reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anet15 chyba nie jest takbardzo skomplikowany ten przepis, sprobuje go zrobic, mam nadzieje ze mi wyjdzie. a biszkopt jaki do tego robisz?
Normalny,tzn na duza blache(z 7-8 jajek),jeden jasny ,jeden ciemny, potem przekrawam na pol, nasaczam ponczem i przekladam masa smietanowo-serowa....
Info od Anaklim:
Dalej nic... Ignaś jest uparty - siedzi i chyba czeka na 2010
2
Tylko ja mam juz dość. Ale teraz już sama wolałabym żeby się wykluł w styczniu niż ma tak pod sam koniec roku wyskoczyć.
Marta pozdrow ja i odemnie i usciskaj....:-)
Miałam prasować :tak:ale Julu mi do sąsiadki uciekł :wściekła/y:aż rozmowę a anihirą rozłączyłam:zawstydzona/y:- przypadkiem u sąsiadki kuzynka tipsy robiła to i się załapałam:-p:tak:.
Ladne,mam kolezanke co tez robi akrylowe i tez za 50 zl

Witam dopiero teraz,bo jak mezus w domu siedzi to on kompa okupuje od rana:confused: i sie dopchac nie idzie :no:
Karola,dzis mi strasznie marudzi,nie wiem przez ten wiatr,czy co?
Gosia zalegle lekcje dzis pisala w ksiazkach,uzbiralo sie jej tego z prawie 3 tyg.:szok:
Jeszcze jutro bedzie konczyc....

reklama
Marta paznokietki fajne. Daj znać jak długo się trzymały. Ja miałam robione akrylem przez ostatni rok, trzymały się bardzo dobrze, uzupełniałam co 3, 4 tygodnie. Teraz od września dałam odpocząć paznokciom i przed świętami kumpela zrobiła mi żelowe. Ciekawa jestem ile wytrzymają.

Co do sylwestra to spędzę je sama z Filipkiem. Mój mąż już od kilku lat robi pokazy fajerwerkowe i w tym roku też będzie pracował. W tamtym roku byłam u rodziców ale mają taką ekipę w bloku, że mały w ogóle nie mógł spać. U mnie w domu też są imprezy ale średnia wieku znacznie wyższa więc i ciszej. Trochę smutno ale co poradzę.

ja drugi raz w życiu sama będę tzn z dziećmi ale jakoś mi nie żal przynajmniej się wyśpie a noc jak każda inna jak dla mnie tylko kolejny rok na garbie:-( nie chce miu się wlec chłpaków ze sobą na impreze bo to zupelnie bez sensu by było

Ja tez w domu siedze,bo Karola mala i na cycu jeszcze...a z reszta moj maz to nie lubi nigdzie chodzic,i przekonywanie go mnie juz zmeczylo....a tak wogole to jakiegos dola mam ostatnio....:wściekła/y:
Moze Nowy Rok bedzie lepszy.....

reklama
a ja to bym chętniej gdzieś poszła. Z rozrzewnieniem wspominam młodzieńcze imprezy domowe. Ale może jak już się w końcu dorobimy tego własnego domu to będzie i okazja do świętowania i miejsce do zrobienia szalonego sylwestra.

Do góry