reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam :) moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź :D !

Ja chodziłam do dr Bartosiewicza...rzeczowy i konkretny, wszystko pokaże i wyjaśni:tak::tak: znajomi lekarze polecali go, bo podobno jest dokładny i uważny i potrafi szybko zauważyć, jeśli coś jest nie tak....:sorry2:

maltanka nawet nie chcę wiedzieć z czego....ale do zdrowych na pewno nie należy!!!!

Chcialam sie pochwalic ze mój mały zrobił siusiu do nocniczka. Wzial go z kuchni i nosil wiec go posadzilam a ze nie potrafi wysiedziec bezczynnie chwili to właczylam bajeczke. Wyszłam na chwile do kuchni wacam a tam niespodzianka...:-)

GRATULACJE to duży sukces :)

masz więc nieco szczęścia, że akurat był w domu i widzi jak to wygląda...oby szybko nie zapomniał;-)
wiesz co doszłam do wniosku ze nie będę tego w sobie dusić i będę z nim rozmawiać ...
wkurzał mnie strasznie jak wracał z pracy o 20stej i patrzył z politowaniem że np prasowania nie ruszyłam ... ale czasami nie ma jak są dni kiedy udaje mi się wszystko zrobić a są dni ze nie mam czasu zjęść ale to tylko faceci !!

I uwaga uwaga rozmawiałam z M i zostawi mi w piątek autko, jedzie do pracy z kolegą, także w piątek zjawimy się z H (mam nadzieję że tylko kolega nie nawali) cieszycie się?:confused::-p
super ze się poznamy :)

Witam :) moje drogie mamy czy możecie mi zaproponować lekarza który wykonuję dobre usg położnicze ???
Czekam na odpowiedź :D !
z czystym sumieniem polecam w Luxmedzie dr Gustawa Chołubka w Lublinie
nie byłam jego pacjentką ale usg zrobił rewelacyjne!! później mimo iż miałam swojego lekarza to na usg chodziłam do niego :)

magtkaczyk mi robił usg mój gin prowadzący, a chodziłam do dr. Woźniaka:tak:

znam znam :) dobry fachowiec :) ale jakoś nie chciałam rodzić na Jaczewskiego ;)

marz mój jak kupi sobie coś do samochodu albo jakieś klucze czy śrubokręty to samo jak dziecko się cieszy

a ja mam dzisiaj takiego lenia, że położyłam się z małym, ale nie usnęłam, przynajmniej sobie poleżałam, na obiad zrobię zaraz racuchy z jabłkami, nie chce mi się nic innego. I uwaga uwaga rozmawiałam z M i zostawi mi w piątek autko, jedzie do pracy z kolegą, także w piątek zjawimy się z H (mam nadzieję że tylko kolega nie nawali) cieszycie się?:confused::-p

Moj to raczej taki Bob Budowniczy i tez sie tak cieszy jak sobie kupi nowa wkretarke lub inny bliżej nie znany mi sprzet :):) My też rano robilysmy racuchy z jablkami, dodalam troszke cynamonu i fajnie smakowaly:tak:
Super, bardzo sie cieszymy:-):-):tak: zapowiada sie super spotkanie:-)

Misia jeszcze się turlasz:szok:;-)? Szybkiego i mało bolesnego porodu :tak:.Ja Olka rodziłam 11 dni po terminie.
oooo matko:szok::szok::szok: to pewnie myslalas, ze tak juz Ci zostanie:-D

Ja się jednak zmobilizowałam i okna pomyłam ale ponieważ prasować firanek już mi się dzisiaj nie chce to do jutra okna będą puste :tak::tak::tak:
Maltanka jasne że się cieszymy :tak::tak::tak:
Marta telefonu nie odbieram bo wczoraj wieczorem zostawiłam go u męża w samochodzie i cały czas chodzę właśnie wkurzona bo muszę do wieczora czekać aż mąż wróci z pracy :cool::cool::cool:
kurcze moze i ja sie zabiore?? :baffled:
marz gratulacje dla Mateuszka:tak:
Tyle napisalyscie, ze chyba polowe juz zapomnialam:-D Bylysmy na poczcie, ale po wczorajszej wiosnie nie ma juz ani śladu...:dry: Julka troche nawet na rowerku pojezdzila i wrocilysmy. teraz mam zamiar posprzatac troche, bo jak zwykle Julka wszystko znow powyciagala:-p

reklama
karlita a do kogo chodziłaś? gdzie rodziłaś?

rodziłam na Lubartowskiej :) chodziłam do Haratyma ale nie polecam w sumie lekarz ok ale na koniec bardzo się na nim zawiodłam. Z druga ciążą będę chodziła do dr Wawrzyckiej :) zrobiła na mnie dobre wrażenie jak byłam w szpitalu. Z resztą moja bratowa polecała mi ją jak tylko zaszłam w ciążę i żałuję że do niej nie przeszłam ;) ale było minęło :) cieszę się że w szpitalu trafiłam na prawdziwych profesjonalistów :)

Do góry