reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
o matko aleśce napisały!!!!
my już po wizycie cioć, mały pokazał co potrafi teraz udało się nam go uspać, strasznie dziś marudzi:-:)-(

misia ja urlop mam przyznany od planowanej daty porodu, czyli od 9 lutego, a rodziłam 13, inaczej się nie dało, ewentualnie możasz iśc do lekarza rodzinego i wziac zwykłe zwolnienie, to wtedy pracodawca pliczy ci urlop od faktycznej daty porodu bo do tego czasu będziesz miała zwolnienie lekarskie.

marz wielkie gratulacje dla dużego faceta:tak::tak::tak:

marta masz wizytacje w domu:-D:-D:-D

z tym jedzeniem to masakra, lepiej nie wiedzieć co oni tam dodają do środka

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich wieczornie!
Dziekuje wszystkim za pochwały dla M, jak juz domaluje reszte to wkleje fotke i zobaczy koncowy efekt.
karlita a gdzie ta kobitka przyjmuje?
marz Gratuluje pierwszego nocniczka, mój tez jakiś czas temu zrobil-brawo mu biliśmy ale jakos od tamtej pory juz nie robi!:baffled: Czekam do lata aklurat bedzie mial 2lata i ceiplo bedzie-to bedziemy cwiczyc.

o matko aleśce napisały!!!!
my już po wizycie cioć, mały pokazał co potrafi teraz udało się nam go uspać, strasznie dziś marudzi:-:)-(

misia ja urlop mam przyznany od planowanej daty porodu, czyli od 9 lutego, a rodziłam 13, inaczej się nie dało, ewentualnie możasz iśc do lekarza rodzinego i wziac zwykłe zwolnienie, to wtedy pracodawca pliczy ci urlop od faktycznej daty porodu bo do tego czasu będziesz miała zwolnienie lekarskie.

Dziękuję:tak: mąż zadzwonił do kadr...kobiety zaskoczone, że gin nie chce wystawić zwolnienia:tak: ale stwierdziły tak, jak wcześniej napisałam...ma być minimum 2 tygodnie przed planowaną datą...a nie kilka dni i to po terminie:no::no: radziły jak gin nie da, iść do rodzinnego...byle tylko wpisał kod ciążowy;-)

witaj pewnie, że możesz:tak:
a może powiesz nam coś więcej o sobie, z której części Lublina jesteś? gdzie rodziłaś?

witajcie,,,, juz bede sie czesciej odzywac...ale mialam takie paskudne dni ze dzis to juz chyba apogeum.... moja tesciowa mnie dobije...albo do psychatry zaczne przez nia chodzic...no chyba ze uslyszycie gdzies w tv-wsciekla synowa zagryzla tesciowa:):):) no ale... szkoda gadac...

no wiec moze cos wiecej o sobie.... mieszkam na czechowie w blokowisku- z reszta pewnie jak wiele z nas:) moje dziecie na swiat przyszo na lubartowskiej 15 grudnia... po wszelkich probach wywolania porodu... jakos sie udalo...:) poza tyn nadal studiuje- na szczescie to juz koncowka na politechnice- tez nie mialam czego wybrac:) a tak wogole nie pochodze z lublina,,,,ale z wioski jakies 40 km stad.......

co do spotkania w piatek... musialabym wiedziec o ktorej chcecie sie spotkac i gdzie... bo akurat w piatek dla poprawy nastroju umowilam sie z fryzjerem,,, niech zaszaleje z moja glowa - a co sobie bede zalowac :)wiec nie wiem czy nie kolidowaloby to z ewentualnym spotkaniem:):)

mataka no proszę ja też z Czechowa, a z którego osiedla, bo może my na spacerkach się mijałyśmy nie raz:tak::-)

co do teściowej to znam ten ból, tyle, że mnie teść tak wkurza. Albo olej babę, albo powiedz jej co Ci się nie podoba, ja wybrałabym to drugie, nie umiem siedzieć cicho.

a co studiujesz?

co do spotkania to jest w Gali w sali zabaw "Bugi" o godz 10.00 do 12.00 zaraz Ci więcej napiszę na PW. Z tego co czytałam na spotkaniowym do Marta do środy ma zrobić listę.:tak:

PS śliczną masz córeczkę

ja mieszkam na paderewskieo:).......co do tesciowej... hehe ja jestem dosc wybuchowa wiec dziwie siew ze jeszcze cicho siedze,,,choc dzis ja zapytalam czy szuka pretekstu specjalnie czy zlosliwosc ma juz w genach...

moja corka to czysty tatus!!!! do mnie wcale podobna nie jest:)no moze tylko to miedzy nogami ma po mnie :0

reklama
Witam sie iweczorowa pora
M usypia wlasnie Mateusza bylismy na 18 w kosciele boże ile za nim trzeba sie nabiegac ani na chwile przez godzine nie odpoczał i nigdy jeszcze tak blisko oltarza na mszy nie stalam jak ostatnio:-D
Teraz delektuje sie:-Dserialem a pozniej zmywanie mnie czeka albo M.
Zycze milej nocki

Do góry