reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

moje studia to zarzadzanie i inzynieria produkcji.... pomieszane strasznie:)

ech martwi mnie ze zaczynam miec przymalo mleka.. walcze o laktacje juz z tydzien a ten moj zlosnik czasem na widok cycka w spazmy popada!!!! juz sama nie wiem co mam robic...:szok::zawstydzona/y:tak bardzo chcialam ja dlugo karmic a tu duuuuupa:no:

reklama
,,choc dzis ja zapytalam czy szuka pretekstu specjalnie czy zlosliwosc ma juz w genach...

:-D czasami tak trzeba żeby coś dotarło

BTW to sąsiednie osiedle mojego:-) ja na Szymanowskiego, możemy kiedyś sięumówić na spacerek:tak:

nigdy jeszcze tak blisko oltarza na mszy nie stalam jak ostatnio:-D

:-D:-D:-D

moje studia to zarzadzanie i inzynieria produkcji.... pomieszane strasznie:)

ech martwi mnie ze zaczynam miec przymalo mleka.. walcze o laktacje juz z tydzien a ten moj zlosnik czasem na widok cycka w spazmy popada!!!! juz sama nie wiem co mam robic...:szok::zawstydzona/y:tak bardzo chcialam ja dlugo karmic a tu duuuuupa:no:

studia pewnie nie łatwe.

a co do laktacji, to może spróbuj laktatorem odciągać, ja na początku miałam mało pokarmu to piłam herbatkę z hippa dla karmiacych.

laktator mam ale o d... go tylko potluc.... niestety w tej chwili nie mam nawet funduszy na zakup lepszego,,, ja juz pilam herbatki, bralam ricinus communis i lactinatal,... i moze przez 2 dni bylo lepiej -pozniej znow to samo.........a na spacerek umowie sie chetnie:)

ja padam po ciezkim dniu:-:)-:)-( oby jutro było lepiej:tak::tak:
zazdroszczę wam tego spotkania, ale mój Mikołajek jeszcze zamalutki żeby go ciągać ze sobą a zostawić tez go nie mogę:-:)-( żyzę wiec miłej zabawy i czekam na relację i foty:tak::tak::tak:

oczka mi się zamykają więc uciekam się wykąpac i spać
dobrej nocki kochane:tak::tak:

ja tak z doskoku bo MjM oglądam

hmmm to ja nie pomogę, nie miałam laktatora mi ruszyło po tych herbatkach, a później to mały cały czas chciał cyca, słyszałam, że laktatorem najlepiej podtrzymać. A czego mała nie chce cyca? dokarmiasz ją jakimś modyfikowanym?

a na spacerek wyjdziemy jak się ociepli, kurczę dzisiaj tak brzydko było.

mandziula widzę, że mały dał ci popalić dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Maltanka, mataka które to osiedle Padarewskiego:sorry2::sorry2::sorry2:ja jak zwykle zorientowana....:baffled::baffled::baffled:a na spacerek tez chtnie umowię się:tak::tak::tak:

Nasza Martus to pewnie niewyspana na spotkanie przyjedzie bo chyba z 5 albo 6 chlebkow musi upiec:-D:-D:-D:-D

Jula jeszcze szaleje...ale mam nadzieje ze zaraz padnie

Mandziula
trzymaj sie dzielnie!!!!

Matanka
a co do latacji to podobno sa jakies okresy gdy mleka jest mniej

Senio widzialam zdjecia ze spotkania, tematem chyba bylo chustowanie, w krakowie żywienie, a u nas ma byc z psychologiem dziecięcym???bo nie pamietam

Ostatnia edycja:
Madzienka osiedle Paderewskiego to to wzdłuż ul. Choiny za tą szkołą społeczno-przyrodniczą, aż do samej pętli autobusowej. jak się zrobi cieplej to wychodzimy:tak:

no właśnie podobno ma być psycholog dziecięcy:tak:

reklama
hej:))
dawno mnie tu nie było ale netu nie miałam a potem impreza urodzinowa hanki i tak sie zeszło:))
jutro zajrze i doczytam bo spac ide teraz, a co do laktatora to ja mialam taki i był super LAKTATOR RĘCZNY CANPOL PREMIUM JAK NOWY LICYTACJA (968938680) - Aukcje internetowe Allegro polecam:) albo aventu tylko tez w ten desen:))

lece, bo M wola ]

spokojnej nocki

Kainkas a może ty spotkasz sie z nami w piatek... wiecej na watku spotkaniowym

dawno coś Antuanet do nas nie zaglądała:confused:

ja zmykam już spać

dobrej nocki życzę, do jutra

Tez dzisiaj o niej myslalama

Senio wiesz co u niej???

Do góry