reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta powiedz jej, że tulimy mocno i ślemy pozytywne fluidy. Ostatni dni/tygodnie są zawsze bardzo trudne. Pisze coś jak tam Kaj i Sasha?

reklama
Napisałam jej,żeby Ignaś siedział do 2010,bo lepiej być najstarszym niż najmłodszym w klasie:-p;-):tak::-D:-D.
Zupę nastawiłam,pomidorówka z ryżem:tak:.Strach wychodzić na dwór bo wiucha niemiłosiernie:crazy:.
Olek wstał:tak:.

jak rodziłam Filipka to leżała ze mną na sali dziewczyna, której synek urodził się 5 minut przed północą. :szok:
Jak przyjdzie najlepszy czas dla Ignasia to się zdecyduje wyjść, najważniejsze aby był zdrowy, a poród bezproblemowy.

Anihira - świetny pomysł ze zbiórką;-):tak:.
Ja też wolę jak chłopaki dostają jedną konkretną rzecz :tak:niż masę badziewia:wściekła/y::wściekła/y:.

:tak::tak::tak:ja też. tymbardziej, że niektóre rzeczy są tak tandetne, że szkoda to kupować. Hubert dostał m. in. taki motor pod choinkę, wyrzucił ze dwa razy z łóżeczka i zabawka prawie, że najdaje się na śmietnik.:baffled:

No właśnie wolę jeden porządniejszy grat niż 10 małych Zawsze zajmuje mniej miejsca:-p:cool2: A mały i tak pobawi się tym z 5 min i rzuci na środku pokoju:dry:

oj mój też góra to przez jeden dzień zabawka jest interesująca. a słyszałam, że podobno dobre jest chowanie zabawek na jakiś czas i zamienianie.:tak:

anet u mnie sytuacja już opanowana. Po prostu zrobiłam w tych jego zabawkach porządny raszczot, jak mówi moja babcia. Ja część zabawek z których mój syn wyrasta chowam w pudłach z napisem "dla drugiego dziecka". ;-);-) Część of koz leci na śmieci.

ja robię tak samo w pudełko i wszystkko leci na wieś do teściów. dobrze, że mają gdzie trzymać.

witajcie!

ja tylko na chwilę bo M w domu- do 4 stycznia ma wolne. pojechał na szczepienie z psem. Hubert śpi. wybierałam się dzisiaj do H&M może są jakieś wyprzedaże, chciałam kupić coś M bo przecież nie ma już w czym chodzić, a on na to, że mu się nie chce i wolałby sobie kupić kartę graficzną do komputera:crazy:

Martuś Ty to się basz biedna z tą teściową, weź op... raz a porządnie. ja miałam ze swoją zwarcie w święta-pierwsze.

zaraz robię kawkę bo jeszcze nie piłam.:blink:
ale dzisiaj rano wiało.

Witam wszystkich mrooozno!!!:baffled:

Jak przed Sylwestrem???Gdzie się wybieracie?

Marta Jakie śliczne!!!Duzo zaplacilas?To akryl??

reklama
Do góry