no właśnie podobno ma być psycholog dziecięcy:tak:

reklama
hej:))
dawno mnie tu nie było ale netu nie miałam a potem impreza urodzinowa hanki i tak sie zeszło:))
jutro zajrze i doczytam bo spac ide teraz, a co do laktatora to ja mialam taki i był super LAKTATOR RĘCZNY CANPOL PREMIUM JAK NOWY LICYTACJA (968938680) - Aukcje internetowe Allegro polecam:) albo aventu tylko tez w ten desen:))

lece, bo M wola ]

spokojnej nocki

Kainkas a może ty spotkasz sie z nami w piatek... wiecej na watku spotkaniowym

dawno coś Antuanet do nas nie zaglądała:confused:

ja zmykam już spać

dobrej nocki życzę, do jutra

Tez dzisiaj o niej myslalama

Senio wiesz co u niej???

Do góry