reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta powiedz jej, że tulimy mocno i ślemy pozytywne fluidy. Ostatni dni/tygodnie są zawsze bardzo trudne. Pisze coś jak tam Kaj i Sasha?

reklama
Napisałam jej,żeby Ignaś siedział do 2010,bo lepiej być najstarszym niż najmłodszym w klasie:-p;-):tak::-D:-D.
Zupę nastawiłam,pomidorówka z ryżem:tak:.Strach wychodzić na dwór bo wiucha niemiłosiernie:crazy:.
Olek wstał:tak:.

jak rodziłam Filipka to leżała ze mną na sali dziewczyna, której synek urodził się 5 minut przed północą. :szok:
Jak przyjdzie najlepszy czas dla Ignasia to się zdecyduje wyjść, najważniejsze aby był zdrowy, a poród bezproblemowy.

Anihira - świetny pomysł ze zbiórką;-):tak:.
Ja też wolę jak chłopaki dostają jedną konkretną rzecz :tak:niż masę badziewia:wściekła/y::wściekła/y:.

:tak::tak::tak:ja też. tymbardziej, że niektóre rzeczy są tak tandetne, że szkoda to kupować. Hubert dostał m. in. taki motor pod choinkę, wyrzucił ze dwa razy z łóżeczka i zabawka prawie, że najdaje się na śmietnik.:baffled:

No właśnie wolę jeden porządniejszy grat niż 10 małych Zawsze zajmuje mniej miejsca:-p:cool2: A mały i tak pobawi się tym z 5 min i rzuci na środku pokoju:dry:

oj mój też góra to przez jeden dzień zabawka jest interesująca. a słyszałam, że podobno dobre jest chowanie zabawek na jakiś czas i zamienianie.:tak:

anet u mnie sytuacja już opanowana. Po prostu zrobiłam w tych jego zabawkach porządny raszczot, jak mówi moja babcia. Ja część zabawek z których mój syn wyrasta chowam w pudłach z napisem "dla drugiego dziecka". ;-);-) Część of koz leci na śmieci.

ja robię tak samo w pudełko i wszystkko leci na wieś do teściów. dobrze, że mają gdzie trzymać.

witajcie!

ja tylko na chwilę bo M w domu- do 4 stycznia ma wolne. pojechał na szczepienie z psem. Hubert śpi. wybierałam się dzisiaj do H&M może są jakieś wyprzedaże, chciałam kupić coś M bo przecież nie ma już w czym chodzić, a on na to, że mu się nie chce i wolałby sobie kupić kartę graficzną do komputera:crazy:

Martuś Ty to się basz biedna z tą teściową, weź op... raz a porządnie. ja miałam ze swoją zwarcie w święta-pierwsze.

zaraz robię kawkę bo jeszcze nie piłam.:blink:
ale dzisiaj rano wiało.

Witam wszystkich mrooozno!!!:baffled:

Jak przed Sylwestrem???Gdzie się wybieracie?

Marta Jakie śliczne!!!Duzo zaplacilas?To akryl??

reklama
Do góry