reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam,ja po zakupach - szal kupiony,podnośnik zużytej mleczarni w turkusowym kolorze,farba do włosów(już pomalowane),antyperspirant i krawat dla M.I poszło mi niecałe 40zł;-).
Fogia,u nas w tym nowym sklepie co jest obok Kozaka(tam gdzie był Raj dziecka) jest obniżka 40%,możesz się przejść.dzięki dziewczyny za odpowiedź. Mieliśmy jutro jechać do Lublina m.in. skorzystać z wyprzedaży ale coś mi się wydaje, że jeszcze się wstrzymamy. Może po nowym roku będą większe obniżki. Jak myślicie?
Shreka przeniosłam do Przepisów-jest jako pierwszy i na torcik też wrzucę - jakby co to mogę upiec Fifiemu;-).Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny, robimy skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny i ambitnie pomyślałam sobie, że w tym roku upiekę mu torcik własnoręcznie. Tylko, że właśnie przekopuję neta i nie mogę znaleźć nic sensownego. Doradźcie coś.
Marta ty kiedyś pisałaś przepis na ciasto shreka, błagam Cię przeklej tego posta na przepisowy wątek. pllliiis.
maltanka
Fanka BB :)
fogia,ja zawsze robie sama na urodziny do Gosi i robie wlasnie z masa śmietanowa,ale dodaje jeszcze ser bialy,taki w wiadereczku z Biedronki,wtedy jest pyszna masa,bo nie jest taka mdla....ja chcesz to daj znac dam przepis na odpowiednim watku....
anet wstaw przepis
Marta to Ty już przygotowana do balowania
ja podnośnik też turkusowy dostałam pod choinkę;-)
mykam spać
dobrej nocki życzę
Marta1981
Rodzyneczka
Witam w podłym nastroju.
Wczoraj przeglądam telefon M a tam połączenie od teściów - pytam się o co kaman a M że ma jutro jechać glazurę układać,bo KUPILI w Lublinie za nasze nieoddane pieniądze i łazienkę będą sobie na górze robić.Zięć zaoferował się,że ułoży im w lutym,bo ma napięty grafik ale nie -znając teściową to przed księdzem chodzącym po kolędzie chce się pochwalić .Fcuk-mam już dosyć tego.
Wczoraj przeglądam telefon M a tam połączenie od teściów - pytam się o co kaman a M że ma jutro jechać glazurę układać,bo KUPILI w Lublinie za nasze nieoddane pieniądze i łazienkę będą sobie na górze robić.Zięć zaoferował się,że ułoży im w lutym,bo ma napięty grafik ale nie -znając teściową to przed księdzem chodzącym po kolędzie chce się pochwalić .Fcuk-mam już dosyć tego.
Witam poświątecznie Dopiero mam chwilkę żeby przysiąść przy BB Młody pod choinkę zgarną taką ilość fantów że wracaliśmy jak Ukrainki z torbami. Aż się boję co to będzie za miesiac Dlatego zarządziłam zbiórkę na fotelik i rowerek;-) Może chociaż częsc się dostosuje
Marta1981
Rodzyneczka
Anihira - świetny pomysł ze zbiórką;-).
Ja też wolę jak chłopaki dostają jedną konkretną rzecz niż masę badziewia.
Ja też wolę jak chłopaki dostają jedną konkretną rzecz niż masę badziewia.
F
fogia
Gość
Helołłłłł witam kawusiowo.
Przede wszystkim dzięki dziewczyny za rady tortowe. Widzę światełko w tunelu, a wybierać jest z czego, jesteście niezastąpione.
Przede wszystkim dzięki dziewczyny za rady tortowe. Widzę światełko w tunelu, a wybierać jest z czego, jesteście niezastąpione.
misia mój syn zalicza się do tych wszystkożernych, on nawet na tran mówi "oo pysny sylopek" Tak więc myślę, że będzie mu całkiem wszystko jedno co do smaku, w przeciwieństwie do rodzinki. ;-)Prosty w miarę jest tort kawowy na bezach, ale nie wiem, czy dla 3-latka to dobry pomysł, tak samo jak nasączony mocno alkoholem. Inna sprawa, jakie on najbardziej lubi, bo chyba chodzi o to, żeby nie tylko był efektowny ale też smakował bohaterowi przyjęcia;-)
anet u mnie sytuacja już opanowana. Po prostu zrobiłam w tych jego zabawkach porządny raszczot, jak mówi moja babcia. Ja część zabawek z których mój syn wyrasta chowam w pudłach z napisem "dla drugiego dziecka". ;-);-) Część of koz leci na śmieci. Czasami też wywożę zabawki do zerówki w mojej szkole, niech się inne dzieciaki pobawią. To wiejska szkoła więc i dzieci różne. A jak człowiek słyszy ot takiego uśmiechniętego brzdąca, że dostał od Mikołaja tylko mandarynkę to serce się ściska. To niech się chociaż w szkole pobawi porządnymi zabawkami.fogia,dokladnie mam ten sam problem....juz w pokoju jej sie nie mieszcza te zabawki,a jak jeszcze Karolina dorosnie to ja nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze
dzięki Marta za info. A co do ciacha to nie kuś. Postawiłam sobie za punkt honoru, że upiekę sama w tym roku. Ale wiesz, jakby co to będę dzwonić. ;-);-):-):-):-)Fogia,u nas w tym nowym sklepie co jest obok Kozaka(tam gdzie był Raj dziecka) jest obniżka 40%,możesz się przejść.
Shreka przeniosłam do Przepisów-jest jako pierwszy i na torcik też wrzucę - jakby co to mogę upiec Fifiemu;-).
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Info od Anaklim:
Dalej nic... Ignaś jest uparty - siedzi i chyba czeka na 2010
Tylko ja mam juz dość. Ale teraz już sama wolałabym żeby się wykluł w styczniu niż ma tak pod sam koniec roku wyskoczyć.
Dalej nic... Ignaś jest uparty - siedzi i chyba czeka na 2010